Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Vidi ovo - niko ne kaze da je Pape kriminalac, ali konj jeste.
Jer jedan trener reprezentacije BiH je lider i dio njegovog posla nije samo ovo svadjanje sa Begovicem nego je i da kaze koju o suspenziji koja je neminovna o unistavanju fudbala od strane njegovih sefova.
Znaci Pape nije kriminalac, ali kukavicki ili glupavo (neznam koje od to dvoje, ali nije ni bitno) ZATVARA oci pred cinjenicama i pravi se corav pored ociju i ignorise najveci problem BiH fudbala a vodio bi reprezentaciju.
Gdje ce je vodit kad nas izbace? Vodice ih u kino da gledaju "Up".
Pape nije kriminalac ali nije ni lider. On Begovica sada koristi da "pokaze ko se pita". Begovic jeste izostao (2 put) ali da se razumijemo - Begovic nije postao ono sto jeste zato sto je prosao kroz nasu Reprezentaciju ili nase fudbalske institucije. Momak je sve postigao vani i sve postigao sam. On repci nije duzan nista - da budemo jasni. Njegova situacija nije ista kao, recimo, Ibriciceva ili cak Dzekina. On je postao jak sam, pa su ga pozvali nakon toga.
Izostao, pa sta? Sad treba izgubit najboljeg golmana kojeg bi imali radi K.ur...cen.ja naseg selektora da on nekom pokaze "da se on pita". Nek se k...ur...ch..ii sa svojim sefovima (kriminalcima) u FSBiH. To su pravi uzroci problema.
Na kraju krajeva, odakle ikako ideja da se utakmica pravi u Americi??? Sto u Americi ikako? Zasto tako daleko? Zasto u sred sedmice? Zasto u sred sezone Premier Lige? Nebi bio prvi put da ljudi u FSBiH zaradjuju pare na cudnim nacinima - jel to Begovic treba da izostaje sa svojih utakmica da bi nekom dzepove punio?
A opet da ne kazem - Begovic sam kaze da je imao svoje razloge. Zasto Susic ne kaze kakvi su to razlozi?
Jer jedan trener reprezentacije BiH je lider i dio njegovog posla nije samo ovo svadjanje sa Begovicem nego je i da kaze koju o suspenziji koja je neminovna o unistavanju fudbala od strane njegovih sefova.
Znaci Pape nije kriminalac, ali kukavicki ili glupavo (neznam koje od to dvoje, ali nije ni bitno) ZATVARA oci pred cinjenicama i pravi se corav pored ociju i ignorise najveci problem BiH fudbala a vodio bi reprezentaciju.
Pape nije kriminalac ali nije ni lider. On Begovica sada koristi da "pokaze ko se pita". Begovic jeste izostao (2 put) ali da se razumijemo - Begovic nije postao ono sto jeste zato sto je prosao kroz nasu Reprezentaciju ili nase fudbalske institucije. Momak je sve postigao vani i sve postigao sam. On repci nije duzan nista - da budemo jasni. Njegova situacija nije ista kao, recimo, Ibriciceva ili cak Dzekina. On je postao jak sam, pa su ga pozvali nakon toga.
Izostao, pa sta? Sad treba izgubit najboljeg golmana kojeg bi imali radi K.ur...cen.ja naseg selektora da on nekom pokaze "da se on pita". Nek se k...ur...ch..ii sa svojim sefovima (kriminalcima) u FSBiH. To su pravi uzroci problema.
Na kraju krajeva, odakle ikako ideja da se utakmica pravi u Americi??? Sto u Americi ikako? Zasto tako daleko? Zasto u sred sedmice? Zasto u sred sezone Premier Lige? Nebi bio prvi put da ljudi u FSBiH zaradjuju pare na cudnim nacinima - jel to Begovic treba da izostaje sa svojih utakmica da bi nekom dzepove punio?
