FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
94
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
13%

Ukupno glasova: 201

maldini3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la maldini3 » 21 jan 2024, 17:26

Kamaga11 je napisao/la:
21 jan 2024, 16:32
maldini3 je napisao/la:
21 jan 2024, 16:18
Molim vas nemojte puno na igrace prica se da citaju forum i da se uvrijede na prozivke i psovke na njihov racun
Ko je igracima ovako najdrazi :rol: :rol: :rol:
Evo ovaj sto ih brani i kad izgube od treceligasa mada sve kontam da je ovo jedan od igraca
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 21 jan 2024, 17:26

Hoce li se negdje oglasiti ona celava izdrkotina, otjerali ste ljude i nametnuli svoj koncept koji ocito nije dao rezultat, sta sad?!

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 21 jan 2024, 17:26

Znamo ko su sampioni priprema a vi mi pocinjete licite na njihove navijace.

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 21 jan 2024, 17:27

Godinu dana vidimo da nam fali napadac a ne od pripremne danas. Al bitno istrčati ne kontaju ljudi fudbal.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 21 jan 2024, 17:28

VeteranSA je napisao/la:
21 jan 2024, 17:24
invincible1921 je napisao/la:
21 jan 2024, 17:19
Pririsak je napisao/la:
21 jan 2024, 17:16
A znaci da smo pobijedili iz 2 sanse kao sto smo izgubili iz 2 sanse u prosle dvije tekme to bi vam bilo ok i zadovoljavajuce?
Ne brate nego je zabrinjavajuce da portic ovakvih nisi dao jedno 4/5 komada sa pola snage

Pa jesi ti svjestan jbt koji je ovo nivo fudbala? Raja iz naselja se skupi...
Ma mogao si ti izgubiti, gubilo se uvijek na tim nekim pripremnim utakmicama, nije stvar poraza, stvar je onoga šta smo vidjeli na terenu. Neka akcija? Ozbiljan presing? Probijanje po bokovima i centaršut? Neki dobar šut sa distance? Timska igra?
Naravno da ništa od ovoga nismo vidjeli, i to je ono što boli navijače. Mislim neki "reže" na rezultat, i bili bi zadovoljni da smo pobjedili sa par golova razlike uz opet nikakvu igru. Ja bi volio da sam vidio ovo gore nabrojano, i da smo zijanili 3,4 ratlike. Imamo različite poglede, razumljivo, ali ovo danas je ništa ni sa čim...
Da su bilo šta od navdenog imali, makar bi jedan go zabili. Ovo je bolykyrac teški, nezainteresovanost na maksimumu... Da, 7 golova su trebali dat, i u svim segmentima fudbalske igre razbucati ove niželigaše, teške amatere. A zapravo, mi u svakom segmentu ispadamo upravo to - teški amateri.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 21 jan 2024, 17:30

Pririsak je napisao/la:
21 jan 2024, 17:26
Znamo ko su sampioni priprema a vi mi pocinjete licite na njihove navijace.
Ponavljam, trećeligaš i četvrtoligaš. Druga liga Fedracije BiH i 4. HNL. Šampione, moraš ovo razbucat na svaki mogući način na pripremama.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jan 2024, 17:32

VeteranSA je napisao/la:
Pririsak je napisao/la:
21 jan 2024, 17:16
A znaci da smo pobijedili iz 2 sanse kao sto smo izgubili iz 2 sanse u prosle dvije tekme to bi vam bilo ok i zadovoljavajuce?
Ne brate nego je zabrinjavajuce da portic ovakvih nisi dao jedno 4/5 komada sa pola snage

Ma mogao si ti izgubiti, gubilo se uvijek na tim nekim pripremnim utakmicama, nije stvar poraza, stvar je onoga šta smo vidjeli na terenu. Neka akcija? Ozbiljan presing? Probijanje po bokovima i centaršut? Neki dobar šut sa distance? Timska igra?
Naravno da ništa od ovoga nismo vidjeli, i to je ono što boli navijače. Mislim neki "reže" na rezultat, i bili bi zadovoljni da smo pobjedili sa par golova razlike uz opet nikakvu igru. Ja bi volio da sam vidio ovo gore nabrojano, i da smo zijanili 3,4 ratlike. Imamo različite poglede, razumljivo, ali ovo danas je ništa ni sa čim...
Ma vidi yebo poraz..al ovdje je peonta protivnika. Da smo igrali sa polu pro ekipom pa eto izgubis 3:2 ok ...mi smo ovoj ekipi cisto na iskustvo trebali dat 3/4 gola iz akcije rutinski...mi nismo uspjeli ni jedan
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 21 jan 2024, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 21 jan 2024, 17:33

Evo za koga ti garantujes da ce doci i zabiti bar 12 golova u polusezoni? Postali ste nerealni totalno. Krpic je trebao biti napadac i jeste napadac dobar ali ga ne ide vise gol i trebalo je na vrijeme reagovati ALI KAKO CES REAGOVATI AKO TI NEMAS BUDZET DA DOVEDES NOVOG NEGO KAZU IMAMO KRPICA U NAPADU. Dovedes zubana koji po mom misljenju u ovom trenutku uopste nije dobra opcija jer nismo u situsciji da pokusavamo iz blata izvuci zvijezdu sto moze kobno i za njega i za nas zavrsiti.

