BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

anlayan
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la anlayan » 04 jun 2009, 16:55

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 jun 2009, 17:22

anlayan je napisao/la:bojim se da je ovo istina :arrow: http://transfermarkt.de/de/nationalmann ... seite.html
a reko je da bi volio da zaigra za Bosnu, evo sad nema tehnickih problema, nadam se da ce ciro na brzinu reagovati, i da ce covjek igrati za nas...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 04 jun 2009, 17:26

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html

zna li neko nešto o ovom momku..piše da ima naš pasoš, njegov Mjalby je prvi u drugoj ligi Švedske i u prvih 10 kola druge lige dao je 10 golova...ne može biti loš...
Zadnja izmjena: anlayan, dana/u 04 jun 2009, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 04 jun 2009, 17:57

Ove promjene u UEFA pravilima su svakako super stvar za nas i moci cemo ojacati konkurenciju u repki i podici kvalitet na jos jedan nivo. Od nabrojanih i spomenutih ja kao kandidate odmah vidim Medunjanina i Begovica (ako moze jer je nejasno da li je imao taj jedan nastup za Kanadu ili je samo pozivan). Kucukovic ne igra ni u Grenoblu a ne da bi mogao igrati pored Dzeke, Vede, Muslimovica i Topica. Dzaka bi mozda i mogao u nekim kombinacijama ali opet tesko pored Murata, Bajramovica, Rahimica, Ibricica, Pjanica. Meni je da budem iskren najzalije Marka Marina i onog Arnautovica... Al jaki smo i ovako :D

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 04 jun 2009, 18:01

Marin je strava igrac!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 jun 2009, 18:02

badboy je napisao/la:Ove promjene u UEFA pravilima su svakako super stvar za nas i moci cemo ojacati konkurenciju u repki i podici kvalitet na jos jedan nivo. Od nabrojanih i spomenutih ja kao kandidate odmah vidim Medunjanina i Begovica (ako moze jer je nejasno da li je imao taj jedan nastup za Kanadu ili je samo pozivan). Kucukovic ne igra ni u Grenoblu a ne da bi mogao igrati pored Dzeke, Vede, Muslimovica i Topica. Dzaka bi mozda i mogao u nekim kombinacijama ali opet tesko pored Murata, Bajramovica, Rahimica, Ibricica, Pjanica. Meni je da budem iskren najzalije Marka Marina i onog Arnautovica... Al jaki smo i ovako :D
Bajramovic i Rahimic su sasvim druga pozicija, Muratovic ima drugi zadatak u ekipi, a mislim da bi mogo odlicno igrati kad nema Ibricica i cak bi mogo biti njemu konkurencija i uzeti mu jjesto, Dzaka je majstor sa loptom
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 04 jun 2009, 18:08

Pratio sam ga ove sezone - Dzaku (5-6 utakmica prvenstvenih) i nisam bas to neko majstorstvo vidio. Ono veliki je borac a i velika prznica, voli udarit, trci puno, pokusava iz prekida al neki kreativac bas i nije. Dobar igrac svakako ali mislim da ne bi bio u prvih 11 nikako.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 04 jun 2009, 18:09

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
badboy je napisao/la:Ove promjene u UEFA pravilima su svakako super stvar za nas i moci cemo ojacati konkurenciju u repki i podici kvalitet na jos jedan nivo. Od nabrojanih i spomenutih ja kao kandidate odmah vidim Medunjanina i Begovica (ako moze jer je nejasno da li je imao taj jedan nastup za Kanadu ili je samo pozivan). Kucukovic ne igra ni u Grenoblu a ne da bi mogao igrati pored Dzeke, Vede, Muslimovica i Topica. Dzaka bi mozda i mogao u nekim kombinacijama ali opet tesko pored Murata, Bajramovica, Rahimica, Ibricica, Pjanica. Meni je da budem iskren najzalije Marka Marina i onog Arnautovica... Al jaki smo i ovako :D
Bajramovic i Rahimic su sasvim druga pozicija, Muratovic ima drugi zadatak u ekipi, a mislim da bi mogo odlicno igrati kad nema Ibricica i cak bi mogo biti njemu konkurencija i uzeti mu jjesto, Dzaka je majstor sa loptom
ma nije ni Dzaka vise ono sto je bio , par sam puta kledao K'lautern u cvajti i Džaka nema sta traziti u repki , i plus pred kraj sezone izgubio je mjesto u prvih 11 u K'lauternu ...

