Premijer liga BiH - aktuelno

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KONTRASVIH » 21 jan 2024, 23:02

Idu placeni botovi iz Amerike i ovi malo maloumniji iz Tuzlanskih sela pa duskica i njegovo citanje svih Zeljinih foruma da bi mogao ovdje hiljade komentara samo Zelji napisati, i na kraju njihovi koji glume da su nasi navijaci, kao sto je nofearhz (sto ne pise vise 🤣). Pa kakvi su bolesnici u pm. :rol: :tokralju:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

ProProf
Kontakt:

Post Postao/la ProProf » 21 jan 2024, 23:04

Vanja8 je napisao/la:
21 jan 2024, 22:51
ProProf je napisao/la:
21 jan 2024, 22:42
Naravno da sam pratio ligu. Pitanje je da li trebamo dalje nastaviti ovako ili gledati da nam liga postane bolja. Liga sa Goškom i Slogama nikada nije isto interesantna kao sa Željom ili sa bilo kojim timom iz veće sredine. Taj rivalitet daje na gledanosti i donosi novac. Druga je stvar što smo mi idioti pa ne znamo to iskoristiti nego se hvatamo sporta kao da je rat i naslađujemo se na neki pogan način.
Druga stvar, svi timovi koji su ispadali su prvenstveno sami sebi krivi pa i Velež. Najlakše je okriviti Želju ili petog i desetog a ne nekoga ko je vodio klub i dozvolio da se neki Željo, Borac ili Zrinjski za.baje sa njim
Jok ba profesore, mi ih to zayebavamo dok mozemo, ovako kad im se desi da slucajno izgube jer kad masina krene sad na proljece da nize sve pobjede onda necemo moci...
Nemoj se ti toliko sekirati za naseg Zeljkana, bice derbija i u federalki sa Celikom, Amarovom Stupcanicom, a mozda i sa Gornjim Rahicem...
Gledaj, nekada treba pasti na dno da se oavizaš! Ja bi volio da Željo što prije dođe sebi pa da ih uzmemo na Grbavici

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 21 jan 2024, 23:06

Gledaj komšiluka, gledaj komšiluka što se usplahirio. Pazi ti njihovih konstatacija. Zapamtit ćemo ovo.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

adukor88
Kontakt:

Post Postao/la adukor88 » 21 jan 2024, 23:12

KONTRASVIH je napisao/la:
21 jan 2024, 22:53
Kao sto sam vec pisao, a ponovit cu opet, lizat ce se sa citavom drzavom cak i sa vicinim jer su svjesni cinjenice da su u odnosu na nas mali klub prava ona vjestacka tvorevina u svakom smislu bez obzira koliko god donacija dobili od Mirvica nema vama naprijed. Znaju takodjer dobro ko ima najvise navijaca i ko je najtrofejniji, zato ne treba vas cuditi njihov hinjaluk :thumbup:

Nema to nimalo obraza ni stida, svim rivalima ce se ulizati od nekih pokusati napraviti filijalu onako hinjski kako oni znaju samo radi svojih interesa :sick:

Bas ovako kao sto i njihov vlasnik radi, identicna taktika :opaopa:

Pa vi sami sebe lazete i mislite da ste neko i nesto!
Pricas o nekim tvorevinama i nekakvim uspjesima 10 godina politicka droca koja opstaje na racun raznih vlada i nacelnika opstina,a trofeja ni na vidiku!
Ostavi se nas i naravno da nam je velika zelja da ispadnete sto prije jer nemamo vecih dusmana od vas!
Zadnja izmjena: adukor88, dana/u 21 jan 2024, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 21 jan 2024, 23:14

ProProf je napisao/la:
21 jan 2024, 22:21
Ne mogu da razumijem toliku mržnju prema rivalu? Kako vam prvenstvo može biti zanimljivo bez velikog rivalstva?
Iako nisam navijač Željezničara, želim mu svako dobro pa da preboli ovu krizu i vrati se jači kao i svi mi. Ovi postovi su toliko zlo da mi liči na one što nekoga udaraju nogama kada padne na pod.

Svako dobro svim dobrim ljudima i živjelo rivalstvo! Forza Velež!
Nema tu mrznje, zelim im da ispadnu i da tavore u sredini tabele federalne lige. Vec smo dosli do toga da se slavi zestoko svaki bod protiv Sarajeva, jos da ih otjeramo gdje im je mjesto i taman.

Nikakva mrznja samo im to zelim zbog silnih kradja, prodanih utakmica, mrznje prema Sarajevu.

Taman im je kakvi su oni. Agentura, navijaci na platnom spisku, brani se unistavanje Zelje, niko ni mukajet... Sto bi mi bila zao, neka ispadnu, ko ih j.ebe. Ima rivalitet i sa Zrinjskim, Borcem, Velezom, Sirokim, zdravim kolektivima, a ne sa ovim buđetskim, sergijaskim pomozi.ba klubom. Citav zivot od 21' neko ima nesto djaba daje. Ma nek ispadnu, svima ce ljepse biti.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 21 jan 2024, 23:19

adukor88 je napisao/la:
21 jan 2024, 23:12
Kao sto sam vec pisao, a ponovit cu opet, lizat ce se sa citavom drzavom cak i sa vicinim jer su svjesni cinjenice da su u odnosu na nas mali klub prava ona vjestacka tvorevina u svakom smislu bez obzira koliko god donacija dobili od Mirvica nema vama naprijed. Znaju takodjer dobro ko ima najvise navijaca i ko je najtrofejniji, zato ne treba vas cuditi njihov hinjaluk :thumbup:

Nema to nimalo obraza ni stida, svim rivalima ce se ulizati od nekih pokusati napraviti filijalu onako hinjski kako oni znaju samo radi svojih interesa :sick:

Pricas o nekim tvorevinama i nekakvim uspjesima 10 godina politicka droca koja opstaje na racun raznih vlada i nacelnika opstina,a trofeja ni na vidiku!
Ostavi se nas i naravno da nam je velika zelja da ispadnete sto prije jer nemamo vecih dusmana od vas!
Ne mislimo mi, to su fakti.
Vas je u tih 10 godina nesto i bilo a jos uvijek mi najtrofejniji ali i najgledaniji u vecini tih sezona. Evo i sada stizemo sa clanskim a u zoni ispadanja. Necemo se lagati znamo sta vas najvise boli, morate se sa svima lizati da bi nesto i pokusali, zna se ko vam je babo :thumbup:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jan 2024, 23:21

Prestalo je biti zanimljivo. Ko da udaras mrtvaca..
Bahati, bahati Željkan!
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 jan 2024, 23:23

21 jan 2024, 23:02
Idu placeni botovi iz Amerike i ovi malo maloumniji iz Tuzlanskih sela pa duskica i njegovo citanje svih Zeljinih foruma da bi mogao ovdje hiljade komentara samo Zelji napisati, i na kraju njihovi koji glume da su nasi navijaci, kao sto je nofearhz (sto ne pise vise 🤣). Pa kakvi su bolesnici u pm. :rol: :tokralju:
Ko ti trese kavez. :D

slika

Konkurenti u formi
Gube se tekme od ekipa iz 4 ranga fudbala
Država vraćala 5 godina dugove da bi se vi zadužili za opstanak u najgoroj ligi europe
I da ostanete slijedi period stabilizacije od 10 godina jer svih 10 posljednjih sto ste se stabilizovali ode na Radovca, Hirosa, Bekrica i podmazivanje gdje treba
Svjetlo na kraju tunela 2034/35
Opet dužni 5-6 miliona Ko i prije 10 godina
I ti se baviš imaginarnim problemima
Svaka čast
Place Nahorevo za tobom
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

adukor88
Kontakt:

Post Postao/la adukor88 » 21 jan 2024, 23:27

21 jan 2024, 23:19
adukor88 je napisao/la:

Vas je u tih 10 godina nesto i bilo a jos uvijek mi najtrofejniji ali i najgledaniji u vecini tih sezona. Evo i sada stizemo sa clanskim a u zoni ispadanja. Necemo se lagati znamo sta vas najvise boli, morate se sa svima lizati da bi nesto i pokusali, zna se ko vam je babo :thumbup:
Opet kazem sami sebe lazete!
Vama godinama nije u fokusu fudbal nego totalno druge stvari,od clanskih,navijanja i prosenja naravno.
Dobro se zna da ste klub na mitovima i lazima da vam se drzava smije!
E jest jak babo sa pomozi ba brojem svaka cast :pinokio: .
Dodjite kod tate da vam da para ako treba :thumbup:

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 21 jan 2024, 23:35

Jel naredna utakmica željkana napokon neki teži protivnik? Pitam jer se podigao moral nakon ovih lakših utakmica.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 21 jan 2024, 23:36

Clanske i navijanje imaju velike veze sa fudbalom, jedno bez drugog ne ide. A sto se tice tate, tata ce biti kad osvojite titule sa njim, i kad u dva prelazna roka ne promjeni 20 igraca, a do tada daleko je on tate, Sulenta je tata, pa cak i onaj sa laznom diplomom iz Veleza nije nista losiji od tate sa koseva.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 21 jan 2024, 23:38

21 jan 2024, 23:19
adukor88 je napisao/la:

Jao price, je li moguce, kakva nemoc :ljepota:

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 21 jan 2024, 23:39

Kontrasvih u suzama piše postove.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 21 jan 2024, 23:41

OsmaDolazi je napisao/la:
21 jan 2024, 23:14
ProProf je napisao/la:
Ne mogu da razumijem toliku mržnju prema rivalu? Kako vam prvenstvo može biti zanimljivo bez velikog rivalstva?
Iako nisam navijač Željezničara, želim mu svako dobro pa da preboli ovu krizu i vrati se jači kao i svi mi. Ovi postovi su toliko zlo da mi liči na one što nekoga udaraju nogama kada padne na pod.

