FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dali igra lici na igru REAL MADRIDA NELICI..
SVAKU POBJEDU KOJU SMO IMALI POBJEDILI SMO ZASLUZENO I NA POSTENO..
Izgubili smo pod ROZMANOM od Sloge sb velez zrinjskog..
Jedina utakmica za koju mozes reci da nismo pokazali nista jeste SLOGA MERDIJAN..
Sb definitivno bili smo bolji i NIKO nemoze reci da nismo zasluzi pun plijen 3 boda sto se tice igre.
Poraz od VELEZA, zasluzen poraz, ako se gleda samo utakmica kao utakmica ali AKO gledamo PAZLJIVO tok utakmice ovu utakmicu bi VELEZ IZGUBIO..
Prvih 25 min kad smo dominirali i kadaje velez uzeo malo vise rizika jer nije mogao da parira bez tog (rizika) sudija oprasta 2 cista zuta kartona (striktno je bilo planski uradjeno, cak smatram da je dogovoreno na neki nacin i sa sudiom) da se ide na gruba par prekrsaja na Penetandi i kad ovaj vidi da nije zasticen da ce ubacit u brzinu manje i to kad se desilo igra je pala i velez je vise i vise stiska.
Sporbi trenuci FAUL SULJICA U POLU KONTRI U 19 minuti, skace na PENERANDU SLEDJA GA VUCE (kad ga nije mogao zaustavit sa vucom za dres skocio mu na ledja..
Drugi faul 25 minuta (neznam ime igraca) klizecim startom otvoren djon udara Penetandu ni faul, ovo su cista 2 zuta koja su sasjekla naseg igraca a dala krila VELEZU i tu se utakmica okrenula..
3ca nijansa pogledaj najbolju sansu veleza u 45 minuti igrac veleza ruzi naseg igraca na 18 m od njihovog gola nasi stali OCIT FAUL sledja punom po nogama, covjek pusta igru i oni ulaze u 100% sansu seha brani.. to mozda za neke forumase neznaci nista ali koje terenirao zna tako sudjenje umara ekipu 50% vise nego kad je KAZEM 50/50 sudjenje..
Zrinjski oba njihova gola su bila iz dosta sumnjivih situacija, takodje imali smo par sansi kod 00 i kod 1-0 da izjednacimo ostat utakmice u pet deka i moze se reci AKO nije bio faul nad hasicem i ako nije bio ofside kod drugog da je zrinjski pobjedio zasluzeno na 55-45 ali se nemoze reci da srednji red ili bilo koji dio ekipe nije postojao.
Objsanjenje, ako je igrac koristio lakat u potiljak nije zuti ako nije bio zestok udar ali JE FAUL sa najminimalnim dodirom
Drugi go to nisam siguran za pravilo (moze bit da je reg gol) al jedan igrac zrinjskog je bio u ofside i taj igrac je ima utjecaj za gol (njegovo kretanje smwtanje golmanu itd..
Nerjeseni rezultati GOSK ok slazem se da je moglo bolje ali da nije postojao vezni red nije bas tako (tanki jesu bili ali nisu bili bas pomnozeni sa 0) realan rez mogli smo izgubit mogli pobjedit nerjeseno pomjeri
Borac u bl 94 min sudiska odluka bila to se nema sta nikom prigovorit isimi gigsu vicu tegleti
Borac kuci borac bio bolji 70 % utakmice mi 30%. Dosta nas je poremetio rani go (gdje opet Rozman ima najmanje kruvice gdje mirvic tan snose krivicu jer su zeljeli da istrpe Sehinovica. ALI MI SMO ZASLUZENO IZJEDNACILI CIST GO, borac ostao sa igracem manje i da je bilo jos samo 5 min igre preokrenuli bi
Gdje bi jos mogao navest nesto je igman gdje mozda bilo fer da bude remi (mi smo uzeli) al to he utakmica posle bl i pljacke i tad se Renan povrijedio i sigurno los teren je dosta vise isao njima na ruku..
SVAKU POBJEDU KOJU SMO IMALI POBJEDILI SMO ZASLUZENO I NA POSTENO..
Izgubili smo pod ROZMANOM od Sloge sb velez zrinjskog..
Jedina utakmica za koju mozes reci da nismo pokazali nista jeste SLOGA MERDIJAN..
Sb definitivno bili smo bolji i NIKO nemoze reci da nismo zasluzi pun plijen 3 boda sto se tice igre.
Poraz od VELEZA, zasluzen poraz, ako se gleda samo utakmica kao utakmica ali AKO gledamo PAZLJIVO tok utakmice ovu utakmicu bi VELEZ IZGUBIO..