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 04 jun 2009, 18:16

Muratovic je realno beze,nije neki igrac.Koliko samo gresaka i izgubljenih lopti u mecevima sa Belgijom.Ihh,tu nam stvarno ubrzo treba dobra zamjena.I ne zaboravimo da je Muratovic tu vecinom zbog cinjenice da ga je Svabo preporucio Ciri,a Svabu se slusa,sta god da kaze.Nemam nista protiv Muratovica,al mislim da nasa repka treba za klasu boljeg igraca na toj poziciji.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 04 jun 2009, 18:23

Pa imas Bajramovica kad se vrati. Neko mora izaci, a najvjerovatnije Murat. Tako da ti u vezi ostanu Miske, Bajram, Rahimic i Trupko - Ibricic. Eh sad je pitanje samo sta ako Ciro ostavi na bokovima Jahica i Dzemu onda se mora naci mjesto u vezi i Salihovicu. Znaci jos neko ispada. a da ne govorimo da i Pjanic (play maker - kreativac) sjedi i ceka svoju priliku. Sve u svemu Dzaka bi pojacao konkurenciju al bi igrao samo u slucaju da smo desetkovani povredama, posebno u slucaju da se zovne i Medunjanin a za stilioca da i ne govorim koji je i mladji a od iduce sezone najvjerovatnije u 1. Bundesligi.

Ebiga steta al tako je kad se postane sila :D

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 jun 2009, 18:25

ma ima li kakav odbrambeni dobar nas negdje u Evropi ???...tu smo deficitarni ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jun 2009, 18:27

Lijevi bek npr... :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 04 jun 2009, 18:29

Može li neko tačno reći šta je s ovim Hruštićem?Jeli potpisao za Bochum i ako jeste jeli za prvi tim?I ako može izvor...

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 04 jun 2009, 18:30

Nurdin Hrustic Bochum ..
http://transfermarkt.de/de/spieler/1089 ... rofil.html

On je Odbrambeni ..
Sa jednim Treningom zadovoljio je čelnike Bochuma ..
Znaći da je dobar .. A još Mlad 20 god . ..
Podpisao je na Tri godine ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 04 jun 2009, 18:31

badboy je napisao/la:Pa imas Bajramovica kad se vrati. Neko mora izaci, a najvjerovatnije Murat. Tako da ti u vezi ostanu Miske, Bajram, Rahimic i Trupko - Ibricic. Eh sad je pitanje samo sta ako Ciro ostavi na bokovima Jahica i Dzemu onda se mora naci mjesto u vezi i Salihovicu. Znaci jos neko ispada. a da ne govorimo da i Pjanic (play maker - kreativac) sjedi i ceka svoju priliku. Sve u svemu Dzaka bi pojacao konkurenciju al bi igrao samo u slucaju da smo desetkovani povredama, posebno u slucaju da se zovne i Medunjanin a za stilioca da i ne govorim koji je i mladji a od iduce sezone najvjerovatnije u 1. Bundesligi.

Bajramovic ce se tesko vratiti na reprezentativni nivo,tj.da mogne odigrat cijelu utakmicu.A to bi bilo tako lijepo,da se on vrati.Bas nema srece.Sejo mora igrat.Stilic i Pjanic ce se bas nacekat na tu Misketovu poziciju.A mali Medunjanin igra s lijeve strane,pa ne znam kako i gdje bi on upao.Bas je gustoooo,a tek Dzaka!?Taj se stalno zali i proklinje njemacku mladu reprezentaciju hhahah.Ma ne znam,Ciro najvise voli Ibru svog,tako da on ne moze iskocit.I Berberovicu je slab mada se to bas i ne primijeti zbog ostalih koji koliko toliko prikriju njegovu neuspjesnost.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 04 jun 2009, 18:34

MentalitaUltras je napisao/la:Nurdin Hrustic Bochum ..
http://transfermarkt.de/de/spieler/1089 ... rofil.html

On je Odbrambeni ..
Sa jednim Treningom zadovoljio je čelnike Bochuma ..
Znaći da je dobar .. A još Mlad 20 god . ..
Podpisao je na Tri godine ..

Ma ovaj transfermarkt je pun nebuloza, možda je u sastavu Begović ali nije nastupao valjda za A tim valjda...

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 04 jun 2009, 18:39

Bez_komentara je napisao/la:
badboy je napisao/la:Pa imas Bajramovica kad se vrati. Neko mora izaci, a najvjerovatnije Murat. Tako da ti u vezi ostanu Miske, Bajram, Rahimic i Trupko - Ibricic. Eh sad je pitanje samo sta ako Ciro ostavi na bokovima Jahica i Dzemu onda se mora naci mjesto u vezi i Salihovicu. Znaci jos neko ispada. a da ne govorimo da i Pjanic (play maker - kreativac) sjedi i ceka svoju priliku. Sve u svemu Dzaka bi pojacao konkurenciju al bi igrao samo u slucaju da smo desetkovani povredama, posebno u slucaju da se zovne i Medunjanin a za stilioca da i ne govorim koji je i mladji a od iduce sezone najvjerovatnije u 1. Bundesligi.

