Ispostavice se losa odluka
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Džanan Musa
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Koliko sam primjetio nije bilo ni Tavaresa ni Francuza da ga zamijeni, igrali su bez centra.
Da.
Nije bilo bas pametno na sve izostanke jos odmarati i najboljeg strijelca,bolje bi bilo da ga je odmorio sl vikend kad imaju laksu utakmicu.
Nije bilo bas pametno na sve izostanke jos odmarati i najboljeg strijelca,bolje bi bilo da ga je odmorio sl vikend kad imaju laksu utakmicu.
Da je makar Lull igrao pa da prebace sedamdeset poena
Mislim da je ovo vjerovatno i utakmica u kojoj su ubacili najmanje poena ove sezone što dosta govori o tome koliko za ovu ekipu znače Musa i Tavares.
Gubis 15 razlike na 4min do kraja 2/4, uzimas TO i ponovo ne ubacujes najboljeg skorera u ekipi - iako kosa ne mozes kupiti. Slijepo drzanje 'fiksnih' rotacija koje prolaze protiv Obradoira i +15 vec nakon 1/2, bojim se da bi mogle skupo kostati (u egal zavrsnicama) protiv ekipa koje pretenduju na osvajanje EL. Ulazi Musa, nakon pauze i hladjenja od 10ak min igre i naravno ne vidi lopte do njegovog uzetog defanzivnog skoka i zavrsavanja prodorom u predzadnjem napadu ekipe.
Ma ocajna igra Reala,bolje im je da plate Tawaresa koliko frajer trazi.
Ma ne bih bas rekao da je glavni razlog vecerasnje lose igre samo neigranje Tavareza, a i da jeste ne smijes sebi dozvoliti toliku ovisnost o jednom igracu. I ovi sve pogadjaju, divljacka ekipa koja te moze unistiti bez da trepnes, sto naravno ne umanjuje cinjenicu ocitih rupa u igri Reala koje nece doci do izrazaja protiv barem 80% ekipa.
Nije glavni,ali je jedan od najvecih.Poirier je dobar back up,ali nikako za prvog centra,urnisali su ga veceras,s druge strane Facu igra uzasno vec mjesec dana,tip isprobava neke nemoguce pasove.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Tavares je glavni igrac u odbrani Reala i sve ovisi o njemu, ovi prolaze kako hoce zabili su 50 poena iz reketa vcrs nije ta njihova divljastina odlucila nego lose branjenje reketa,Poaire je centar samo za one akcije sa Chachom i nista drugoFederer17 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:24Ma ne bih bas rekao da je glavni razlog vecerasnje lose igre samo neigranje Tavareza, a i da jeste ne smijes sebi dozvoliti toliku ovisnost o jednom igracu. I ovi sve pogadjaju, divljacka ekipa koja te moze unistiti bez da trepnes, sto naravno ne umanjuje cinjenicu ocitih rupa u igri Reala koje nece doci do izrazaja protiv barem 80% ekipa.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakva igra
Kad ga ide, ide ga do kraja. Valjda ga ne klupira Chus.
Kad ga ide, ide ga do kraja. Valjda ga ne klupira Chus.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
-
elevenblues
- Kontakt:
Majstor
Top partija.Real se bas opasno kockao u ovom drugom poluvremenu.
Kakva kontra, mozda najbolji Musin highlight
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Al Chus se.re sa ovim drzanjem Muse na klupi dok se drugi ispucavaju na terenu. Cim udje, zavrsi Real utakmicu lagano.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odličan danas 
I uvijek mu to radi, osim ako u trecoj ne postigne nekih 46 poena a rezultatski budu u zaostatku ili eventualno egalu, onda ne izlazi u trecoj i zapocinje cetvrtu cetvrtinu. Ovako, mozes ubaciti 20-ak poena, biti najbolji strijelac, odlicni procenti suta - valja izaci 2-3 min do kraja trece i ulazis pred sami kraj meca.
Ne bi meni bilo krivo da to uradi i drugim. Samo Musu izyebe ovako uvijek. Onaj sivonja Campazzo igra dok ne umre, al ga nece staviti na klupu. Ima vise srece nego pameti u ovakvim utakmicama. Samo se bojim da ga ovo ne kosta u playoffu ili F4.Federer17 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 22:53I uvijek mu to radi, osim ako u trecoj ne postigne nekih 46 poena a rezultatski budu u zaostatku ili eventualno egalu, onda ne izlazi u trecoj i zapocinje cetvrtu cetvrtinu. Ovako, mozes ubaciti 20-ak poena, biti najbolji strijelac, odlicni procenti suta - valja izaci 2-3 min do kraja trece i ulazis pred sami kraj meca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Igra Campazza mi se ni malo ne svidja,kada bi prestao da trazi atraktivnost to bi bilo to,no medjutim on to ne zeli da izbaci a ocito niko mu ne smije ni da kaze da prestane.Konstantno gubi jako puno lopti u zadnjih mjesec,dva.Ne znam tacno ali sam siguran da mu je omjer ast/TO u ovom periodu jako los.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.