Prvih 25 min kad smo dominirali i kadaje velez uzeo malo vise rizika jer nije mogao da parira bez tog (rizika) sudija oprasta 2 cista zuta kartona (striktno je bilo planski uradjeno, cak smatram da je dogovoreno na neki nacin i sa sudiom) da se ide na gruba par prekrsaja na Penetandi i kad ovaj vidi da nije zasticen da ce ubacit u brzinu manje i to kad se desilo igra je pala i velez je vise i vise stiska.
Sporbi trenuci FAUL SULJICA U POLU KONTRI U 19 minuti, skace na PENERANDU SLEDJA GA VUCE (kad ga nije mogao zaustavit sa vucom za dres skocio mu na ledja..
Drugi faul 25 minuta (neznam ime igraca) klizecim startom otvoren djon udara Penetandu ni faul, ovo su cista 2 zuta koja su sasjekla naseg igraca a dala krila VELEZU i tu se utakmica okrenula..
3ca nijansa pogledaj najbolju sansu veleza u 45 minuti igrac veleza ruzi naseg igraca na 18 m od njihovog gola nasi stali OCIT FAUL sledja punom po nogama, covjek pusta igru i oni ulaze u 100% sansu seha brani.. to mozda za neke forumase neznaci nista ali koje terenirao zna tako sudjenje umara ekipu 50% vise nego kad je KAZEM 50/50 sudjenje..
Zrinjski oba njihova gola su bila iz dosta sumnjivih situacija, takodje imali smo par sansi kod 00 i kod 1-0 da izjednacimo ostat utakmice u pet deka i moze se reci AKO nije bio faul nad hasicem i ako nije bio ofside kod drugog da je zrinjski pobjedio zasluzeno na 55-45 ali se nemoze reci da srednji red ili bilo koji dio ekipe nije postojao.
Objsanjenje, ako je igrac koristio lakat u potiljak nije zuti ako nije bio zestok udar ali JE FAUL sa najminimalnim dodirom
Drugi go to nisam siguran za pravilo (moze bit da je reg gol) al jedan igrac zrinjskog je bio u ofside i taj igrac je ima utjecaj za gol (njegovo kretanje smwtanje golmanu itd..
Nerjeseni rezultati GOSK ok slazem se da je moglo bolje ali da nije postojao vezni red nije bas tako (tanki jesu bili ali nisu bili bas pomnozeni sa 0) realan rez mogli smo izgubit mogli pobjedit nerjeseno pomjeri
Borac u bl 94 min sudiska odluka bila to se nema sta nikom prigovorit isimi gigsu vicu tegleti
Borac kuci borac bio bolji 70 % utakmice mi 30%. Dosta nas je poremetio rani go (gdje opet Rozman ima najmanje kruvice gdje mirvic tan snose krivicu jer su zeljeli da istrpe Sehinovica. ALI MI SMO ZASLUZENO IZJEDNACILI CIST GO, borac ostao sa igracem manje i da je bilo jos samo 5 min igre preokrenuli bi
Gdje bi jos mogao navest nesto je igman gdje mozda bilo fer da bude remi (mi smo uzeli) al to he utakmica posle bl i pljacke i tad se Renan povrijedio i sigurno los teren je dosta vise isao njima na ruku..
Znaci natkrivanje istoka i jos nesto ?Senner je napisao/la: ↑22 jan 2024, 19:40Da malo poremetim pdf, poklati ćemo se dok ne krene prvenstvo, da malo krene hajc pitariiii!
Obzirom da su na terenima klubova bliskim politici uveliko krenuli radovi rekonstrukcije stadiona, podizanje tribina i sl., da poručim svima njima:
Nabijemo vas na ****, idemo i mi vrlo brzo s radovima koji će obradovati bordo naciju, a posebno one na Istočnoj tribini, za početak
**** vas više prepirke, joooj kad zagrmi Allah mi
![]()
NEMA NAZAD![]()
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 22 jan 2024, 20:11, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Za mustuluka siSenner je napisao/la: ↑22 jan 2024, 19:40Da malo poremetim pdf, poklati ćemo se dok ne krene prvenstvo, da malo krene hajc pitariiii!
Obzirom da su na terenima klubova bliskim politici uveliko krenuli radovi rekonstrukcije stadiona, podizanje tribina i sl., da poručim svima njima:
Nabijemo vas na ****, idemo i mi vrlo brzo s radovima koji će obradovati bordo naciju, a posebno one na Istočnoj tribini, za početak
![]()
NEMA NAZAD![]()
Amin

