Premijer liga BiH - aktuelno

napoleon72
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la napoleon72 » 21 jan 2024, 21:43

NajvecaRadosti je napisao/la:
21 jan 2024, 19:32
Nadam se da ce svi klubovi dati svoj maksimum i da konacno ovu plavu nejac istjeramo iz lige da imamo koliko toliko bolju ligu u smislu fudbala i manje mlataranja rukicama i skakutanja.

Stvarno moras se potruditi da protiv ovi antifudbalera ne upises 3 boda,pogotovo kuci.Sigurica bodovi svima samo bez panike.
Jedinstvena prilika,sretno svima!Mozemo mi to,makar jednu godinu da smo rahat.
Kad pogledas malo omjer, u zadnjih 10 mjeseci u Premijer ligi su na gostovanjima uzeli 4 boda. Dobili Slobodu na Tusnju i nama uzeli bod na Kosevu. Tako da, nemoj nas ofirat. :urnebes:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 21 jan 2024, 21:44

Surreal je napisao/la:
21 jan 2024, 21:32
slika

slika

Nastavi niz...
Gdje su kockice,hint braća Mamić i veliki Romeo Jozak?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 21 jan 2024, 21:46

Fudbal je zayebana igra, danas si najveći, sutra tavoriš za opstanak, dešava se svima.
Mnogi velikani širom svijeta su zakucani za dno tabele, a do jučer su se borili za sami vrh.
Pa jedan Ajax je bio zadnji na tabeli sve do skoro, a eno ih sad u top 5.
slika

Golem si Željo, golem si Lyonu, golem si Santosu, golema si Sevillo.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 21 jan 2024, 21:52

Espiritosanto je napisao/la:
21 jan 2024, 21:44
Surreal je napisao/la:
21 jan 2024, 21:32
slika

slika

Nastavi niz...
Gdje su kockice,hint braća Mamić i veliki Romeo Jozak?
Sad su iz faze stabilizacije kluba i cigancenja za svaku marku presli u fazu ponovnog zaduzivanja da bi prezivjeli. Sto bi rekli okorjeli kockari idemo all in.
Na ljeto, ako ne budu federalnoj, ce gledati gdje sunce hoda i pricati kako su duzni Bogu i ljudima

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 21 jan 2024, 21:52

napoleon72 je napisao/la:
21 jan 2024, 21:43
Nadam se da ce svi klubovi dati svoj maksimum i da konacno ovu plavu nejac istjeramo iz lige da imamo koliko toliko bolju ligu u smislu fudbala i manje mlataranja rukicama i skakutanja.

Stvarno moras se potruditi da protiv ovi antifudbalera ne upises 3 boda,pogotovo kuci.Sigurica bodovi svima samo bez panike.
Jedinstvena prilika,sretno svima!Mozemo mi to,makar jednu godinu da smo rahat.
Kad pogledas malo omjer, u zadnjih 10 mjeseci u Premijer ligi su na gostovanjima uzeli 4 boda. Dobili Slobodu na Tusnju i nama uzeli bod na Kosevu. Tako da, nemoj nas ofirat. :urnebes:
Onakvu nafaku samo oni mogu imati,zato im se to obilo od glavu jesenas kad je legla trica :)

Evo nesto najavljuju 2.3 :rol: Ko oni nesto prijete :mrgreen:
E ako nas Drljo,Biber,Zubanovic,Galic i ostali velemajstori dobiju ja cu se javno izvinuti i odjaviti sa foruma.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 21 jan 2024, 22:12

AvantiBL je napisao/la:
21 jan 2024, 19:33

Reci ti meni, raduješ li se eventualnom gostovanju želje zadnje kolo u bl?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 21 jan 2024, 22:15

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
21 jan 2024, 21:10
@Burgijanje88

Hulahopka :bow:

Drago mi je sto si opet tu, lafe, ali vjeruj da je dzaba slijepcima otvarati oci. Tebi svaka cast na visegodisnjem trudu, volimo te.
Koliko su se samo ogriješili o tog čovjeka.