Nema tu mrznje, zelim im da ispadnu i da tavore u sredini tabele federalne lige. Vec smo dosli do toga da se slavi zestoko svaki bod protiv Sarajeva, jos da ih otjeramo gdje im je mjesto i taman.

Nikakva mrznja samo im to zelim zbog silnih kradja, prodanih utakmica, mrznje prema Sarajevu.

Taman im je kakvi su oni. Agentura, navijaci na platnom spisku, brani se unistavanje Zelje, niko ni mukajet... Sto bi mi bila zao, neka ispadnu, ko ih j.ebe. Ima rivalitet i sa Zrinjskim, Borcem, Velezom, Sirokim, zdravim kolektivima, a ne sa ovim buđetskim, sergijaskim pomozi.ba klubom. Citav zivot od 21' neko ima nesto djaba daje. Ma nek ispadnu, svima ce ljepse biti.
Jos jedan pokusaj spina :tokralju:
Cisto da se zna, godinama unazad na ogradi im “mrzim Zeljeznicar” znaci nikakav trans/krpa o njihovoj ljubavi prema Sarajevu i slicno, nego striktno “mrzim Zeljeznicar”, jedan od predsjednika njihovog udruzenja izjavio da je najznacajnija utakmica pitara kad je Zeljo izgubio od Videotona. I on sad pravi nekakav mit o mrznji prema Sarajevu. Dakle, i tu ste provaljeni i tu se zna ko je ko, ne mozete na silu, ne ide tako. Jos samo jedan dokaz kako ih vecina nema obraza ni stida pa prozivaju nekog za “silne kradje” i da su budzetski klub a njihova privatna prcija iz tog budzeta dobija i vise. :sick: Horor :rol:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 21 jan 2024, 23:41

svrakino1921 je napisao/la:
21 jan 2024, 21:34
21 jan 2024, 00:02

Dan završavamo sa 4049 članova!

21 jan 2024, 21:10

4063

Hajmo sutra preko 4100

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Šta ti je smiješno,još nemate 4000,a i da imate 10000 vi se ne možete nikome smijati,vi ste najveća šprdnja u državi

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 21 jan 2024, 23:43

stojko je napisao/la:
21 jan 2024, 23:41
21 jan 2024, 23:02
Jesu li vodje zadovoljne tvojim pisanjem? Slabo ti njih branis ovdje. Ja lijepo napisao o cemu se radi i kopirao dio poruke koja ti udara na gazde a ti reagujes ovako blago??? MORAS I MOZES TI TO BOLJE.
Koja si ti grupa od ovih gore, prvo se predstavi 🤣

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 21 jan 2024, 23:45

OsmaDolazi je napisao/la:
21 jan 2024, 23:14
ProProf je napisao/la:

Ti si svoje pokazao. Šta kažeš, nije mržnja? Ovo samo ti i Antikloc možete napisati.

slika
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 21 jan 2024, 23:54

Grupa koja dodje na ideju da joj koreografija bude zapaljena Grbavica, a sigurno je nekom ko je bio u kopu taj derbi neko ubijen u ratu od istih onih koji su zapalili Grbavicu. To dovoljno govori o vama i vasoj pameti.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 22 jan 2024, 00:01

stojko je napisao/la:
21 jan 2024, 23:55
21 jan 2024, 23:43
stojko je napisao/la:
21 jan 2024, 23:41

Jesu li vodje zadovoljne tvojim pisanjem? Slabo ti njih branis ovdje. Ja lijepo napisao o cemu se radi i kopirao dio poruke koja ti udara na gazde a ti reagujes ovako blago??? MORAS I MOZES TI TO BOLJE.
Koja si ti grupa od ovih gore, prvo se predstavi 🤣
Ja sam sve navedeno..

Ali cudi me da dozvoljavas ovako pisanje posponzorima. Ucini nesto jbg ti. Evo npr okreni temu na ganjanje po grbavici od prije par noci. Ipak si ti huligan, tu se dobro snalazis. Ili za taj dogadjaj cekate da vam @dritan i @vegeta objasne sta se tacno desavalo. Ovi na grbavici ne znaju jer nisu dobro vidjeli, mrak je bio. A poznato je da ovi vasi sa pestera sve znaju. Ipak su oni bili jednom u Sarajevu, 1998-me :rol: :rol:
Kako ti iz Amerike znas za taj zestoki sukob sa jakim povjetarcem pune 3 minute? 🤣

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 jan 2024, 00:01

slika
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], bvsic, jurisicduska, kontra, OsmanhodzicBuco, Vanja8 i 33 gosta.