Ja mrzim Vlahe, ne vas.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:41Jos jedan pokusaj spinaOsmaDolazi je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:14Nema tu mrznje, zelim im da ispadnu i da tavore u sredini tabele federalne lige. Vec smo dosli do toga da se slavi zestoko svaki bod protiv Sarajeva, jos da ih otjeramo gdje im je mjesto i taman.ProProf je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:21Ne mogu da razumijem toliku mržnju prema rivalu? Kako vam prvenstvo može biti zanimljivo bez velikog rivalstva?
Iako nisam navijač Željezničara, želim mu svako dobro pa da preboli ovu krizu i vrati se jači kao i svi mi. Ovi postovi su toliko zlo da mi liči na one što nekoga udaraju nogama kada padne na pod.
Svako dobro svim dobrim ljudima i živjelo rivalstvo! Forza Velež!
Nikakva mrznja samo im to zelim zbog silnih kradja, prodanih utakmica, mrznje prema Sarajevu.
Taman im je kakvi su oni. Agentura, navijaci na platnom spisku, brani se unistavanje Zelje, niko ni mukajet... Sto bi mi bila zao, neka ispadnu, ko ih j.ebe. Ima rivalitet i sa Zrinjskim, Borcem, Velezom, Sirokim, zdravim kolektivima, a ne sa ovim buđetskim, sergijaskim pomozi.ba klubom. Citav zivot od 21' neko ima nesto djaba daje. Ma nek ispadnu, svima ce ljepse biti.![]()
Cisto da se zna, godinama unazad na ogradi im “mrzim Zeljeznicar” znaci nikakav trans/krpa o njihovoj ljubavi prema Sarajevu i slicno, nego striktno “mrzim Zeljeznicar”, jedan od predsjednika njihovog udruzenja izjavio da je najznacajnija utakmica pitara kad je Zeljo izgubio od Videotona. I on sad pravi nekakav mit o mrznji prema Sarajevu. Dakle, i tu ste provaljeni i tu se zna ko je ko, ne mozete na silu, ne ide tako. Jos samo jedan dokaz kako ih vecina nema obraza ni stida pa prozivaju nekog za “silne kradje” i da su budzetski klub a njihova privatna prcija iz tog budzeta dobija i vise.Horor
![]()
Da Bog da se ugasili zbog onolikog zuluma koje ste svjma napravili. Jel psteno?