Nama treba karakter, trener ga ima. Vidim par igraca da isto imaju karakter al sve dok ne shvatimo da vise nismo nikakav faktor u ovoj ligi necemo dalje ni dospjeti. Cilj je ostati u ligi koliko god me to bolilo ali tako je. Po meni je jos bitniji cilj naci ozbiljne i sposobne ljude za upravu ili investitora. Sve ovo ostalo je smijesno. Znamo u kakvom su talu politika navijaci i klub.

Samo nam treba neko ko zna zabiti gol i ostat cemo u ligi al takvi ce tesko doc8 kod nas je ce mu se hebat majka prije nego i obuce dresni fuli dvije sanse na treningu.

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 21 jan 2024, 17:38

Dosta je motanja priče u celofan i mlaćenja prazne slame. Almir Gredić je spreman sa desetak ljudi da se uključi i da preuzme mjesto predsjednika UO.
Ekipa je sklopljena od sposobnih ljudi koji sigurno mogu osigurati opstanak, samo na ime ljudi koji trebaju činiti UO. Nisam planirao pisati ali je vrijeme da se nešto promijeni.

Dosta je bilo šuplje, konkretna je ponuda na stolu, plan napismeno, opstanak, rast kluba, plan sa pomoćnim (nema prodaje), smanjenje broja delegata u skupštini, ulagači i ostalo što je potrebno. Ljudi imaju pare, ljudi su sposobni naći sponzore, vratiti ljude (sponzore) koji su i pobjegli zbog ponašanja pojedinaca, ulagati u kadar, sad se (trenutni) lome deset dana sa nekim igračom, ne mogu podići platu milju, dvije gore, prošlo 10 dana, pa mi nemamo kompletiranu ekipu, o čemu pričamo?

Skupština je planirana početkom februara, dosta je obećanja i pucanja iz prazne, ako niste sposobni predajte mjesto onima koji jesu, nema miksanja mi par ljudi, nekoliko sa te strane, ko ima pare, ko donosi pare ima većinu i ende.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 21 jan 2024, 17:41

21 jan 2024, 17:32
VeteranSA je napisao/la:

Ma vidi yebo poraz..al ovdje ne peonta protivnika. Da smo igrali sa polu pro ekipom pa eto izgubis 3:2 ok ...mi smo ovoj ekipi cisto na iskustvo trebali dat 3/4 gola iz akcije rutinski...mi nismo uspjeli ni jedan
Opet stvar je perspektive, i kako ko gleda na ovakav tip utakmica. Kažem mi nismo pokazali ništa igrački, taktički, fizički. I to je on što boli, bar mene, ne rezultat. Volio bi da jesmo tu bili pravi, pa kako god završila tekma. A da smo bili kao mi očekujemo, natrpali bi ih.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jan 2024, 17:44

VeteranSA je napisao/la:
21 jan 2024, 17:41
21 jan 2024, 17:32
VeteranSA je napisao/la:

Ma vidi yebo poraz..al ovdje ne peonta protivnika. Da smo igrali sa polu pro ekipom pa eto izgubis 3:2 ok ...mi smo ovoj ekipi cisto na iskustvo trebali dat 3/4 gola iz akcije rutinski...mi nismo uspjeli ni jedan
Opet stvar je perspektive, i kako ko gleda na ovakav tip utakmica. Kažem mi nismo pokazali ništa igrački, taktički, fizički. I to je on što boli, bar mene, ne rezultat. Volio bi da jesmo tu bili pravi, pa kako god završila tekma. A da smo bili kao mi očekujemo, natrpali bi ih.
Pa to i jes poenta...ova ekipa je tolko ispod
tebe, da si minimum neke igre pokazo bilo bi ako nista 3:1
=\_1921_/=

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 21 jan 2024, 17:46

muharemovicdzelo je napisao/la:
21 jan 2024, 17:38
Dosta je motanja priče u celofan i mlaćenja prazne slame. Almir Gredić je spreman sa desetak ljudi da se uključi i da preuzme mjesto predsjednika UO.
Ekipa je sklopljena od sposobnih ljudi koji sigurno mogu osigurati opstanak, samo na ime ljudi koji trebaju činiti UO. Nisam planirao pisati ali je vrijeme da se nešto promijeni.

