Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nuneeeeezz
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
AJDEEE
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A suđenja 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Diogoaaaaal
Never in doubt
Ko plitak potok
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Biće nama potok ako je Jones na duže odletio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jota ga jos samo cunom nije dao
Uhvatio ga grc nista strasno
Chaos
gledaj hadalja kako starta na 0:4 u 95 min, jbo oca
No Salah, no problem 
Trka se nastavlja.

Trka se nastavlja.
Koliko je Darwin nakupio žutih?
Strah me je bilo ove tekme , ali 2 poluvrijeme
Odmorno izgledamo , 10 dana top došlo.

Odmorno izgledamo , 10 dana top došlo.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- SoloControTutti
- Kontakt:
Bojao sam se tekme ali na kraju laganica, standardno ove sezone prvo poluv. se istrpi pritisak protivnika i laganiji tempo se nametne, a u drugom uragan. Iznenaduju me ovi akademci iskreno, nisam imao povjerenja u omladinu ali krpe i igraju predobro. Statement pobjeda da je ekipa bas ozbiljna i odlicna sinergija u ekipi generalno, jos malo pregrmiti bez povrijedenih i ovih sto su na takmicenjima, bit ce ovo dobro.
+29 gol razlika

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Stvarno su **** odigrali drugo poluvrijeme. Šampionski.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.