A opet da ne kazem - Begovic sam kaze da je imao svoje razloge. Zasto Susic ne kaze kakvi su to razlozi?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
velez_mostar je napisao/la:Pogledaj malo bolje sta sam napisao "ukoliko dodje do toga", a to se najavljuje, spominje, i td.,,ne brini ne trcim pred rudu, ogradim se ja lijepo, ali zamisli nase prave legende fudbala u Savezu, tu Susic ne bi imao mjesta zbog x razloga:nick je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Evo jos jedno pitanje, da se nadovezem na post prije:
Da li ce, nakon formiranja novog Saveza, ako dodje do toga, Susic ostati selektor Reprezentacije????
Moj odgovor bi bio :"ZATO STO SU GA ONI DOVELI, I S NJIMA CE I OTICI"!
sta je tebi susic uradio, pa si tako ogorcen...kojeg formiranja novog saveza i ko ce ga formirat eto tebi pitanje
1.Zato sto je participirao u ovom krnjem, i zato sto je od ovih ljudi doveden
2.Jer nije kompetentan da bude dio novog Saveza(nesporoban je za bilo sta, a to se moze vidjeti pri svakom susretu sa medijima), a i po rezultatima, i kiksevima koje pravi.
3.Jer je uvijek govorio da je preuzeo repku jer smo kobajagi postali dobri, pa da napravi neki rezultat (znaci radi svoje karijere, ne zbog nas, i uspjeha ekipe)
4.Jer se do juce stidio svoje zemlje, gdje je bio???kad smo ga culi da je dao podrsku nama, dok nije istjeran iz turskih drugoligasa i iz piz.de materine da bi kod nas prosao.
Najsmijesnije mi ovo "najbolji igrac BiH svih vremena", hahahaha, pa to je najveca glupost na svijetu, to je apsolutni paradoks, nonsence, ma nemam rijeci...
KOLIKO NASTUPA ZA BH REPREZENTACIJU I KOLIKO NASTUPA NA TLU BOSNE I HERCEGOVINE, od svoje nezavisnosti, IMA SAFET SUSIC????
Zamislimo samo kakav je to udar na, Bolica, zabio covjek golova kisu, igrao kad smo imali ekipu u rangu San Marina, i td..i neko se nasao da tu titulu da Safetu Susicu, dezerteru, covjeku koji se do juce stidio da kaze odakle je.,,
ko je rjesenje? najlakse je opalit i drvlje i kamenje po nekom ali kad spomenes alternativu svi usute, i barbarez je htio bit selektor i to pod kapom usketa i ostalih, hocemo i njiha sad odbacit i popljuvat?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Nije rjesenje bola - ali Susic nije ni medju 5 najboljih iz BiH svih vremena.
Dzeko je vec postigao sta ovaj nije - postao je najskuplji igrac s Balkana.
Salihamidzic je postao sampion svijeta - jeli Susic?
De boni ... ne budite smijesni.
U bivsoj Jugi, Susic je bio odprilike u rangu kao Halilhodzic ili Bajevic, nimalo iznad, nimalo ispod. Samo sto su ova dvojica jos bolji treneri nego sto su bili igraci, a on, obratno.
U bivsoj Jugi, Susic je bio odprilike u rangu kao Halilhodzic ili Bajevic, nimalo iznad, nimalo ispod. Samo sto su ova dvojica jos bolji treneri nego sto su bili igraci, a on, obratno.
- velez_mostar
- Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:Vidi ovo - niko ne kaze da je Pape kriminalac, ali konj jeste.