Dosta je bilo šuplje, konkretna je ponuda na stolu, plan napismeno, opstanak, rast kluba, plan sa pomoćnim (nema prodaje), smanjenje broja delegata u skupštini, ulagači i ostalo što je potrebno. Ljudi imaju pare, ljudi su sposobni naći sponzore, vratiti ljude (sponzore) koji su i pobjegli zbog ponašanja pojedinaca, ulagati u kadar, sad se (trenutni) lome deset dana sa nekim igračom, ne mogu podići platu milju, dvije gore, prošlo 10 dana, pa mi nemamo kompletiranu ekipu, o čemu pričamo?

Skupština je planirana početkom februara, dosta je obećanja i pucanja iz prazne, ako niste sposobni predajte mjesto onima koji jesu, nema miksanja mi par ljudi, nekoliko sa te strane, ko ima pare, ko donosi pare ima većinu i ende.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 21 jan 2024, 17:47

Suludo je pisati bilo sta na ovu temu. Ko god igrao danas ovo si morao pobjediti. Sve ostalo je prazna slama sto nam uprave nude godinama..

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 21 jan 2024, 17:48

muharemovicdzelo je napisao/la:
21 jan 2024, 17:38

Mislis da ce neko predati fotelju tek tako? Pa druze ovo su uhljebi, oni ustati ne znaju ako ih se ne otjera (pritiskom ili im guzica bude pred sudom). Da prevedem, ovi nece nikad otici dok imaju tal sa navijacima i kraj price.

I ja bih volio Gredica i ozbiljnije ljude ali sto je najgore od svega opet bi se cekao samo krivi potez ili uspjeh preko noci pa da se krene kenjati. Na to dodas ove ostale strane koje ce lobirati da njihova bude zadnja i eto ti raspada kakvog vec imamo. Mi smo taoci ljudi koji imaju interese u klubu.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 21 jan 2024, 17:57

Cuj onoga sto ih brani,kaze imali su sanse,pa sanse ne daju golove,znaci sanse smo napravili kantonalcu,a ovim iz premijer lige necemo ni korner.

Lakse bi mi bilo i draze da su nas nasi juniori neki dan razgilili,bar bi znao da imamo buducnost. Ovako mi sigurno ispadamo,to je garant. Zajedno sa Tuzlom.

Kaze neko gore nemojte igraci ovo citaju...eh pa evo im citajte

MATER VAM ****,METUZALENI,**** VAS ONAJ KO VAM JE REKAO DA STE FUDBALERI. MRS IZ KLUBA **** VAS OTAC

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 21 jan 2024, 18:12

Stvar je u tome sto su igrali ipak vecinom juniori.incjativu smo imali ali mi nemamo izradene akcije da sutamo po golu..to boli...vidhecemo kad bude ugraka ta neka orva postava sa ovim prinivama...ovo je sve u svemu lose prelose...OPET CU NAPISATI AKO UPRAVA NE OBECA PREMIJE ZA PRVA 4 MECA ZA ODREDEN BROJ BODOVA MI SMO U GIVNIMA...ovi igraci su izgleda i ovim prinovama prenjeli gubitnicki mentalitet...

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 21 jan 2024, 18:29

Ne razumijem sto se skupstina vec nije odrzala. Mislim klub ti se nalazi u dosta teskoj situaciji, polusezona zavrsena, Arapi propali. To bi trebalo da znaci da se odma trebala odrzati vanredna skupstina. Isto ko kornjace neke.

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 21 jan 2024, 18:33

Sta je ba ovo vidi jesu se Kripic i Cocalic ugojili imaju po 150 kila daj maknite ovu dvojicu da ih ne gledam vise sta je ovo bgt
Crni Cerak 🐦‍⬛

Bistriksg
Kontakt:

Post Postao/la Bistriksg » 21 jan 2024, 18:39

MrkiMedo je napisao/la:
21 jan 2024, 16:16
Bistriksg je napisao/la:
21 jan 2024, 16:03
Ide sutra ili prekosutra za vas pacenike lose vijesti
Ne znam vala cemu nazivanje pacenicima ljude koji pokusavaju ukazati na problem u klubu i na terenu. Daj Boze, al ovo nista ne sluti na dobro
Hoces da ti poimenice da kazem ko su u klubu problemi?

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 21 jan 2024, 18:43

Bistriksg je napisao/la:
21 jan 2024, 18:39
MrkiMedo je napisao/la:
21 jan 2024, 16:16
Bistriksg je napisao/la:
21 jan 2024, 16:03
Ide sutra ili prekosutra za vas pacenike lose vijesti
Ne znam vala cemu nazivanje pacenicima ljude koji pokusavaju ukazati na problem u klubu i na terenu. Daj Boze, al ovo nista ne sluti na dobro
Hoces da ti poimenice da kazem ko su u klubu problemi?
Reci, bujrum. Ja sam kontao da za forumase govoris da su pacenici :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kompromis i 46 gostiju.