Nazalost greska je odma u zaostalom pristupu. To bi ti bilo ko da ja imam firmu, i cekam da mi investitor, partner ili klijenat sam od sebe pokuca na vrata i kaze, eh ja sam zainteresovan da ulozim lovu. Niko, ama bas niko se nece javiti sam od sebe. Smijem se kladiti da u klubu nemaju plan za potencijalne investitore, a to bi trebao da bude starting point. Imas spremnu prezentaciju ili konkretan plan, i onda sami moraju kontaktirati razlicite potencijalne osobe ili firme koji bi evt bili zainteresovani da investiraju.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Da bi napravio plan moraš biti sposoban za to. A stranački uhljebi u klubu gledaju samo kako ce uzeti kakve love na lagan način. Što bi rekli sve po zakonu. Kakav fudbal sport evropa dobra ekipa i slično.
Nasa najveca greska je sto smo pustili politiku u klub. Kad su drzavu unistili, ne znam ko je mislio da ce nama pomoci..
Uz to nafilujes navijace da budu protiv sve i jednog zeljovca ili covjeka iz sporta koji je bio uz klub i tako sad imas klub bez sportista i bez legendi. Sami smo sebe urusili tjerajuci ljude oko kluba koji su dali u nekom periodu nesto klubu. Sad suti i gledaj. Ne vidim kako mi mozemo izaci iz ovog stanja u narednih 5 godina.
Uz to nafilujes navijace da budu protiv sve i jednog zeljovca ili covjeka iz sporta koji je bio uz klub i tako sad imas klub bez sportista i bez legendi. Sami smo sebe urusili tjerajuci ljude oko kluba koji su dali u nekom periodu nesto klubu. Sad suti i gledaj. Ne vidim kako mi mozemo izaci iz ovog stanja u narednih 5 godina.
u koliko sati je danas tekma? ima li gdje prenos?
edit, nasao, 14,00, mytv
edit, nasao, 14,00, mytv
-
- Kontakt:
Ne može tebe filovati niko kad imas mozga. A likova poput pabla eskobara je nažalost sve više. Produkti kao sda botovi po društvenim mrežama tipa onog vehabije sto živi vani. Zamisli taj smisao života pisati morz lojavi i slično.Pririsak je napisao/la: ↑21 jan 2024, 12:26Nasa najveca greska je sto smo pustili politiku u klub. Kad su drzavu unistili, ne znam ko je mislio da ce nama pomoci..
Veliku odgovornost nose predstavnici navijaca u skupstini. Zasto oni sute, je'l se to i njima svidja ova situacija ? Saucesnici.Burgijanje88 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 11:14Sve znam. Balic se bavi politikom i na koju će poziciju. A to sto nam klub živi od donacija to nikome ništa. U klubu 0 ljudi iz sporta. Hej 0. I šta da mu očekujemo bolje od ovoga.mavi je napisao/la: ↑21 jan 2024, 11:05Poenta svega...Burgijanje88 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 10:50Sad će vam Pablo eskobar objasniti sta je u pitanju. Samo dok ustane..
Kao sto rekoh slabo se upire prstom na najveći problem a to je ljudi u klubu. Oni će nas odvesti u drugu ligu.
Budžetski uhljebi su u klubu, to nije naviklo davati, doprinositi, privredjivati, samo uzimati.
O eventualnom pronalasku generalnog i inih sponzora da i ne pričam, misaona imenica.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Steta sto Zuban ne igra prvu da se divimo njegovoj igri.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- dubioza144
- Kontakt:
Ogadit cemo im fudbal danas
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sanse oni ne mogu napraviti Neretvancu. Slabo slabo bas
U prvih 20min mogu reci da Radovac, Karic i Radinovvic vrlo dobro izgledaju i mogli bi biti pojacanja.
Zamisli koliko smo loši, kada Karić izgleda najbolje..nije tekme pola godine odigro
Druže, šansu nismo stvorili ekipi koja se biti za opstanak u trećoj hrvatskoj ligi, kako neko može dobro izgledati....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Uzasno i dalje izgledamo. Bekovi i krila apsolutno bezopasni samim tim i spic izgleda lose
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
Evo stativa Drljonija na asistenciju Krpića. Napredak

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma krila losa. Radinovic glup stoji ne prati akciju. Nema trke po krilima. Vezni red tu i tamo kao nesto pokušava da se dodaju na metar i to cijela priča. Mirise ovo na ispadanje iz lige nažalost.
Ma nemamo mi krila, niti uopšte sredinu prema naprijed. Bez ideje, akcije, ikakvog smisla u igri. Nemamo igrača koji može korner izvesti, a kamo li centrirati iz akcije, duplog pasa, ili ne daj bože da probije igrača i centrira.
Sve sami strucnjaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.