Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Još 20 dana do kupa, a 27 do nastavka lige...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- TurkishAirlines
Ma zeljo ima info da ce se zaratiti, pa i nemaju neki motiv. Svi pokupili svoje penje ko je iole sta vrijedio.
Pametno
Pametno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Nije rat bitan, mi ćemo se ugasitTurkishAirlines je napisao/la: ↑21 jan 2024, 18:22Ma zeljo ima info da ce se zaratiti, pa i nemaju neki motiv. Svi pokupili svoje penje ko je iole sta vrijedio.
Pametno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Saletova osveta, ovaj Vicina osvetajurisicduska je napisao/la: ↑21 jan 2024, 18:03Za sve koji misle da će ih Borac ili Vico mazitijurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 16:31Fun story:
Mali Vico Zeljkovic 2005 godine je imao 17 godina. Čekao je rasplet utakmice Željezničar - Žepce , ukoliko izraziti favorit Željezničar pobijedi njegov Borac ostaje u ligi , međutim kriminalna organizacija uzima kofer para , prodaje utakmicu Limoradu. 1:2 je završilo. 100.000 km je bilo u pitanju.
Danas 2023 godine mali Vico ima 33 godine i predsjednik je saveza, i diriguje tabelu u Premijer Ligi BiH a tinejdžerska trauma još ga boli i ta noć gdje se susreo sa kriminalom neviđenih razmjera. Na konto trih trauma mali Vico se zakleo na osvetu.
Zakleo se mali Vico.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Željkan 10ti, ovi 14ti. Egal su realno. Tu je to.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Sta kate "generalni sponzor"?
Da Gredic i ekipa oko njega, koji imaju zelju da udju u klub, ponude "saradnji" i obecane procente, , "generalnom", ovi ih mozda podrze
Da Gredic i ekipa oko njega, koji imaju zelju da udju u klub, ponude "saradnji" i obecane procente, , "generalnom", ovi ih mozda podrze

- FKS -
Hajmo se ba skupiti zakazati prijateljsku i pustit ih da pobjede. Meni ih malo žao.
🇵🇸
Ima li neko sacuvane one screenshotove Grediceve ljubavnice kad je svoju chunu nazivao Ajfel? Ima tome godina, ne mogu vise da iskopam nigdje 

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- luckystrike
- Kontakt:
Ako je vjerovati Sofascore ovaj Neretvanac je 4. liga 

-
- Kontakt:
Boze dragi,zeljo ako bude 10,predzadnje kolo dolazi u bl a ako bude 11 zadnje kolo mu dolazi borac.........sta recirodjak je napisao/la: ↑21 jan 2024, 17:35Sto je najgore za Zelju,nakon ova 4 teska kola tesko da napreduju na tabeli, pa tako ako ostanu recimo 10 na tabeli po novom rasporedu (ako ostane trenutni redosljed na tabeli a tesko da se nesto vele promjeni)onda bi Zeljo prvo kolo novog rasporeda isao Velezu na megdan u Mostarpa bi igrao kuci gradski derby sa Sarajevom pa bi isli Slogi u Doboj (Nabrijanom Vladi) i onda bi docekali Siroki.
.Koliko bodova Moze Zeljo osvojiti ovakvom igrom u ovih sljedecih 8 kola ,vrlo diskutabiln pitanje ? (4+4)
Neka im je sveti Manitu na pomoci![]()
-
- Kontakt:
Nadam se da ce svi klubovi dati svoj maksimum i da konacno ovu plavu nejac istjeramo iz lige da imamo koliko toliko bolju ligu u smislu fudbala i manje mlataranja rukicama i skakutanja.
Stvarno moras se potruditi da protiv ovi antifudbalera ne upises 3 boda,pogotovo kuci.Sigurica bodovi svima samo bez panike.
Jedinstvena prilika,sretno svima!Mozemo mi to,makar jednu godinu da smo rahat.
Stvarno moras se potruditi da protiv ovi antifudbalera ne upises 3 boda,pogotovo kuci.Sigurica bodovi svima samo bez panike.
Jedinstvena prilika,sretno svima!Mozemo mi to,makar jednu godinu da smo rahat.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 jan 2024, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jan 2024, 19:32Nadam se da ce svi klubovi dati svoj maksimum i da konacno ovu plavu nejac istjeramo iz lige da imamo koliko toliko bolju ligu u smislu fudbala i manje mlataranja rukicama i skakutanja.

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Sta jednu, odose oni na smetljiste historije gdje im je i mjesto. Klub kriminalaca, klanjaju se debilu koji je osudjen za namjestanje utakmica, klub licemjera, pricaju protiv drzave a zive na drzavnoj sisi, klub besposlicara i olosa, putuju 150 kilometara da bi se mlatili s navijacima drugih klubova...
sto prije pod zemlju to bolje, pa da im jos jednom otklanjamo dzenazu.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 19:42
Aktivnih članova od 01.01.2024.
3966
/8.371
Kakvi bolesnici.
004060
Aktivnih Članova
Spustili smo razliku ispod 100 clanova
Idemo u preticanje u narednim danima
Idemoooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.