Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
3
17%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
5
28%
4) St.Pauli
3
17%
5) Mainz
3
17%
6) Augsburg
4
22%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 18

Bundesliga
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Bundesliga » 18 mar 2011, 13:25

Ako inter misli da ce tako lahko proci nebi ja reko jaro plus bolja odbrana nego u bajerna bice i ovo na tespihe... ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 mar 2011, 13:33

Kao sto sam napisao u Utorak nakon utakmice porlaz Intera je jedan veliki udarac za Bundesligu. Tek sada se vidi koliko ono nesretno ispadanje Bayerna je unazadilo Bundesligu i Serie A dalo tracak nade. Da je Bayern prosao dalje Serie A bi ostala bez predstavnika i Bundesliga bi napravila jos vecu bodovnu prednost prolaskom njenog kluba u naredni krug takmicenja, i onda se u 1/4 finalu dogodi scenarij gdje bi Bundesliga mogla samo profitirati bez obzira na rezultat tog dvomeca i napravila bi se jos veca bodovna prednost. No sta je tu je, kao sto nekad davno Stepanovic rece Lebbe ged weidda i nadam se da ce Schalke ponoviti podvig iz 1997.godine kada su preko Intera dosli do titule u Kupu Uefa i ta je generacijabila poznata pod nadimkom Eurofighter a takodjer i ova generacija ima priliku da se upise u historiju kluba.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 mar 2011, 13:40

Slazem se evo ovi na interovoj temi vec slave neka,neka nije schalke bari... 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 mar 2011, 19:28

HzBvB je napisao/la:Sad ce svi da kazu kako je inter najbolje prosao i da je dobio najlakseg protivnika ali ja kazem da i Schalke nije mogao lakseg dobit !
Upravo tako. Schalke je dobio najlakseg protivnika ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 mar 2011, 19:44

schalke je mogao samo bolje proci da je dobio schaktara ili tottenhama...al i to je relativno, jer kako je schaktar odigrao u osmini finala radi se o jako ozbiljnoj ekipi.....za tottenham se nikad ne zna i oni su svakako jaki, al et ta dva kluba jedino sto imaju manje iskustva u ligi prvaka, bar s ovom fazom takmicenja
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 mar 2011, 20:30

schalke bi trebao krehnuti intera, oni su se sad nafurali a veze nemaju, trebao ih je i Bayern izbaciti, ali i bayern je bio katastrofalno los i nedorecen, jeftino primio golove, izmasao se itd, ali je inter pokazao dosta svojih slabosti, i mislim da salke nikako ne treba otpisati, jer dobili su najboljeg moguceg protivnika, sahtar bi bio nezgodniji ili totenham jer i to su nabrijane ekipe, a inter je zasicena ekipa koja je samo zahvaljujuci greskama bayerna dosla u cetvrtfinala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 mar 2011, 23:02

Gladbach - Kaiserslautern 0:1

[youtube][/youtube]

Koji je bolid ovaj Baily :lol: .
Dobro je bild sada napisao:
Gladbach boxt sich in die 2. Liga

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 mar 2011, 23:11

Auu, kakav kiks. 'Gladbach se danas oprostio od BL, ostaje da vidimo ko će biti drugi i mogući treći putnik u niži rang. Samo da St.Pauli to ne bude, ko god drugi da ispadne meni svejedno.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 mar 2011, 23:14

Belgijanac je već bio otpisan (pored mora problema u privatnom životu), ali Favre ga vrati, pa će zajedno izgleda u niži rang.
Šteta, stvarno ne bih volio da Fohlen ispadnu, ali ovaj poraz može biti krucijalan.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2011, 23:24

Meni je Wolfsbo bio prvi kandidat.Ali sad su se malo emocije prijebale.
Vratia se Sime a rumeni osa ca :mrgreen: :mrgreen:
Jest da ga Vukovi nisu zasluzili ni 1%
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 mar 2011, 23:29

Goalgetter je napisao/la:Gladbach - Kaiserslautern 0:1

[youtube][/youtube]

Koji je bolid ovaj Baily :lol: .
Dobro je bild sada napisao:
Gladbach boxt sich in die 2. Liga

navijaci Gladbacha ce ga razapeti ako ostane u klubu xD

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 mar 2011, 00:20

A kad se samo sjetim da je branio za repku Belgije. :?
Ovakav kiks nije dozvoljen, narocito ako tim visi o koncu ispadanja u nizi rang.