U potpunosti si u pravu!
ma daj... mislim jasno je meni sto ti ne volis susica ali malo se gubis... poredit dzeku sa 26 godina i susica koji mogo izaci iz juge tek sa 27 je nidje veze ovo vazi i za salihamidjica... sreca pa ima zivih ljudi sto su gledali tog susica i ne znam ni jednog da kaze da jedan od tih nabrojanih bolji od njega... mani se tih zamagljenih predrasuda... sta sad ja trebam reci da je Ivica Osim bio bolji od susica ili bazdarevic? nidje veze...MostaracVelezovac je napisao/la:Nije rjesenje bola - ali Susic nije ni medju 5 najboljih iz BiH svih vremena.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kad ne znamo šta se dešava u reprezentaciji onda se traži da se iznesu stvari na vidjelo. Kad selektor na pressici konstatira da se njegov vjerovatno prvi izbor za golmana (još jedanput) nije odazvao onda ga se kritikuje za iznošenje prljavog veša. Teško je znati šta se sve dešava iza scene ali imam utisak da ni Sušić nije rekao sve što zna. Nadam se da je to s ciljem da izbjegne stvaranje većeg nemira oko ove situacije.
Slažem se sa Sušićevom odlukom da ne pozove Begovića, ma koliko talentiran on bio. Ako Asmir osjeća da je prema njemu učinjena neka nepravda veoma je lahko dobiti priliku da javno predoči svoju verziju epizode. To da klubovima nije drago kad se igrači odazivaju na prijateljske utakmice državnih selekcija nije nikakav novitet, niti može biti prihvatljiv izgovor. Vjerujem da su mnogi drugi igrači (kojima najbliža konkurencija nije 33-godišnji Danski golman, koji je ne tako davno lomio lakat) prije Begovića stajali u istoj situaciji i pored toga se odazivali na poziv svojih selektora.
Nekako mi se dva scenarija čine najrealističnijim:
1. Begović prioritira klub i individualnu karijeru. Ne želi da rizikuje ozljedu igrajući prijateljske utakmice za reprezentaciju koja će uskoro vjerovatno biti i suspendovana.
2. Begović je fin i povučen momak, kojem je teško odoljeti pritisku kluba, menadžera itd.
Ako je ovo zadnje slučaj, onda Begović zaista ima problem. Koliko se sjećam, bilo je nekih mutnih situacija i ranije, još dok je igrao u Portsmouthu. Begović sebi pomalo gradi ugled kao nestabilan igrač, na kojeg se ne može baš potpuno računati. Da li bi sutra odbio da igra određene utakmice i za Arsenal, Chelsea i sl.? Ako se on zadesio u ovakvim situacijama zbog nesposobnosti da bude čvršći i da zauzme jasan stav i prema klubu kad je pod pritiskom, onda bi definitivno trebao da poradi na svojoj psihi.
Begović bi trebao biti budućnost naše reprezentacije i ukoliko mu je stalo do toga da zadrži tu privilegiju koja jeste biti pozvan u jednu državnu selekciju, čak i kad se radi o našoj napaćenoj državi, i ukoliko ima valjan razlog za svoje neodazivanje, neka ga predoči tamo gdje treba. U svakom slučaju, nijedan igrač nije veći od državne reprezentacije, pa ni Asmir Begović.
Slažem se sa Sušićevom odlukom da ne pozove Begovića, ma koliko talentiran on bio. Ako Asmir osjeća da je prema njemu učinjena neka nepravda veoma je lahko dobiti priliku da javno predoči svoju verziju epizode. To da klubovima nije drago kad se igrači odazivaju na prijateljske utakmice državnih selekcija nije nikakav novitet, niti može biti prihvatljiv izgovor. Vjerujem da su mnogi drugi igrači (kojima najbliža konkurencija nije 33-godišnji Danski golman, koji je ne tako davno lomio lakat) prije Begovića stajali u istoj situaciji i pored toga se odazivali na poziv svojih selektora.
1. Begović prioritira klub i individualnu karijeru. Ne želi da rizikuje ozljedu igrajući prijateljske utakmice za reprezentaciju koja će uskoro vjerovatno biti i suspendovana.