Psuju @hulahopki koji je sve govorio kako jeste. S druge strane im dođe @dokoljenko plaćenik, hajca ih tamo i yebe familiju onom k’o išta prigovori. Tuga.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 21 jan 2024, 22:17

Torino je napisao/la:
21 jan 2024, 21:31
Zigu te Međugorje i Neretvanac i ti prijetiš nekome iz vrha PL :rol:
Tek sam danas vidio da im je drugi gol protiv Medjugorja dao momak sto igra sa mnom na terminu ponekad, Belmin Obradovic.

Momak ne trenira nikako, ode do teretane 3-4 puta sedmicno i to je to, pravi rekreativac. Do nedavno igrao samo utakmice za FK Blagaj i sad otisao na probu u Medjugorje, protiv Zelje debitovao i odmah dao gol :rol:

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 21 jan 2024, 22:19

mnon46 je napisao/la:
21 jan 2024, 22:12
AvantiBL je napisao/la:

Reci ti meni, raduješ li se eventualnom gostovanju želje zadnje kolo u bl?
I da ta utakmica bude odlučujuća :pray:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ProProf
Kontakt:

Post Postao/la ProProf » 21 jan 2024, 22:21

Ne mogu da razumijem toliku mržnju prema rivalu? Kako vam prvenstvo može biti zanimljivo bez velikog rivalstva?
Iako nisam navijač Željezničara, želim mu svako dobro pa da preboli ovu krizu i vrati se jači kao i svi mi. Ovi postovi su toliko zlo da mi liči na one što nekoga udaraju nogama kada padne na pod.

Svako dobro svim dobrim ljudima i živjelo rivalstvo! Forza Velež!
Zadnja izmjena: ProProf, dana/u 21 jan 2024, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 jan 2024, 22:35

ProProf je napisao/la:
21 jan 2024, 22:21
Ne mogu da razumijem toliku mržnju prema rivalu? Kako vam prvenstvo može biti zanimljivo bez velikog rivalstva?
Iako nisam navijač Željezničara, želim mu svako dobro pa da preboli ovu krizu i vrati se jači kao i svi mi. Ovi postovi su toliko zlo da mi liči na one što nekoga udaraju nogama kada padne na pod.

Svako dobro svim dobrim ljudima i živjelo rivalstvo! Forza Velež!
Razumio bi da si pratio ligu onda kad je taj rival mesetario, dogovarao utakmice, kupovao titule, izbacivao svoje rivale iz lige ili Evrope. Zato ih svi i mrze. Niko nije ovoliko sejrio kad su ispadali Velez, Sloboda, Celik, cak ni Borac. Al sad ce se, nadam se, svi na glavu bacat da doprinesu da pogan ispadne iz lige.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ProProf
Kontakt:

Post Postao/la ProProf » 21 jan 2024, 22:42

Naravno da sam pratio ligu. Pitanje je da li trebamo dalje nastaviti ovako ili gledati da nam liga postane bolja. Liga sa Goškom i Slogama nikada nije isto interesantna kao sa Željom ili sa bilo kojim timom iz veće sredine. Taj rivalitet daje na gledanosti i donosi novac. Druga je stvar što smo mi idioti pa ne znamo to iskoristiti nego se hvatamo sporta kao da je rat i naslađujemo se na neki pogan način.
Druga stvar, svi timovi koji su ispadali su prvenstveno sami sebi krivi pa i Velež. Najlakše je okriviti Želju ili petog i desetog a ne nekoga ko je vodio klub i dozvolio da se neki Željo, Borac ili Zrinjski za.baje sa njim

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 21 jan 2024, 22:47

AvantiBL je napisao/la:
21 jan 2024, 22:19
mnon46 je napisao/la:
21 jan 2024, 22:12
AvantiBL je napisao/la:
I da ta utakmica bude odlučujuća :pray:
Samo da svane taj dan :ljepota:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 jan 2024, 22:51

