Gledaj, nekada treba pasti na dno da se oavizaš! Ja bi volio da Željo što prije dođe sebi pa da ih uzmemo na GrbaviciVanja8 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:51Jok ba profesore, mi ih to zayebavamo dok mozemo, ovako kad im se desi da slucajno izgube jer kad masina krene sad na proljece da nize sve pobjede onda necemo moci...ProProf je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:42Naravno da sam pratio ligu. Pitanje je da li trebamo dalje nastaviti ovako ili gledati da nam liga postane bolja. Liga sa Goškom i Slogama nikada nije isto interesantna kao sa Željom ili sa bilo kojim timom iz veće sredine. Taj rivalitet daje na gledanosti i donosi novac. Druga je stvar što smo mi idioti pa ne znamo to iskoristiti nego se hvatamo sporta kao da je rat i naslađujemo se na neki pogan način.
Druga stvar, svi timovi koji su ispadali su prvenstveno sami sebi krivi pa i Velež. Najlakše je okriviti Želju ili petog i desetog a ne nekoga ko je vodio klub i dozvolio da se neki Željo, Borac ili Zrinjski za.baje sa njim
Nemoj se ti toliko sekirati za naseg Zeljkana, bice derbija i u federalki sa Celikom, Amarovom Stupcanicom, a mozda i sa Gornjim Rahicem...
Pa vi sami sebe lazete i mislite da ste neko i nesto!KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:53Kao sto sam vec pisao, a ponovit cu opet, lizat ce se sa citavom drzavom cak i sa vicinim jer su svjesni cinjenice da su u odnosu na nas mali klub prava ona vjestacka tvorevina u svakom smislu bez obzira koliko god donacija dobili od Mirvica nema vama naprijed. Znaju takodjer dobro ko ima najvise navijaca i ko je najtrofejniji, zato ne treba vas cuditi njihov hinjaluk![]()
Nema to nimalo obraza ni stida, svim rivalima ce se ulizati od nekih pokusati napraviti filijalu onako hinjski kako oni znaju samo radi svojih interesa![]()
Bas ovako kao sto i njihov vlasnik radi, identicna taktika![]()
Nema tu mrznje, zelim im da ispadnu i da tavore u sredini tabele federalne lige. Vec smo dosli do toga da se slavi zestoko svaki bod protiv Sarajeva, jos da ih otjeramo gdje im je mjesto i taman.ProProf je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:21Ne mogu da razumijem toliku mržnju prema rivalu? Kako vam prvenstvo može biti zanimljivo bez velikog rivalstva?
Iako nisam navijač Željezničara, želim mu svako dobro pa da preboli ovu krizu i vrati se jači kao i svi mi. Ovi postovi su toliko zlo da mi liči na one što nekoga udaraju nogama kada padne na pod.
Svako dobro svim dobrim ljudima i živjelo rivalstvo! Forza Velež!
Ne mislimo mi, to su fakti.adukor88 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:12Pa vi sami sebe lazete i mislite da ste neko i nesto!KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:53Kao sto sam vec pisao, a ponovit cu opet, lizat ce se sa citavom drzavom cak i sa vicinim jer su svjesni cinjenice da su u odnosu na nas mali klub prava ona vjestacka tvorevina u svakom smislu bez obzira koliko god donacija dobili od Mirvica nema vama naprijed. Znaju takodjer dobro ko ima najvise navijaca i ko je najtrofejniji, zato ne treba vas cuditi njihov hinjaluk![]()
Nema to nimalo obraza ni stida, svim rivalima ce se ulizati od nekih pokusati napraviti filijalu onako hinjski kako oni znaju samo radi svojih interesa![]()
Pricas o nekim tvorevinama i nekakvim uspjesima 10 godina politicka droca koja opstaje na racun raznih vlada i nacelnika opstina,a trofeja ni na vidiku!
Ostavi se nas i naravno da nam je velika zelja da ispadnete sto prije jer nemamo vecih dusmana od vas!
Ko ti trese kavez.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:02Idu placeni botovi iz Amerike i ovi malo maloumniji iz Tuzlanskih sela pa duskica i njegovo citanje svih Zeljinih foruma da bi mogao ovdje hiljade komentara samo Zelji napisati, i na kraju njihovi koji glume da su nasi navijaci, kao sto je nofearhz (sto ne pise vise). Pa kakvi su bolesnici u pm.
![]()
![]()
Opet kazem sami sebe lazete!KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:19Ne mislimo mi, to su fakti.adukor88 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:12Pa vi sami sebe lazete i mislite da ste neko i nesto!KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:53Kao sto sam vec pisao, a ponovit cu opet, lizat ce se sa citavom drzavom cak i sa vicinim jer su svjesni cinjenice da su u odnosu na nas mali klub prava ona vjestacka tvorevina u svakom smislu bez obzira koliko god donacija dobili od Mirvica nema vama naprijed. Znaju takodjer dobro ko ima najvise navijaca i ko je najtrofejniji, zato ne treba vas cuditi njihov hinjaluk![]()
Pricas o nekim tvorevinama i nekakvim uspjesima 10 godina politicka droca koja opstaje na racun raznih vlada i nacelnika opstina,a trofeja ni na vidiku!
Ostavi se nas i naravno da nam je velika zelja da ispadnete sto prije jer nemamo vecih dusmana od vas!