Bajramovic ce se tesko vratiti na reprezentativni nivo,tj.da mogne odigrat cijelu utakmicu.A to bi bilo tako lijepo,da se on vrati.Bas nema srece.Sejo mora igrat.Stilic i Pjanic ce se bas nacekat na tu Misketovu poziciju.A mali Medunjanin igra s lijeve strane,pa ne znam kako i gdje bi on upao.Bas je gustoooo,a tek Dzaka!?Taj se stalno zali i proklinje njemacku mladu reprezentaciju hhahah.Ma ne znam,Ciro najvise voli Ibru svog,tako da on ne moze iskocit.I Berberovicu je slab mada se to bas i ne primijeti zbog ostalih koji koliko toliko prikriju njegovu neuspjesnost.
Džaka je odbrambeni vezni!!!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 jun 2009, 18:40

mozda smo ovim novim pravilom FIFE najvise dobili u ovom mladom Hrusticu ...njegove fizicke predispozicije obecavaju ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 04 jun 2009, 18:41

Na Ilidži smo «naletjeli» na Eldina Jakupovića, nesuđenog golmana bh. reprezentacije, koji nažalost, nebrigom Saveza, nikad neće braniti za BiH. Grešku bivših selektora pokušao je ispraviti Fuad Muzurović, koji je u prvoj akciji protiv Norveške zvao talentovanog Jakupovića, ali nažalost, FIFA je stopirala njegov debi.- Godinama sam sa amidžom Jasminom dolazio u BiH, molio na razne načine da dobijem šansu. Nikad je nisam dobio. Zahvalan sam Fuadu Muzuroviću što me zvao, ali nažalost, tada je već bilo kasno. Ne zamjeram ni Ibri Zukanoviću, bivšem selektoru mlade reprezentacije. On me htio staviti na gol, ali mi je priznao da mu to nisu dozvolili čelnici Saveza. Duša me boli zbog toga, ali evo došao sam posjetiti prijatelja Emira Spahića - ispričao je za «San Sport» Eldin Jakupović, dok smo se vozili u «Pežou»kolege Edina Isanovića.Trenutno je Eldin na odmoru a njegovi ljudi pripremaju, možda spektakularni transfer. - Imam ugovor sa Moskvom, ali imam i ponudu Totenhema i Vulverhemptona. Čekam ko se prije javi.Kakav je Vaš status u švicarskoj reprezentaciji?- Posvađao sam se sa Otmar Hicfildom. Povrijedio me kada je anonimusa stavio prije mene.Koja je reprezentacija kalitetnija; BiH ili Švicarska?- Mislim da je naša, bosanskohercegovačka kvalitetnija.Ako bi u «baražu» igrali BiH i Švicarska, za koga bi navijali?- Naravno za BiH!A, ako bi Vi branili za Švicarsku?- Nemoguće je da nastupim protiv svoje reprezentacije - izjavio je za «San Sport» Eldin Jakupović.

Ovo je Ljudina ..
Sad ima šanse da ga vratimo ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 04 jun 2009, 18:42

MentalitaUltras je napisao/la:Na Ilidži smo «naletjeli» na Eldina Jakupovića, nesuđenog golmana bh. reprezentacije, koji nažalost, nebrigom Saveza, nikad neće braniti za BiH. Grešku bivših selektora pokušao je ispraviti Fuad Muzurović, koji je u prvoj akciji protiv Norveške zvao talentovanog Jakupovića, ali nažalost, FIFA je stopirala njegov debi.- Godinama sam sa amidžom Jasminom dolazio u BiH, molio na razne načine da dobijem šansu. Nikad je nisam dobio. Zahvalan sam Fuadu Muzuroviću što me zvao, ali nažalost, tada je već bilo kasno. Ne zamjeram ni Ibri Zukanoviću, bivšem selektoru mlade reprezentacije. On me htio staviti na gol, ali mi je priznao da mu to nisu dozvolili čelnici Saveza. Duša me boli zbog toga, ali evo došao sam posjetiti prijatelja Emira Spahića - ispričao je za «San Sport» Eldin Jakupović, dok smo se vozili u «Pežou»kolege Edina Isanovića.Trenutno je Eldin na odmoru a njegovi ljudi pripremaju, možda spektakularni transfer. - Imam ugovor sa Moskvom, ali imam i ponudu Totenhema i Vulverhemptona. Čekam ko se prije javi.Kakav je Vaš status u švicarskoj reprezentaciji?- Posvađao sam se sa Otmar Hicfildom. Povrijedio me kada je anonimusa stavio prije mene.Koja je reprezentacija kalitetnija; BiH ili Švicarska?- Mislim da je naša, bosanskohercegovačka kvalitetnija.Ako bi u «baražu» igrali BiH i Švicarska, za koga bi navijali?- Naravno za BiH!A, ako bi Vi branili za Švicarsku?- Nemoguće je da nastupim protiv svoje reprezentacije - izjavio je za «San Sport» Eldin Jakupović.

Ovo je Ljudina ..
Sad ima šanse da ga vratimo ..
E svasta!Momak odigrao jednu utakmicu za A tim Švice.Ma uredu je ba

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.