ProProf je napisao/la:
21 jan 2024, 22:42
Naravno da sam pratio ligu. Pitanje je da li trebamo dalje nastaviti ovako ili gledati da nam liga postane bolja. Liga sa Goškom i Slogama nikada nije isto interesantna kao sa Željom ili sa bilo kojim timom iz veće sredine. Taj rivalitet daje na gledanosti i donosi novac. Druga je stvar što smo mi idioti pa ne znamo to iskoristiti nego se hvatamo sporta kao da je rat i naslađujemo se na neki pogan način.
Druga stvar, svi timovi koji su ispadali su prvenstveno sami sebi krivi pa i Velež. Najlakše je okriviti Želju ili petog i desetog a ne nekoga ko je vodio klub i dozvolio da se neki Željo, Borac ili Zrinjski za.baje sa njim
Jok ba profesore, mi ih to zayebavamo dok mozemo, ovako kad im se desi da slucajno izgube jer kad masina krene sad na proljece da nize sve pobjede onda necemo moci...
Nemoj se ti toliko sekirati za naseg Zeljkana, bice derbija i u federalki sa Celikom, Amarovom Stupcanicom, a mozda i sa Gornjim Rahicem...

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 21 jan 2024, 22:53

Kao sto sam vec pisao, a ponovit cu opet, lizat ce se sa citavom drzavom cak i sa vicinim jer su svjesni cinjenice da su u odnosu na nas mali klub prava ona vjestacka tvorevina u svakom smislu bez obzira koliko god donacija dobili od Mirvica nema vama naprijed. Znaju takodjer dobro ko ima najvise navijaca i ko je najtrofejniji, zato ne treba vas cuditi njihov hinjaluk :thumbup:

Nema to nimalo obraza ni stida, svim rivalima ce se ulizati od nekih pokusati napraviti filijalu onako hinjski kako oni znaju samo radi svojih interesa :sick:

Bas ovako kao sto i njihov vlasnik radi, identicna taktika :opaopa:

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 21 jan 2024, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 21 jan 2024, 22:54

Koji manijak je pretucen?

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 jan 2024, 23:00

Koliko nam nas Zeljkan grohnu, to je strasno...
Sad da zakazu tekmu sa Fojnicom, bio bi obratan rezultat...

Ali kad pomenuh Fojnicu, zadnju pobjedu nas Zeljkan je ostvario pod Basicevim vodjstvom, ova dva nasljednika sveukupno imaju 1 remi i ostalo zijanluk...
Nerko, halali im, nisu znali sta rade... :bow: :bow:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 21 jan 2024, 23:01

FKSDoGroba je napisao/la:
21 jan 2024, 22:54
Koji manijak je pretucen?
O čemu pričaš :rol:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 21 jan 2024, 23:01

KONTRASVIH je napisao/la:
21 jan 2024, 22:53
Kao sto sam vec pisao, a ponovit cu opet, lizat ce se sa citavom drzavom cak i sa vicinim jer su svjesni cinjenice da su u odnosu na nas mali klub prava ona vjestacka tvorevina u svakom smislu bez obzira koliko god donacija dobili od Mirvica nema vama naprijed. Znaju takodjer dobro ko ima najvise navijaca i ko je najtrofejniji, zato ne treba vas cuditi njihov hinjaluk :thumbup:

Nema to nimalo obraza ni stida, svim rivalima ce se ulizati od nekih pokusati napraviti filijalu onako hinjski kako oni znaju samo radi svojih interesa :sick:

Bas ovako kao sto i njihov vlasnik radi, identicna taktika :opaopa:

slika

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 jan 2024, 23:02

Šta kažu, nikad redovnije plate.. :urnebes:
Da samo znaju koliko ne znaju.. :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, SamoDaKazeem, sampras i 34 gosta.