RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Bas tako. Dignemo se sami, iniciramo nesto, imamo sada hvala Bogu vise nego sposobne ljude koji zele da rade, a cika Nerko ce nam objerucke pomoci, kako god zna i umije. Iako ovo i nisu bas teme za foruma, ali haj eto, napravicemo presedan ovaj put 
Support Velez, It's logical! ★
Nadam se da je ovo ironija!!??! Pa politika vas je i drzala od 45 do 90!!!drH je napisao/la:Prvi put od kad postojimo evo 90 godina!NeToBoLa je napisao/la:
Dominiramo u politici, sad to pretočiti u fudbal i svi sretni.
Naravno da nije! Nije nam dala da budemo prvaci, dva puta!ŠB.TRN je napisao/la:Nadam se da je ovo ironija!!??! Pa politika vas je i drzala od 45 do 90!!!drH je napisao/la:Prvi put od kad postojimo evo 90 godina!NeToBoLa je napisao/la:
Dominiramo u politici, sad to pretočiti u fudbal i svi sretni.![]()
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Ti znaš da nas je politika držala, ccccccccccccc.ŠB.TRN je napisao/la:Nadam se da je ovo ironija!!??! Pa politika vas je i drzala od 45 do 90!!!drH je napisao/la:Prvi put od kad postojimo evo 90 godina!NeToBoLa je napisao/la:
Da smo imali podršku politike bili bismo prvaci bar dva puta, ali nismo.Uz onakve igrače kakve je iznjedrio Velež ti da kažeš da nas je politika držala???Velež je iz BiH dao najviše kvalitetnih igrača, najviše!Netreba ti nabrajati, znaju svi ko su.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Velez i Sarajevo 
ŠB.TRN je napisao/la:Nadam se da je ovo ironija!!??! Pa politika vas je i drzala od 45 do 90!!!drH je napisao/la:Prvi put od kad postojimo evo 90 godina!NeToBoLa je napisao/la:
Who dares, wins !
Samo F.K.S !! je napisao/la:Velez i Sarajevo
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Svakako.Računao sam to da je Mostar puno manja sredina od Sarajeva.Ova dva kluba su uz Želju i Vojvodinu po svemu odma iza velike četvorke, možda i OFK Beograd a onda sve ostalo.Samo F.K.S !! je napisao/la:Velez i Sarajevo
I koliko primate u Prijedoru,jeste se dogovorili
?
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
niste vi nama svako, ostavit čemo vam bod. 
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
nem73 je napisao/la:niste vi nama svako, ostavit čemo vam bod.
Baš ste velikodušni
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
rezlno gledano bod i vama a i nama dovoljan.
evropa je za vas nerealna opcija a kvalitetom mislim podjela bodova je najrealnijca opcija
mi više nismo toliko pod pritiskom, dolazimo se nadigravati. samo laganini ...
evropa je za vas nerealna opcija a kvalitetom mislim podjela bodova je najrealnijca opcija
mi više nismo toliko pod pritiskom, dolazimo se nadigravati. samo laganini ...
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Neznam jeli bilo kakvih dogovora bivše uprave sa vama jesenas, mislim 3za3, ali nadam se da nije.jeremija je napisao/la:nem73 je napisao/la:niste vi nama svako, ostavit čemo vam bod.
Baš ste velikodušni...al jbg...ne ostavište vi nama bod u Mostaru,pa ne znam što ga vi očekujete u Prijedoru.
Mogla je samo stara garnitura dogovoriti to i ako jeste što se tiče ovih sadašnjih, dogovora nema i ne vrijedi !
NAPRIJED ROĐENI !
NAPRIJED ROĐENI !
Who dares, wins !
Pozdrav rođenima. Želim puno sreće sutra protiv Rudara, ali čini mi se po današnjoj štampi da nam ne gine suspenzija, nema šanse da ćemo se spasiti kazni, pa je sutrašnja utakmica najvjerovatnije samo puka formalnost. Nažalost. Nadam se da nisam upravu, ali ako se IO neuozbilji onda nam nema spasa...............
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Mozda nije ... Evo izgleda da ce postojati neko tijelo osim ove kriminalne radnje sto se nepravilno zove FSBiH... Mozda to krene uspravno nakon suspenzije.AlemC85 je napisao/la:Pozdrav rođenima. Želim puno sreće sutra protiv Rudara, ali čini mi se po današnjoj štampi da nam ne gine suspenzija, nema šanse da ćemo se spasiti kazni, pa je sutrašnja utakmica najvjerovatnije samo puka formalnost. Nažalost. Nadam se da nisam upravu, ali ako se IO neuozbilji onda nam nema spasa...............
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ja ali Suljo Čolaković kaže "Ovo je kraj NSBiH". E ko je sad upravu ne znam ali se nešto iza brda veliko valja. Ja sam živio na zapadu i znam kod njih nema šale ako ne igraš po njihovim notama gotov si..........MostaracVelezovac je napisao/la:Mozda nije ... Evo izgleda da ce postojati neko tijelo osim ove kriminalne radnje sto se nepravilno zove FSBiH... Mozda to krene uspravno nakon suspenzije.AlemC85 je napisao/la:Pozdrav rođenima. Želim puno sreće sutra protiv Rudara, ali čini mi se po današnjoj štampi da nam ne gine suspenzija, nema šanse da ćemo se spasiti kazni, pa je sutrašnja utakmica najvjerovatnije samo puka formalnost. Nažalost. Nadam se da nisam upravu, ali ako se IO neuozbilji onda nam nema spasa...............
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Netreba brate Buducnost zaboraviti dali su dobrih igraca kao i Vardarmujoisuljo je napisao/la:Svakako.Računao sam to da je Mostar puno manja sredina od Sarajeva.Ova dva kluba su uz Želju i Vojvodinu po svemu odma iza velike četvorke, možda i OFK Beograd a onda sve ostalo.Samo F.K.S !! je napisao/la:Velez i Sarajevo
vcs u pivnici perica i sevko okic hmmm sumnJm da ce sutra biti bodova , kad idu po bodove odu dan prije jbg.Nema veze i ovako sam zadovoljan VELEŽ MOSTAR.sAMO HRABRO DO KRAJA.
- suicidesquad
- Kontakt:
Daj bodova, daj govana, daj svega! Zadovoljan bi bio sa bodom iz Prijedora. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.