NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Momci su dobili plan da treniraju dok ne krenemo zvanično, a od sljedeće sedmice smo i mi u punom pogonu
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bez obzira što momci treniraju individualno i po planu, gledam svi ostali su krenuli pripreme već početkom ili krajem ove sedmice. A mi ćemo tek naredni ponedjeljak s treninzima početi ako sam dobro shvatio?
Koliko je to dobro s obzirom da nam prvo kolo dolazi itekako uigrana i već u punom zaletu ekipa Stupčanice?
Ili su oni poranili ili smo mi zakasnili
Koliko je to dobro s obzirom da nam prvo kolo dolazi itekako uigrana i već u punom zaletu ekipa Stupčanice?

Ili su oni poranili ili smo mi zakasnili

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Kao sto sam ranije par puta pisao ovdje na forumu, ja da se pitam ja bih prozivku izvrsio 3. januara i oni bi bili u pogonu vec 18 dana. Talent ove ekipe je mozda upitan ali se to mora nadomjestiti zestokim radom. Zbog toga sam misljenja da se moralo ranije krenuti.
Ma mladi su. Nije frka. Borba za sredinu tabele . Lagano bez puno troskova i sve ok
-
- Kontakt:
Ja koliko sam cuo da je u cetvrtak 25.01. prozivka.laudrop je napisao/la: ↑21 jan 2024, 15:52Bez obzira što momci treniraju individualno i po planu, gledam svi ostali su krenuli pripreme već početkom ili krajem ove sedmice. A mi ćemo tek naredni ponedjeljak s treninzima početi ako sam dobro shvatio?
Koliko je to dobro s obzirom da nam prvo kolo dolazi itekako uigrana i već u punom zaletu ekipa Stupčanice?![]()
Ili su oni poranili ili smo mi zakasnili![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Pozdrav izvinjavam se na upadu. Zar moze igrac vezan ugovor sa vama da igra malonogometni turnir, znam da su prije par godina igraci Igmana imali stavku da ne mogu igrati. Faris Bajramovic konkretno sad igra jedan futsal turnir u Konjicu. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kad je sezona ne mogu. Neka igraju šta fali.
ps. Smrt cinkarošima!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Nek igra. Bolji ce kondiciono uci u pripreme. Sta ima veze?
Fare kralju

Dobar je Fare, izgubili su njegovi veceras u finalu.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Napokon

31.12.2022 glavnica poreznog duga 3 884 402
31.12.2023 glavnica poreznog duga 3 594 962
Dug umanjen za 289 440 KM i dalje fali jedna rata reprograma kao i u presjeku iz prošlog kvartala.
31.12.2023 glavnica poreznog duga 3 594 962
Dug umanjen za 289 440 KM i dalje fali jedna rata reprograma kao i u presjeku iz prošlog kvartala.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Znaci za tri godine glavnica PU duga manja za milion, a gdje su svi silni ostali dugovi...
U naredne tri godine očekujemo još milion, one 4 grupe dugovanja iz izvještaja da se očiste i da ViK nađe način za otpis dugovanjaPonosniSmogovci je napisao/la: ↑22 jan 2024, 23:39Znaci za tri godine glavnica PU duga manja za milion, a gdje su svi silni ostali dugovi...

Sutra na 79 portala ide redovni kvartalni članak NK Čelik najveći porezni dužnik 

Neka preduhitri Čelik članke i šibne objavu.
ČELIK ZA JOS 300 000 KM SMANJIO PORESKI DUG U SAMO JEDNOJ GODINI !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ČELIK ZA GODINU DANA ISPLATIO 900 000 KM ZA DUGOVANJA IZ PROŠLOSTI

Kad bi se samo još jednom ponovila 2023

I ovo je keš koji je isplaćen, knjigovodstvena brojka sigurno prelazi 1,2 miliona KM

Pametna je ova da klub preduhitri ove portale i objavi koliko je dug smanjen. Mislim da će to donijeti korist klubu da dosta ljudi iz Zenice promijeni mišljenje da je to klub koji se gasi,sigurno ima dosta takvih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.