2. Begović je fin i povučen momak, kojem je teško odoljeti pritisku kluba, menadžera itd.
Ako je ovo zadnje slučaj, onda Begović zaista ima problem. Koliko se sjećam, bilo je nekih mutnih situacija i ranije, još dok je igrao u Portsmouthu. Begović sebi pomalo gradi ugled kao nestabilan igrač, na kojeg se ne može baš potpuno računati. Da li bi sutra odbio da igra određene utakmice i za Arsenal, Chelsea i sl.? Ako se on zadesio u ovakvim situacijama zbog nesposobnosti da bude čvršći i da zauzme jasan stav i prema klubu kad je pod pritiskom, onda bi definitivno trebao da poradi na svojoj psihi.
Begović bi trebao biti budućnost naše reprezentacije i ukoliko mu je stalo do toga da zadrži tu privilegiju koja jeste biti pozvan u jednu državnu selekciju, čak i kad se radi o našoj napaćenoj državi, i ukoliko ima valjan razlog za svoje neodazivanje, neka ga predoči tamo gdje treba. U svakom slučaju, nijedan igrač nije veći od državne reprezentacije, pa ni Asmir Begović.
Definitions belong to the definers, not the defined
Cuj to Halilhodjic je isto igrao i u PSG zar ne kao i u repci.Bajevic isto,sto se repke tice.MostaracVelezovac je napisao/la:Nije rjesenje bola - ali Susic nije ni medju 5 najboljih iz BiH svih vremena.
Pape izabran za najboljeg igraca PSG od postanka kluba.Vahe i nema na tom spisku.
Dalje najbolji fudbaler po UEFI u zadnjih 50 godina u BIH jel to Bajevic ili Vaha mozda.Na zalost tvoju nisu.
Kao treneri jesu uspjesniji ali kako ti rece.To oni osvajali sa klubovima i repkama prvenstva svijeta.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 mar 2011, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
nick je napisao/la:ma daj... mislim jasno je meni sto ti ne volis susica ali malo se gubis... poredit dzeku sa 26 godina i susica koji mogo izaci iz juge tek sa 27 je nidje veze ovo vazi i za salihamidjica... sreca pa ima zivih ljudi sto su gledali tog susica i ne znam ni jednog da kaze da jedan od tih nabrojanih bolji od njega... mani se tih zamagljenih predrasuda... sta sad ja trebam reci da je Ivica Osim bio bolji od susica ili bazdarevic? nidje veze...MostaracVelezovac je napisao/la:Nije rjesenje bola - ali Susic nije ni medju 5 najboljih iz BiH svih vremena.
Da, ali ja sam samo htio da kazem da SUSIC NIJE NAJBOLJI IZ BIH. I nije najbolji, ne jer ga mrzim, ne mrzim ga - samo ne vjerujem da je dobra solucija za nasu repku. Mislim da je Susic medju 10 najboljih iz BiH iz bivse Juge sigurno (pogotovo u svojoj generaciji), ali najbolji IKAD - ma dajte ... nemojmo pricat gluposti.
To je sve sto sam mislio reci.
- velez_mostar
- Kontakt:
Zasto onda da dopustimo da Susic moze biti veci, ako Begovic vec nije?Mozda da svi nijemo gledamo kako on sprovodi svoje ludosti u repci??edina je napisao/la:Kad ne znamo šta se dešava u reprezentaciji onda se traži da se iznesu stvari na vidjelo. Kad selektor na pressici konstatira da se njegov vjerovatno prvi izbor za golmana (još jedanput) nije odazvao onda ga se kritikuje za iznošenje prljavog veša. Teško je znati šta se sve dešava iza scene ali imam utisak da ni Sušić nije rekao sve što zna. Nadam se da je to s ciljem da izbjegne stvaranje većeg nemira oko ove situacije.
"nece biti pozvani oni koji ne budu standardni u klubovima", to su njegove rijeci..pa pozove Rahimica, Misimovica, i td..da ne nabrajam..
Po ovome se vidi da nije dosljedan, ako ides tom linijom, opleti druze, pa zovi samo one koji igraju, a ne na nekim igracima se lomi, a neki su privilegirani i da igraju kad su na klupi mjesecima, ili cak na tribinama!