Vas je u tih 10 godina nesto i bilo a jos uvijek mi najtrofejniji ali i najgledaniji u vecini tih sezona. Evo i sada stizemo sa clanskim a u zoni ispadanja. Necemo se lagati znamo sta vas najvise boli, morate se sa svima lizati da bi nesto i pokusali, zna se ko vam je babo![]()
Jao price, je li moguce, kakva nemocKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:19Ne mislimo mi, to su fakti.adukor88 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:12Pa vi sami sebe lazete i mislite da ste neko i nesto!KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:53Kao sto sam vec pisao, a ponovit cu opet, lizat ce se sa citavom drzavom cak i sa vicinim jer su svjesni cinjenice da su u odnosu na nas mali klub prava ona vjestacka tvorevina u svakom smislu bez obzira koliko god donacija dobili od Mirvica nema vama naprijed. Znaju takodjer dobro ko ima najvise navijaca i ko je najtrofejniji, zato ne treba vas cuditi njihov hinjaluk![]()
Vas je u tih 10 godina nesto i bilo a jos uvijek mi najtrofejniji ali i najgledaniji u vecini tih sezona. Evo i sada stizemo sa clanskim a u zoni ispadanja. Necemo se lagati znamo sta vas najvise boli, morate se sa svima lizati da bi nesto i pokusali, zna se ko vam je babo![]()
Jos jedan pokusaj spinaOsmaDolazi je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:14Nema tu mrznje, zelim im da ispadnu i da tavore u sredini tabele federalne lige. Vec smo dosli do toga da se slavi zestoko svaki bod protiv Sarajeva, jos da ih otjeramo gdje im je mjesto i taman.ProProf je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:21Ne mogu da razumijem toliku mržnju prema rivalu? Kako vam prvenstvo može biti zanimljivo bez velikog rivalstva?
Iako nisam navijač Željezničara, želim mu svako dobro pa da preboli ovu krizu i vrati se jači kao i svi mi. Ovi postovi su toliko zlo da mi liči na one što nekoga udaraju nogama kada padne na pod.
Nikakva mrznja samo im to zelim zbog silnih kradja, prodanih utakmica, mrznje prema Sarajevu.
Taman im je kakvi su oni. Agentura, navijaci na platnom spisku, brani se unistavanje Zelje, niko ni mukajet... Sto bi mi bila zao, neka ispadnu, ko ih j.ebe. Ima rivalitet i sa Zrinjskim, Borcem, Velezom, Sirokim, zdravim kolektivima, a ne sa ovim buđetskim, sergijaskim pomozi.ba klubom. Citav zivot od 21' neko ima nesto djaba daje. Ma nek ispadnu, svima ce ljepse biti.
Šta ti je smiješno,još nemate 4000,a i da imate 10000 vi se ne možete nikome smijati,vi ste najveća šprdnja u državisvrakino1921 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 21:3421 jan 2024, 00:02
Dan završavamo sa 4049 članova!
21 jan 2024, 21:10
4063
Hajmo sutra preko 4100
![]()
![]()
![]()
![]()
Koja si ti grupa od ovih gore, prvo se predstavistojko je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:41Jesu li vodje zadovoljne tvojim pisanjem? Slabo ti njih branis ovdje. Ja lijepo napisao o cemu se radi i kopirao dio poruke koja ti udara na gazde a ti reagujes ovako blago??? MORAS I MOZES TI TO BOLJE.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:02Idu placeni botovi iz Amerike i ovi malo maloumniji iz Tuzlanskih sela pa duskica i njegovo citanje svih Zeljinih foruma da bi mogao ovdje hiljade komentara samo Zelji napisati, i na kraju njihovi koji glume da su nasi navijaci, kao sto je nofearhz (sto ne pise vise). Pa kakvi su bolesnici u pm.
![]()
![]()
Ti si svoje pokazao. Šta kažeš, nije mržnja? Ovo samo ti i Antikloc možete napisati.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:14Nema tu mrznje, zelim im da ispadnu i da tavore u sredini tabele federalne lige. Vec smo dosli do toga da se slavi zestoko svaki bod protiv Sarajeva, jos da ih otjeramo gdje im je mjesto i taman.ProProf je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:21Ne mogu da razumijem toliku mržnju prema rivalu? Kako vam prvenstvo može biti zanimljivo bez velikog rivalstva?
Nikakva mrznja samo im to zelim zbog silnih kradja, prodanih utakmica, mrznje prema Sarajevu.
Taman im je kakvi su oni. Agentura, navijaci na platnom spisku, brani se unistavanje Zelje, niko ni mukajet... Sto bi mi bila zao, neka ispadnu, ko ih j.ebe. Ima rivalitet i sa Zrinjskim, Borcem, Velezom, Sirokim, zdravim kolektivima, a ne sa ovim buđetskim, sergijaskim pomozi.ba klubom. Citav zivot od 21' neko ima nesto djaba daje. Ma nek ispadnu, svima ce ljepse biti.
Kako ti iz Amerike znas za taj zestoki sukob sa jakim povjetarcem pune 3 minute?stojko je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:55Ja sam sve navedeno..
Ali cudi me da dozvoljavas ovako pisanje posponzorima. Ucini nesto jbg ti. Evo npr okreni temu na ganjanje po grbavici od prije par noci. Ipak si ti huligan, tu se dobro snalazis. Ili za taj dogadjaj cekate da vam @dritan i @vegeta objasne sta se tacno desavalo. Ovi na grbavici ne znaju jer nisu dobro vidjeli, mrak je bio. A poznato je da ovi vasi sa pestera sve znaju. Ipak su oni bili jednom u Sarajevu, 1998-me![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.