Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Koliko se Tchouameni sjebao prelaskom u Madrid, kod nas bi bio medju najboljim igracima na toj poziciji na svijetu a ovdje i dalje grije klupu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovo će biti kao s Dominikom 2-3 sedmice.Kad bi ga osposobili do 04.02 sa Arsenalom odlično bi bilo.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- JayCatwright
- Kontakt:
pazi ti takmicenja, sve neka africka plemena i 3 prolaze od 4 u grupi.
Da hoce ovo smijesno takmicenje mogu odigrati u 10 dana s 8 ekipa.
Valjda nece biti odsutan duze od 3 sedmice
Da hoce ovo smijesno takmicenje mogu odigrati u 10 dana s 8 ekipa.
Valjda nece biti odsutan duze od 3 sedmice
Valjda ce sve bit uredu. Samo da se sto prije vrati sa ovog idiotskog takmicenja.
Srce, čast i ponos!
Ide poraz. Ne morate gledati.
LP. Čujemo se kasnije.
LP. Čujemo se kasnije.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Neverovatno zvuči podatak da otkako je Mohamed Salah došao u Liverpul 2017. godine, propustio je samo 10 mečeva Premijer lige.
Zanimljivo je i da je Liverpul u tim utakmicama ostao neporažen. Ostvario je sedam pobeda i tri remija.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
gledaj brojeva na klupi
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ovdje ako ne ispuse s ovom ekipicom onda nece nigdje do kraja, mladi Bradley full game mora igrati, klupa na da je tanka nego ne znas osim Gakpa ko moze uci i napraviti bilo kakvu razliku. Bojim se da ce nas tresnjice ovdje povrijediti na celu sa **** Solankeom i ovdje krece sunovrat gdje ce City preuzeti vrh tabele i lagano naredati 8-9 tekmi s pobjedama. Vec viden scenario jbg. 

Užas...
ni faul haha
Liverpool je za ovo dobijao crveni
Dabogda crko Paul Tierney
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne znam jel gore ovo poluvrijeme ili ovaj zemljotres
Ovo poluvrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.