- velez_mostar
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Cuj to Halilhodjic je isto igrao i u PSG zar ne kao i u repci.Bajevic isto,sto se repke tice.MostaracVelezovac je napisao/la:Nije rjesenje bola - ali Susic nije ni medju 5 najboljih iz BiH svih vremena.
Pape izabran za najboljeg igraca PSG od postanka kluba.Vahe i nema na tom spisku.
Dalje najbolji fudbaler po UEFI u zadnjih 50 godina u BIH jel to Bajevic ili Vaha mozda.Na zalost tvoju nisu.
Kao treneri jesu uspjesniji ali kako ti rece.To oni osvajali sa klubovima i repkama prvenstva svijeta.
Tebi stvarno treba crtati..pa, gdje si spisk'o tolike godine jeb.ote...
Ovako glasi recenica:"Safet Susic, najbolji igrac BiH svih vremena", ne kaze se "Safet Susic, najbolji igrac iz BIH svih vremena", je li kontas razliku???
Znaci, ako se kaze "Safet Susic najbolji igrac BiH svih vremena", to direktno govori da je on najbolji igrac TE ZEMLJE; a ne IZ TE ZEMLJE; razlika je velika, a on nikada nije bio CLAN REPREZENTACIJE TE ZEMLJE, ili IGRAC U NEOVISNOJ DRZAVI KOJA SE ZOVE BIH!!!!
pa sta ????????velez_mostar je napisao/la:Zasto onda da dopustimo da Susic moze biti veci, ako Begovic vec nije?Mozda da svi nijemo gledamo kako on sprovodi svoje ludosti u repci??edina je napisao/la:Kad ne znamo šta se dešava u reprezentaciji onda se traži da se iznesu stvari na vidjelo. Kad selektor na pressici konstatira da se njegov vjerovatno prvi izbor za golmana (još jedanput) nije odazvao onda ga se kritikuje za iznošenje prljavog veša. Teško je znati šta se sve dešava iza scene ali imam utisak da ni Sušić nije rekao sve što zna. Nadam se da je to s ciljem da izbjegne stvaranje većeg nemira oko ove situacije.
"nece biti pozvani oni koji ne budu standardni u klubovima", to su njegove rijeci..pa pozove Rahimica, Misimovica, i td..da ne nabrajam..
Po ovome se vidi da nije dosljedan, ako ides tom linijom, opleti druze, pa zovi samo one koji igraju, a ne na nekim igracima se lomi, a neki su privilegirani i da igraju kad su na klupi mjesecima, ili cak na tribinama!
- velez_mostar
- Kontakt:
Stapovi za pecanje..safet 77 je napisao/la:pa sta ????????velez_mostar je napisao/la:Zasto onda da dopustimo da Susic moze biti veci, ako Begovic vec nije?Mozda da svi nijemo gledamo kako on sprovodi svoje ludosti u repci??edina je napisao/la:Kad ne znamo šta se dešava u reprezentaciji onda se traži da se iznesu stvari na vidjelo. Kad selektor na pressici konstatira da se njegov vjerovatno prvi izbor za golmana (još jedanput) nije odazvao onda ga se kritikuje za iznošenje prljavog veša. Teško je znati šta se sve dešava iza scene ali imam utisak da ni Sušić nije rekao sve što zna. Nadam se da je to s ciljem da izbjegne stvaranje većeg nemira oko ove situacije.
-
- Kontakt:
bogami cete ga smijeniti 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
padobranac1978 je napisao/la:bogami cete ga smijeniti

Ne vidim po čemu je to Sušić veći od reprezentacije. Ne znam da li je ikad BiH imala omraženijeg selektoravelez_mostar je napisao/la:Zasto onda da dopustimo da Susic moze biti veci, ako Begovic vec nije?Mozda da svi nijemo gledamo kako on sprovodi svoje ludosti u repci??edina je napisao/la:Kad ne znamo (...) U svakom slučaju, nijedan igrač nije veći od državne reprezentacije, pa ni Asmir Begović.

