Odoh se ubiti, da ne čitam više ništa
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Matanovic jako dobar.Dosta pokretljiv ima ga svuda.Oduzeo fino loptu kod prvog gola.Mislim da ce nam on biti najbolje pojacanje.
Daj nam poziciju
Lukaku RomeluNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:46Matanovic jako dobar.Dosta pokretljiv ima ga svuda.Oduzeo fino loptu kod prvog gola.Mislim da ce nam on biti najbolje pojacanje.
Mehmedovic korektan.Gradjom i trkom definitivno podsjeca na RahmanaNe boji se da osuta probao je 3-4 puta.Vidi se da hoce gol sto prije.Mislim da ima kvalitet samo mu treba samopouzdanje.
Krdzalic nisam ga nesto primjetio ali polako prva utakmica je tek.Nije dugo igrao kao sto sam rekao treba polako s njim raditi.Doci ce on na svoje samo da se spremi.
Daj nam poziciju
Centralni bek- stoperNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:46Matanovic jako dobar.Dosta pokretljiv ima ga svuda.Oduzeo fino loptu kod prvog gola.Mislim da ce nam on biti najbolje pojacanje.
Mehmedovic korektan.Gradjom i trkom definitivno podsjeca na RahmanaNe boji se da osuta probao je 3-4 puta.Vidi se da hoce gol sto prije.Mislim da ima kvalitet samo mu treba samopouzdanje.
Krdzalic nisam ga nesto primjetio ali polako prva utakmica je tek.Nije dugo igrao kao sto sam rekao treba polako s njim raditi.Doci ce on na svoje samo da se spremi.
Daj nam poziciju
Lukaku Romele za tebe je Renan Pelevisokohz je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:59Lukaku RomeluNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:46Matanovic jako dobar.Dosta pokretljiv ima ga svuda.Oduzeo fino loptu kod prvog gola.Mislim da ce nam on biti najbolje pojacanje.
Daj nam poziciju![]()
Stranac ili balkanacLecler je napisao/la: ↑19 jan 2024, 22:04Centralni bek- stoperNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:46Matanovic jako dobar.Dosta pokretljiv ima ga svuda.Oduzeo fino loptu kod prvog gola.Mislim da ce nam on biti najbolje pojacanje.
Daj nam poziciju
Javna tajna je da kod Čabraje igra onaj ko plati. Da mladi reprezentativci BiH nemaju kvalitet i mjesta u ekipi, a igraci iz Jaruna (filijala Lokomotivina sa dvojnom registracijom) imaju, je apsurd. I ko nema ovu informaciju, trebao bi samo malo logicki da razmisli, a ne da lupeta naokolo!!!
Lokomotiva je ozbiljan projekat u jačoj ligi od naše, bili su viceprvaci prije par sezona, prodaju igrace za milionske iznose, daju fine pare kada kupuju igrace, tako da mi je nepojmljivo da se to kod njih radi.StrucnoMisljenje je napisao/la: ↑19 jan 2024, 22:43Javna tajna je da kod Čabraje igra onaj ko plati. Da mladi reprezentativci BiH nemaju kvalitet i mjesta u ekipi, a igraci iz Jaruna (filijala Lokomotivina sa dvojnom registracijom) imaju, je apsurd. I ko nema ovu informaciju, trebao bi samo malo logicki da razmisli, a ne da lupeta naokolo!!!
Ma ne znam sta drugi misle, al meni nesto pravo dobar bio, pored igranja na toj strani bas mi se cinio brz, prodoran i spremno djeluje, doduse ova tekma i nije neki realan pokazatelj al vidjet cemo.
Hahaha kao prvo dje je tu logika da igraci koji dugo ne igraju trebaju na svjezinu cudo da odigraju, pa ti igraci tek trebaju da udju u formu. Plus odradjena je prva sedmica priprema, koja je najteza za igrace poslje odmora, sad su pogotovo noge teske, i to se vidjelo na igracima danas. O svjezini govorit nakon prve sedmice priprema je najveca glupost koju sam ikad cuo, ocigledno da nikad pripreme nisi odradio. A sto se tice Krdzalica, ako si gledao tekmu trebao bi primjetit da je imao najvise dodira sa loptom, cak je i komentator izjavio kako je veoma aktivan. Bio je veoma defanzivno orijentisan, cak mnogo puta u liniji sa stoperima, vjerovatno ima i trener svoje zamisli koje igraci moraju da ispune. Ne bih rekao da je cilj da svaki igrac radi sta hoce i da leta gdje hoce po terenu. Izgleda da si ovdje samo dobar igrac ako predriblas trojicu, a ne ako igras takticki i odgovorno!
Ma ne moze on igrat desno jer je izraziti ljevak, desnom ne zna ni u tramvaj zakoracit..ugl ovo je bilo da se istrci, a djeluje fino spreman, mozda bude lijevo od prve minute umjesto radovica
Haha u kojem svijetu ti zivis. Sta se sve radi u ligama petice, a da ne pricamo sta tek kod nas na balkanu.Lucas je napisao/la: ↑19 jan 2024, 22:58Lokomotiva je ozbiljan projekat u jačoj ligi od naše, bili su viceprvaci prije par sezona, prodaju igrace za milionske iznose, daju fine pare kada kupuju igrace, tako da mi je nepojmljivo da se to kod njih radi.StrucnoMisljenje je napisao/la: ↑19 jan 2024, 22:43Javna tajna je da kod Čabraje igra onaj ko plati. Da mladi reprezentativci BiH nemaju kvalitet i mjesta u ekipi, a igraci iz Jaruna (filijala Lokomotivina sa dvojnom registracijom) imaju, je apsurd. I ko nema ovu informaciju, trebao bi samo malo logicki da razmisli, a ne da lupeta naokolo!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.