Zato sajt FHMZ-a nije radio danima."U slučaju pojave snježnih padavina na dan odigravanja utakmica NSBiH će putem službenih lica zabraniti odigravanje utakmica zbog neuključenja grijača terena (iz opravdanih ili nepravdanih razloga), a posljedice putem takmičarskih organa će snositi FK Sarajevo", poručili iz NSBiH.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kako željkan nije sankcionisan, nusu nikada palili grijače a bilo je potrebe ?Virtu4l je napisao/la: ↑20 jan 2024, 21:02Zato sajt FHMZ-a nije radio danima."U slučaju pojave snježnih padavina na dan odigravanja utakmica NSBiH će putem službenih lica zabraniti odigravanje utakmica zbog neuključenja grijača terena (iz opravdanih ili nepravdanih razloga), a posljedice putem takmičarskih organa će snositi FK Sarajevo", poručili iz NSBiH.![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
Oni da Bog do da imaju trafostanicu. Znam da su pare za napajanje isplatili Ermina Zeca sto su im donirali a prijavili kradu kablova.
Virtu4l je napisao/la: ↑20 jan 2024, 21:02Zato sajt FHMZ-a nije radio danima."U slučaju pojave snježnih padavina na dan odigravanja utakmica NSBiH će putem službenih lica zabraniti odigravanje utakmica zbog neuključenja grijača terena (iz opravdanih ili nepravdanih razloga), a posljedice putem takmičarskih organa će snositi FK Sarajevo", poručili iz NSBiH.![]()

NEMA NAZAD
Učlanjuju se samo da bi nas stigli.
FK SARAJEVO
Hvala ti Bože što sam navijač Sarajeva.
FK SARAJEVO
Hvala ti Bože što sam navijač Sarajeva.
I tako posljednjih 20 godina.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Hansestadt
- Kontakt:
Jako glupa teza da se ne lazemo. Vi se onda uclanjujete da bi stigli proslogodisnje nase clanstvo.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Jel se vratio džaber iz Španije
Ima nastupe sa u23 repkom.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nije nam cilj kerove,macke uclanjivat jbga.
-
Hansestadt
- Kontakt:
- egocentrik
- Kontakt:
prije da ce vama dok me nose na tabutuHansestadt je napisao/la: ↑21 jan 2024, 00:02Cuo sam da vam Rizo Hamidovic sprema novu himnu u skladu sa gradskim identitetom
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- MocMahale444
Naravno jer vi nemate cuke i mace, vi imate krave i ovce pa uclanite njih
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kakav rollercoster emocija kod kona, eto arapa, 700 milijardi budzet, djeca nam idu na turnire, pripreme u spaniji, dolaze novi igraci, rastjerati cemo levate, plavo proljece, ludvig leple, braca gmaz, domorocki, full mitomanija.
Realnost, biber, turanjanin jos tu. Pojacanje zubanov mali, pripreme u medjugorju, poraz od rekreativaca, saketanje krpica. Trebaju nam dva lijeva beka, dva vezna, desno krilo, spic. Boljevic jedini profesionalni fudbaler sa diskus hernijom, gdje al dzaber.
Dolaze nam 2 talenta iz celika, al bi da ima para. Nezainteresovana uprava, gdje kolo vode gatacka ubleha, rumeni bivsi fudbaler i drugorazredna voditeljica.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Brat Hulahopka se vratio na temu Zeljkana
Samo ih burgijaj Huli, puna podrska
Samo ih burgijaj Huli, puna podrska