S ovim se slažem. S jedne strane mi se sviđa što Sušić ne pokušava da bude nešto što jeste. Kad daje izjave govori onako kako najbolje zna. Ne može svaki selektor biti elokventan kao Obama i hipnotizirati mase svojom karizmom. S druge strane, i ja često poželim da ga pošaljem na neki kurs komunikacije jer se više puta sam stavljao u nezgodnu situaciju nepromišljenim izjavama.velez_mostar je napisao/la:"nece biti pozvani oni koji ne budu standardni u klubovima", to su njegove rijeci..pa pozove Rahimica, Misimovica, i td..da ne nabrajam..
Zadnja izmjena: edina, dana/u 18 mar 2011, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Definitions belong to the definers, not the defined
oni ti ga puse Safetee

Spiskao ih slusajuci takve kao ti jeb.otevelez_mostar je napisao/la:harishp je napisao/la:Cuj to Halilhodjic je isto igrao i u PSG zar ne kao i u repci.Bajevic isto,sto se repke tice.MostaracVelezovac je napisao/la:Nije rjesenje bola - ali Susic nije ni medju 5 najboljih iz BiH svih vremena.
Tebi stvarno treba crtati..pa, gdje si spisk'o tolike godine jeb.ote...
Ovako glasi recenica:"Safet Susic, najbolji igrac BiH svih vremena", ne kaze se "Safet Susic, najbolji igrac iz BIH svih vremena", je li kontas razliku???
Znaci, ako se kaze "Safet Susic najbolji igrac BiH svih vremena", to direktno govori da je on najbolji igrac TE ZEMLJE; a ne IZ TE ZEMLJE; razlika je velika, a on nikada nije bio CLAN REPREZENTACIJE TE ZEMLJE, ili IGRAC U NEOVISNOJ DRZAVI KOJA SE ZOVE BIH!!!!

Nije najbolji svih vremena ali jeste zadnjih 50 godina i to zvanicno.A u ziriju su bili izmedju ostalog Osim,Bajevic,itd .Inace prije pedeset godina sigurno je fudbal bio kvalitetniji pa ces nam ti kakvog jos boljeg naci.
Iz BIH da,odakle su Vaha i Bajevic koje si ti uporedio.iz Grcke i Francuske?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Neznam, po meni su stvari dosta jasne i jednostavne. Nedividm zasto treba Safet Susic odgovarati za djela Asmira Begovica. Asmir se ogradio da on nije kriv jer on neodlucuje o njegovom vlastitom dolasku na okupljanje. Ovakvu recenicu izjaviti, a da to niko ovdje neprokomentarise mene licno dosta cudi/inenaduje. Razloga zasto me ovakva iuzjava cudi ima i previse.
Sto se tice Safeta kao trenera, tu ima svako od vas donekle pravo. BiH uz Susica kao i svakog durgog trenera je imala dobrih igara i rezultata i losih igri i gubitaka. Medutim, to smo imali uvijek i vjerovatno ce uvijek tako i biti. Sada ovdje zasjesti i pricati koje greske je kada uradio, mogu se relativirati sa stvarima koje je opet dobro uradio.
Dali kriminalac ili konj, dali pozvao Asmira, Ibru itd. ili ne, to je njegova licna stvar. Mi mozemo i nemoramo ispasti ali jedno ostaje, BiH se nikada nije plasirala na neko veliko takmicenje, ako se ovaj put neplasira nije nista ni bolje ni losije nego ranije, jer od neplasmana nemoze losije.
Niti se ciro niti ko drugi plasirao tako da ova polemika ovde gubi smisao...
A sto se tice odazivanja i neodazivanja, i odgovara Asmir se nije odazvao, pa sta? U matematici imas izreku, ako jedan racun B koji bazira na A nije tacan, onda ni samo A nije tacno.