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Tako je brate,nikad nam ta politika nista dala nije dok ke druguma dala sve,onda opet ti sto im je politika sve dala prozivaju nas i ostale al sta ces ljubomora nista vise. Nikad vise sabura nisam imao,s ako iole normalan je svjestan da preko noci ili za 2 godine nista se nece promijeniti tjeranjem i sl. nemamo mi iza ledja savez,Vicu,politiku da mozemo protiv takvih al doce zve na svoje.Pridruzujem se cestitkama.Senner je napisao/la: ↑22 jan 2024, 19:40Da malo poremetim pdf, poklati ćemo se dok ne krene prvenstvo, da malo krene hajc pitariiii!
![]()
NEMA NAZAD![]()
Sad ce biti sto ce obradovat one sa istoka a ne sa zapadaSenner je napisao/la: ↑22 jan 2024, 19:40Da malo poremetim pdf, poklati ćemo se dok ne krene prvenstvo, da malo krene hajc pitariiii!
![]()
NEMA NAZAD![]()

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Kad će to zvanično biti objavljeno?Aduka87 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 19:51Znaci naktrivanje istoka i jos nesto ?Senner je napisao/la: ↑22 jan 2024, 19:40Da malo poremetim pdf, poklati ćemo se dok ne krene prvenstvo, da malo krene hajc pitariiii!
![]()
NEMA NAZAD![]()
Znaci kad je u klubu sve okej, imas sistem, imas trenera i SD, imas prezdrav oslonac u Akademiji, skoro sva pojačanja došla prije priprema (ako neko novi dođe samo on nije prije priprema), imaš viziju, imaš sistem, pojave se neki debili, vjerovatno samoprozvane legende ili njihovi psići kojima smeta što ih je Ismir izbacio sa noge na noge i počnu komentarisati kako je sve što imamo od sistema dva kontejnera u Butmiru
Nas da nema, trebalo bi nas izmisliti... tačno smo sredina za izučavanje i uopšte nije čudno što svaki igrač proigra kad ode iz Sarajeva
Ismir još samo treba zaposliti nekoga da prati takve debile i zabrani im i da uđu na stadion (ako dolaze uopšte), da ih banuje sa FB i IG stranice, da se sa forumima dogovori da ih banuje, dakle da sav taj kancer odstrani od kluba. Bolje 2000 normalnih, nego 20000 bolesnih!

Nas da nema, trebalo bi nas izmisliti... tačno smo sredina za izučavanje i uopšte nije čudno što svaki igrač proigra kad ode iz Sarajeva
Ismir još samo treba zaposliti nekoga da prati takve debile i zabrani im i da uđu na stadion (ako dolaze uopšte), da ih banuje sa FB i IG stranice, da se sa forumima dogovori da ih banuje, dakle da sav taj kancer odstrani od kluba. Bolje 2000 normalnih, nego 20000 bolesnih!
Slime na istokuChony533 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 20:04Sad ce biti sto ce obradovat one sa istoka a ne sa zapadaSenner je napisao/la: ↑22 jan 2024, 19:40Da malo poremetim pdf, poklati ćemo se dok ne krene prvenstvo, da malo krene hajc pitariiii!
![]()
NEMA NAZAD![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Polahko, puno je opstrukcija sa svih strana, nisam vidio jel ovo objavljivano?
Drama oko stadiona Koševo: Nogometni savez BiH prijetio Fudbalskom klubu Sarajevo zabranom igranja utakmica!

https://rap.ort.ba/drama-oko-stadiona-k ... -utakmica/
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Igraca onakvog CV-a drzati na klupi u prosjecnom klubu bh lige je smijesno
Sta ces, njegov trenerski njuh osjetio da je Huso Karjašević bolji izborDadox je napisao/la: ↑22 jan 2024, 20:26Igraca onakvog CV-a drzati na klupi u prosjecnom klubu bh lige je smijesno

Nije wunderking, nego wunderkind, papak.
-
- Kontakt:
Ima i Vrancic CV pa kod Rozmana klupa. Bezz prica, Husref je najtrofejniji trener FK Sarajevo, to je za poštovanje.Dadox je napisao/la: ↑22 jan 2024, 20:26Igraca onakvog CV-a drzati na klupi u prosjecnom klubu bh lige je smijesno
Djokanovicotisao u 2.ligu Turske, Mersin.
Najjace mi je kad je u jednom podcastu rekao da zeli u Belgiju, pa onda liga petice.E moj Andrej dobar si momak al jednostavno obicni prosjek sto se igrackih kvaliteta tice
Najjace mi je kad je u jednom podcastu rekao da zeli u Belgiju, pa onda liga petice.E moj Andrej dobar si momak al jednostavno obicni prosjek sto se igrackih kvaliteta tice
Ne znam šta je problem, mi i jesmo Real Madrid za sve klubove u PLBiH, čak i debelo iznad ovih trenutno dobrostojećih sa političkom pozadinom. Jedini klub samoodrživ koji radi i posluje isključivo od svojih prihoda. Klubovi sa političkom pozadinom su kao i firme sa političkom pozadinom, žive/rade i dobri su dok njihovi predvodnici na vlasti dobro kotiraju, onda kada krene političko padanje i te firme/klubovi strmoglavo padaju, nestaje novca, a prihoda drugih nema te je ono što je klub zaradio u džepovima političara. Takav modul je odvratan i ja im ne zavidnim nimalo, a ne bi trebali ni vi. Onog trena kada mi izađemo u Europu i napravimo dobre serije, te se iskolebamo iz ove kaljuže neće nam biti kraja, a na dobrom smo putu jer imamo odlične temelje. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Burberry46
- Kontakt:
E to bi super bilo. Bas bi se obradovao krovuSenner je napisao/la: ↑22 jan 2024, 19:40Da malo poremetim pdf, poklati ćemo se dok ne krene prvenstvo, da malo krene hajc pitariiii!
![]()
NEMA NAZAD![]()
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Pa gdje ovdje logika koji divni qurac.Sad su i nama i sebi jos gore ucinili
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva