FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stojko tek došao i pravi pometnju na temi. Ali dobro je dok je stojko. 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa nije je Mortem zbog sebe otvorio
Dosta forumaša je tražilo odvojeno temu za članove i samo je ispunio želju.
I ne kontam tu furku za tim nadimcima?
Što se tiče tvrdnje da je nespreman, testiranja se ne bi složila jer ima daleko lošijih od njega, al’ hajde, da ne zamaram..

Dosta forumaša je tražilo odvojeno temu za članove i samo je ispunio želju.
I ne kontam tu furku za tim nadimcima?
Što se tiče tvrdnje da je nespreman, testiranja se ne bi složila jer ima daleko lošijih od njega, al’ hajde, da ne zamaram..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nazalost, sistem u kojem zivimo dopusta svakom da ima svoje misljenje, te da ga javno iznosi.stojko je napisao/la: ↑20 jan 2024, 21:58![]()
![]()
Ovo postaje ko lobotomija kod anamo onih. Vidim mortem cak otvorio temu za clanove![]()
Dan te yebo sta bi od onakvog foruma.
Ja napisao ono sto svi vide: PREVARANDA NE IGRA ZA EKIPU NEGO SAM ZA SEBE, NESPREMAN JE FIZICKI I NEMA NIKAKVOG UCINKA OTKAKO JE DOSAO U FKS!!!
A to da li je on zvijezda, ima li kvalitet (koji kod nas nije pokazao), gdje je igrao i kakav je majstor bio prije 300 godina, to me ne zanima.
Njegova plata isto tako me ne zanima (kako trenutno igra, skup je i da igra za marku)
Kakav ce biti nakon priprema ne znam, ali juce na prijateljskoj utakmici jepokazao totalnu nezainteresovanost i kurcobolju. Ima stomak kao trudnica i Nakon jednog jedinog sprinta od 10 metara je legao na teren jer mu je dusa na nos izasla.
DAJ BOZE DA GRIJESIM ALI MISLIM DA CE U OVOJ SEZONI BITI CAK I GORI NEGO STO JE BIO U PROSLOJ.
NEMA NAZAD
napoleon72 je napisao/la: ↑20 jan 2024, 21:18moze u nastavku bit najbolji igrac, moze bit i najgori, al ne bojim se jer nije babin sin koji mora igrat nit ga neko gura u prvu postavu. Ako bude dobar igrat ce, ako ne imamo jos dva odlicna lijeva krila.

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
U ovoj Bosni se samo normalno živi u vrijeme neimastine teške, kad niko nema, u vrijeme rata i u vrijeme sirotinje. Čim ti je sve potaman nađeš nekakav imaginarni problem da ga rješavaš.
Kako se stvara dosta nerealna slika imam potrebu da reagujem jer dosta ljudi ne prati Sarajevo a piše ovdje i površni su dosta u komentarima.
Peneranda ima 506 minuta u našem dresu. U ligi ima 442 minute. To je nešto oko 5 cijelih utakmica. 5 je.benih utakmica gdje ni on ni tim nisu izgledali ništa specijalno.
Vi ste na osnovu 5 utakmica za igrača koji je došao nakon neigranja fudbala od godinu, očekivali tačno šta ? Da uzme da se igra sa svima. 5 utakmica je dakle dovoljno da se neko vrati u formu i napravi šta svi očekujemo. Isto tako ste za 5 utakmica zaključili da je on “Prevaranda”. Ako ste to u stanju trebate poslati Cv na adresu Man Citya skauting službe jer npr kad skautiras igrača da ga dovedeš gledaš ga najmanje pola sezone i pratiš , pa ako ste vi u stanju na osnovu 5 utakmica gdje ne znam da je i jednu čitavu odigrao ali eto ako jest ok zaključili da on ne valja onda dobro. - ovo su činjenice
Sad moje mišljenje , Peneranda je stranac, koji je došao u Bosnu , ne zna jezik, sam, nema nikog, adaptacija zna često zA momke
koji dođu iz Tuzle pa preskaču sine da ih struja ne udari trajati nešto duže od 5 utakmica. Uz to sve je došao potpuno nespreman, kad se najavio rečeno je da od njeg ne očekujemo ništa sem da vrati spremu do kraja sezone. Prema testiranjima je među 10 igrača po spremi , dakle vratio je. Svako Ko prati fudbal vise od nivoa predriblao i osutao može u Peneradni vidjeti neki drugi obris od premijerligaskog , frajer pravi po 30 metara prostora svojom kretnjom, vrlo često ima poteze kakvi ovdje nikad neće bit viđeni a bez lopte, nego vi gledate jel on predriblao 6 igrača i zabio go , Peneranda je možda najpotentniji igrač koji je ikad došao u ovu ligu, al ikad. Čovjeku treba dati šansu , kako je on Južnoamerikanac on funkcionise na osnovu emocije, zara zanosa sve sto mu mi ne pružamo. Jeste li ikad razmišljali da je bolje da momka podržimo da ga dignemo da nekako i kad ode ostane mu grad i mi u lijepom sjećanju da nešto mi kao navodni navijači doprinesemo u stvaranju veza sa igračima a ne sa pljujemo koga stignemo ?
Jesmo li ikad stali na stranu kluba. Evo Rozman mu vjeruje, daje mu šansu , nečim je **** mu mater to zaslužio, pustite momka da se spremi očekujemo dobre partije sad poslije pauze kad
Poveze 2-3 tekme , kad ostane zdrav, ako ne bude išlo do kraja sezone zahvaliti mu se.
Rahmanović Amar je došao i igrao prvu polusezonu za samara a sad ga mnogi smatraju našim najboljim igračem u zadnjih 20 godina i ništa na tom nismo naučili. Mi smo ba upropastili najboljeg igrača premijer lige iza rata a to je neupitno Nemanja Bilbija . A sto ? Jer smo supci jer hoćemo sve i odma. Jer smo frustriran narod koji funkcionise samo sa Limunom i Ledetom jer nemamo para ni za šta nit strpljenja da šta probamo.
Kako se stvara dosta nerealna slika imam potrebu da reagujem jer dosta ljudi ne prati Sarajevo a piše ovdje i površni su dosta u komentarima.
Peneranda ima 506 minuta u našem dresu. U ligi ima 442 minute. To je nešto oko 5 cijelih utakmica. 5 je.benih utakmica gdje ni on ni tim nisu izgledali ništa specijalno.
Vi ste na osnovu 5 utakmica za igrača koji je došao nakon neigranja fudbala od godinu, očekivali tačno šta ? Da uzme da se igra sa svima. 5 utakmica je dakle dovoljno da se neko vrati u formu i napravi šta svi očekujemo. Isto tako ste za 5 utakmica zaključili da je on “Prevaranda”. Ako ste to u stanju trebate poslati Cv na adresu Man Citya skauting službe jer npr kad skautiras igrača da ga dovedeš gledaš ga najmanje pola sezone i pratiš , pa ako ste vi u stanju na osnovu 5 utakmica gdje ne znam da je i jednu čitavu odigrao ali eto ako jest ok zaključili da on ne valja onda dobro. - ovo su činjenice
Sad moje mišljenje , Peneranda je stranac, koji je došao u Bosnu , ne zna jezik, sam, nema nikog, adaptacija zna često zA momke
koji dođu iz Tuzle pa preskaču sine da ih struja ne udari trajati nešto duže od 5 utakmica. Uz to sve je došao potpuno nespreman, kad se najavio rečeno je da od njeg ne očekujemo ništa sem da vrati spremu do kraja sezone. Prema testiranjima je među 10 igrača po spremi , dakle vratio je. Svako Ko prati fudbal vise od nivoa predriblao i osutao može u Peneradni vidjeti neki drugi obris od premijerligaskog , frajer pravi po 30 metara prostora svojom kretnjom, vrlo često ima poteze kakvi ovdje nikad neće bit viđeni a bez lopte, nego vi gledate jel on predriblao 6 igrača i zabio go , Peneranda je možda najpotentniji igrač koji je ikad došao u ovu ligu, al ikad. Čovjeku treba dati šansu , kako je on Južnoamerikanac on funkcionise na osnovu emocije, zara zanosa sve sto mu mi ne pružamo. Jeste li ikad razmišljali da je bolje da momka podržimo da ga dignemo da nekako i kad ode ostane mu grad i mi u lijepom sjećanju da nešto mi kao navodni navijači doprinesemo u stvaranju veza sa igračima a ne sa pljujemo koga stignemo ?
Jesmo li ikad stali na stranu kluba. Evo Rozman mu vjeruje, daje mu šansu , nečim je **** mu mater to zaslužio, pustite momka da se spremi očekujemo dobre partije sad poslije pauze kad
Poveze 2-3 tekme , kad ostane zdrav, ako ne bude išlo do kraja sezone zahvaliti mu se.
Rahmanović Amar je došao i igrao prvu polusezonu za samara a sad ga mnogi smatraju našim najboljim igračem u zadnjih 20 godina i ništa na tom nismo naučili. Mi smo ba upropastili najboljeg igrača premijer lige iza rata a to je neupitno Nemanja Bilbija . A sto ? Jer smo supci jer hoćemo sve i odma. Jer smo frustriran narod koji funkcionise samo sa Limunom i Ledetom jer nemamo para ni za šta nit strpljenja da šta probamo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sve je to lijepo i krasno, ali ovo nije stručni forum - ne moraš biti fudbalski analitičar da bi napisao post ovdje, uđe čovjek na transfermarkt, vidi statistiku (nema golova), odmah kaže ovaj je smeće i to je to. Ne morate svaki post uzeti za ozbiljno 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Penaranda je najlaganiji igrač koji je igrao u ovoj ligi.
jurisicduska
Ma kao da sam ja pisao.

jurisicduska

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Strah me i pomisliti da ih potresš kao Jakirović 4231

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Moramo shvatiti ozbiljno i snažno se odupirati tome kako na kafama, stadionu , forumima. Zbog našeg mentaliteta i isključivo zbog tog nemamo 5 trofeja vise u policama. Znaci jedini uzrok smo mi kad god smo imali uslove sto smo u stanju sve otjerati i po svima se posrati i stvoriti pritisak kakav nema nigdje. Mi moramo raditi na tome, fkt, treba podržavati klub, kreće se iz mikrosvijeta, kuće, pa stadiona foruma debata etc. Nas mentalitet nam ne da da se izdignemo iznad prosjeka. Stavi ovih 11 igrača naših u bilo koji klub, dres u ligi osvojit će ligu 100%. Zato treba shvatiti ozbiljno. Sad nije momenat za pljuvanje. Evo Horde su stale iza projekta, evo imamo sredstva, evo imamo predsjednika voljnog da ulozi , evo imamo uslove, evo imamo sve sto je potrebno a znate šta je najveći resurs u bilo kojem poslu - pa vrijeme. Imamo i vremena da ih istrpimo godinu dvije, hajmo probati jednom. Hajmo umjesto vidi Lije kako trci Ko kokos kad joj glavu odsječeš govorit vidi Lije kako ima dobru promjenu pravca. I jedno i drugo je istina, samo sto prvo je mana a drugo vrlina. Hajd malo da tražimo pozitivne strane i ističemo im a mane da krijemo. Hajd da malo pušemo u istom pravcu. Imal to ko opcija ? Da probamo i to ****.m mu majku pa ako ni to ne ide onda početi guzit sestre od igrača ne znam. Hajmo probati nešto novo.
-
- Kontakt:
Smijes ti kralju šta hoćeš nego ja u tom ne vidim smisao. Ja licno sam napisao da vidim nešto drugo u njemu a vidjet ćemo Ko je upravu. Nit ti ja namećem svoj stav nit bi ga ti promijenio i da ti ga nametnem. Tako da opusti se uživaj samo nemoj zvat naše igrače Prevaranda i tako to. Ima čovjek ime i prezime, napišeš normalnu kritiku , nespreman zapušten. To je problem, ništa drugo. Jel se oko tog možemo složiti ?
Imaš li člansku drug?stojko je napisao/la: ↑20 jan 2024, 23:02Jel peneranda najbolji ili si i ti pljuvac i donosilac nemira?![]()
@duska prevaranda je odigrao preko 10 utakmica i ni u jednoj nije pokazao nista osim sebicnosti, kurcobolje i nezainteresovanosti. Upravo je onakav kakvog ga mnogi ovdje pokusavaju predstaviti; ufurana zvijezda koja uzme loptu i misli da je 100 puta bolji od ostalih pa pocne driblati i na je kraju izgubiNEOZBILJAN I NESPREMAN IGRAC1
I kako to da njega moramo cekati godinu da proradi i ne smijemo reci sta vidimo dok za sve druge se to moze odmah nakon prve utakmice.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:

Treba blindirat dva zadnja vezna i dovest kapitalnu desetku.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Kad se uđe na ovaj pdf kontas da pišu navijači 15 klubova. U suštini samo je problem sto se pretjeruje sa epitetima ne kažu se stvari adekvatno i primjereno. Ali hajd ja živim u nekoj utopiji da nama proradi inat i da stanemo nikad jače uz klub jer onda ne bi imali granicu , nas su uvijek nekakve podjele gušile. Od tribine do kluba preko svega. Volio bih doživjeti da podržavamo klub svi Ko jedan uvijek i bez obzira.stojko je napisao/la: ↑20 jan 2024, 23:10Slazemo se 100% i naravno da ja podrzavam klub i Rozmana 100% Samo sto ovdje mnogi ako napises neku kritiku za necijeg ljubimca, to shvate kao pljuvanje po klubu.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2024, 23:04Smijes ti kralju šta hoćeš nego ja u tom ne vidim smisao. Ja licno sam napisao da vidim nešto drugo u njemu a vidjet ćemo Ko je upravu. Nit ti ja namećem svoj stav nit bi ga ti promijenio i da ti ga nametnem. Tako da opusti se uživaj samo nemoj zvat naše igrače Prevaranda i tako to. Ima čovjek ime i prezime, napišeš normalnu kritiku , nespreman zapušten. To je problem, ništa drugo. Jel se oko tog možemo složiti ?
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Historicar bi pop.izdio da vidi ovu formaciju... Sreca pa ne pise vise na forumu
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, bhfanatic14, FRANK RIBERY, HordasFks, mnon46, Napapijri, ristagrad, Seipronto i 94 gosta.