Sta i kako? Ako se mogu Meksikanci koji igraju u boljim klubovima nego nasi odazvati i ako mogu preci tolike kilometre i ako nekritikuju savez radi te odluke nego docd na tekmu i pobjede BiH sa 2:0, onda nevidim razlog sto bih to nama bio tako veliki problem, zapita se chicharito. Tako da izjava, Asmir se nije odazvao, pa sta, nije korektna, u sustini je skroz pogresna i kao takva nemoze proci. Asmir se itekako mora odazvati, izuzev bolesti ili drugih bitnih razloga. Sada sta je bitno, da se diskutovati o tome.
hm...sta ja znam, moze se o svemu ovome do zore, ali najbitnije je sta ce biti na kraju svega ovoga, plasman ili ne.
Sto se tice Safeta kao trenera, tu ima svako od vas donekle pravo. BiH uz Susica kao i svakog durgog trenera je imala dobrih igara i rezultata i losih igri i gubitaka. Medutim, to smo imali uvijek i vjerovatno ce uvijek tako i biti. Sada ovdje zasjesti i pricati koje greske je kada uradio, mogu se relativirati sa stvarima koje je opet dobro uradio.
Dali kriminalac ili konj, dali pozvao Asmira, Ibru itd. ili ne, to je njegova licna stvar. Mi mozemo i nemoramo ispasti ali jedno ostaje, BiH se nikada nije plasirala na neko veliko takmicenje, ako se ovaj put neplasira nije nista ni bolje ni losije nego ranije, jer od neplasmana nemoze losije.
Niti se ciro niti ko drugi plasirao tako da ova polemika ovde gubi smisao...
A sto se tice odazivanja i neodazivanja, i odgovara Asmir se nije odazvao, pa sta? U matematici imas izreku, ako jedan racun B koji bazira na A nije tacan, onda ni samo A nije tacno.
Sta i kako? Ako se mogu Meksikanci koji igraju u boljim klubovima nego nasi odazvati i ako mogu preci tolike kilometre i ako nekritikuju savez radi te odluke nego docd na tekmu i pobjede BiH sa 2:0, onda nevidim razlog sto bih to nama bio tako veliki problem, zapita se chicharito. Tako da izjava, Asmir se nije odazvao, pa sta, nije korektna, u sustini je skroz pogresna i kao takva nemoze proci. Asmir se itekako mora odazvati, izuzev bolesti ili drugih bitnih razloga. Sada sta je bitno, da se diskutovati o tome.
hm...sta ja znam, moze se o svemu ovome do zore, ali najbitnije je sta ce biti na kraju svega ovoga, plasman ili ne.
ko je bolji? vaha? bajevic? sliskovic?MostaracVelezovac je napisao/la:nick je napisao/la:ma daj... mislim jasno je meni sto ti ne volis susica ali malo se gubis... poredit dzeku sa 26 godina i susica koji mogo izaci iz juge tek sa 27 je nidje veze ovo vazi i za salihamidjica... sreca pa ima zivih ljudi sto su gledali tog susica i ne znam ni jednog da kaze da jedan od tih nabrojanih bolji od njega... mani se tih zamagljenih predrasuda... sta sad ja trebam reci da je Ivica Osim bio bolji od susica ili bazdarevic? nidje veze...MostaracVelezovac je napisao/la:Nije rjesenje bola - ali Susic nije ni medju 5 najboljih iz BiH svih vremena.
Da, ali ja sam samo htio da kazem da SUSIC NIJE NAJBOLJI IZ BIH. I nije najbolji, ne jer ga mrzim, ne mrzim ga - samo ne vjerujem da je dobra solucija za nasu repku. Mislim da je Susic medju 10 najboljih iz BiH iz bivse Juge sigurno (pogotovo u svojoj generaciji), ali najbolji IKAD - ma dajte ... nemojmo pricat gluposti.
To je sve sto sam mislio reci.

-
- Kontakt:
@ nick....nemoj vise,smjenice ga Mostarac...pa sta onda ? 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.