Lautaro radi faul u napadu i za to dobija penal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ti nisi dobar u glavu, lik znaci skloni loptu i ovaj ga udara po nozi....sta je trebao uraditi skloniti se i pustit ga da izbije loptu
Inter-Lazio, Corsport slow motion: 5.5 to Marchetti, penalty on Lautaro so clear that he should have seen it already from the pitch
A sjecam se kad ga je predsjednik Torina cijenio 100 miliona ahahahha.Neko je bio dao 60 i oni odbiliBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 jan 2024, 19:57Dugo vremena nisam vidio beskorisnijeg igrača od Belotija
Ima li tačke igdje?Juventinisimo je napisao/la: ↑20 jan 2024, 19:41Ovaj sto cijelu knjigu stavi u jednu recenicu nije ni skontao ama bas nista u mom postu odgovor mu nema veze ni sa cime niti ikakve dodirne tacke u onome sto sam pisao ovi sektasi stvarno cudna sorta nije da se nisu pjenili kada se Milanu dosudjivali penali a mislim da su svi bili ispravni ali sektasi su opet pljuvali okolo jer samo njihovi penali su cisti kao suza svi ostali nisu nikada ni postojali jer ipak u to vrijeme Milan nije napadao nego se branio o Juventusu necu ni pocinjati ja mislim od osnutka kluba da nismo imali cisti penal dosudjen sve je bila kradja
Kakvih ovdje likova ima yebo te...meni se cini da jedan sektas pise sa svih nickova...mora da je preruseni mentor iz Gruda...
Samo su ovi iz Verone u penalima gori od nas...Djuric je posteno "osin'o"...![]()
Jest ako ne ispostujeobagol je napisao/la: ↑21 jan 2024, 08:26Ima li tačke igdje?Juventinisimo je napisao/la: ↑20 jan 2024, 19:41Ovaj sto cijelu knjigu stavi u jednu recenicu nije ni skontao ama bas nista u mom postu odgovor mu nema veze ni sa cime niti ikakve dodirne tacke u onome sto sam pisao ovi sektasi stvarno cudna sorta nije da se nisu pjenili kada se Milanu dosudjivali penali a mislim da su svi bili ispravni ali sektasi su opet pljuvali okolo jer samo njihovi penali su cisti kao suza svi ostali nisu nikada ni postojali jer ipak u to vrijeme Milan nije napadao nego se branio o Juventusu necu ni pocinjati ja mislim od osnutka kluba da nismo imali cisti penal dosudjen sve je bila kradja
Kakvih ovdje likova ima yebo te...meni se cini da jedan sektas pise sa svih nickova...mora da je preruseni mentor iz Gruda...
Samo su ovi iz Verone u penalima gori od nas...Djuric je posteno "osin'o"...![]()
I da, navijači Juventusa ni u kom slučaju ne bi trebali raspravljati o suđenju. Vi nikako da naučite razliku između sudijskih grešaka i organizovanog kriminala. To što ste vi radili je organizovani kriminal. Sudijske greške su sastavni dio fudbala i uvijek će se dešavati. Kad s nekim dogovoriš da sudi u tvoju korist, to više nije sudijska greška.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.