Ne treba Gladbach jos otpisati, ima jos da se igra, iako su vrlo blizu povratku u Cvajtu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 mar 2011, 00:33

Ja se ne bih slozio s vama da je ovaj kiks kljucan. M`Gladbach je prvenstveno sebe doveo u ovu situaciju zahvaljujuci Sportskom direktoru Max Eberlu koji je predugo vjerovao u Frontzecka i gdje je "prosula" dosta dobivenih utakmica zahvaljujuci cudnim potezima Frontzecka. Istina da ovaj kiks boli sve navijace Gladbacha, ali Gladbach nije veceras ispao vec je ispao nakon 17.kola kada je ukazano i za proljetni dio prvenstva povjerenje Frontzecku i ako su bili u veoma teskoj situaciji i novi trener je stavljen pred gotov cin. Lahko je sada nama svima reci Baily je kriv sto ce M`Gladbach po svemu sudeci naredne sezone igrati u "Cvajti" i ako su uzorci tog scenarija krupniji van terena. Iskreno meni je zao sto se M`Gladbach igrati u "Cvajti" naredne sezone jer to nisu zasluzili. Imaju odlicne i vjerne navijace, dosta paznje poklanjaju omaldinskom pogonu, obiljezili su jedan uspjesan dio Bundeslige itd itd., no sta je tu je i nadam se da ce se vratiti odmah naredne sezone.

Inace danas je objavljena jedna tuzna vijest iz "Cvajte" koja kaze da se 1860 Muenchen nalazi pred stecajem i ukoliko ne obezbijede 3,5 miliona eura do 1.aprila klub ce automatski biti izbacen iz takmicenja. I pored toga igraci su danas odigrali fenomenalnu utakmicu i pobjedili na Allianz Areni KSC s 5-1. Sto se same "Cvajte" tice Hertha BSC se nalazi pred povratkom u drustvo najboljih a izmedju Augsburga i Bochuma ce se voditi bitka ko ce od njih direktno u Bundesligi, a ko ce morati igrati relegacione utakmice, a tu takodjer ne treba ni zaboraviti ni MSV Duisburg.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Klare

Post Postao/la Klare » 19 mar 2011, 00:49

Greška kakva nije ni u snovima dozvoljena. Nevjerovatno je odreagovao, za nepovjerovati, ovakvo nešto ni Piplica svojevremeno nije radio. Inače utakmica veoma loša. Kaiserslautern dosta bolji i u potpunosti je zaslužio ovu pobjedu. Naši Premijerligaši ne igraju na način na koji je Borussia odigrala. Nisu uspjeli šutnuti prema golu, dva pasa nisu uspjeli sastaviti... Govorim na osnovu drugog poluvremena. Iako sam priželjkivao St.Pauli i Kaiserslautern u niži rang, a Borussiu u doigravanje, ipak će teško do toga doći.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 19 mar 2011, 14:41

Roma veća od BVB-a!!!!! :lol: :lol:

Inkvizicija ''s Apenina'' pohasila nakon tri frljoke na Alianzu. :roll:

P.S. Baš je cakan!! :lol: :lol:

slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 mar 2011, 16:29

Gledam derbi začelja Frankfurt-St.Pauli. Gosti bolje igraju, lakoćom dolaze do 16m ali im fali završnica. Onda na scenu stupaju sudije: prvo penal za Eintracht, iako je mogao suditi ofsajd jednog domaćeg igrača prije toga, nakon što je Gekas pogodio za 1-0, još jedna prilika za domaće gdje lopta vjerovatno prelazi gol-crtu ali pomoćnik to nije vidio.. Pred sam kraj poluvremena jedan diskutabilan slobodnjak za goste, Taky šua, lopta od živi zid se odbija i vara golmana za 1:1..

Nadam se pobjedi St.Paulija u 2.poluvremenu..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 mar 2011, 17:35

Werder uzeo bodove spasa ,HSV demolirao jarčeve i pokazao koliko je Veh bio nesposoban...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 19 mar 2011, 17:40

veoma zanimljivo kolo bundeslige.Drago mi je da je werder na dobrom putu da ostane u ligi,bayern se provuce hvala bogu i to pokazuje da i sreca sluzi velike,HSV demolirao koln,hanover se dobro drzi ali posustat ce oni kad tad,eintraht tesko dobio St.Paulia :P :P :P
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 mar 2011, 19:01

Zanimljivo je da je u svakoj od danasnjih utakmica osim u onoj izmedju Hannovera i Hoffenheima dosudjen jedanaesterac.

U Freiburgu i Dortmundu nisu iskoristeni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 20 mar 2011, 12:01

Još mi sam treba da Wagner postane kvalitetan igrač, pa da onda još trebam i njega promovirat!!! :agresivan Pa ko će to više!!?!?! Još kaj je najgore švaba je, pa onda to treba raditi na jedan kvalitetam i poseban način!

Na koju foru je BUMEN dobio Nurnberga, sam Bog zna, ali bilo je vrijeme da se i BUMENU otvori! S ovim je BUMEN osigurao ostanak u ligi! SEREM :mrgreen: Al na dobrom su putu, valjda su se sad iskalili na Nurnbergu, zbog onog ghnoja Dantea u zadnjoj minuti protiv Gladbacha. JOJ DANTE, još jedan o kojem moram srat! Neće prestat jednostavno! :evil:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.