Ne mogu ništa reći al bomba se očekuje
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dva crnca danas?
Dvije prangije
- mamonelafo
- Kontakt:
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Sjećam se Hirosa od prije par godina kad je došao na pripreme i nije ostao. U prijateljskoj se vidjelo da može od njega postati igrač, nažalost to nisu tad primijetili u klubu i pustili su ga…
Sad kad je opet tu, vjerujem da će biti vrijedan i do uvjeti nam puno radosti.
Nadam se da se neće ponavljati iste greške sa mladim perspektivnim igračima koji dolaze, kao sto je tad napravljena sa Hirosem i mnogim mladim igračima.
Nadam se da se neće ponavljati iste greške sa mladim perspektivnim igračima koji dolaze, kao sto je tad napravljena sa Hirosem i mnogim mladim igračima.
Kao dvije bogijeve

-
- Kontakt:
moze li jedan konkretan odgovor? sto smo mi toliko uzbudjeni zbog hirosa?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa pogledaj vezni red prije nego sto smo doveli Hirosa, Radovca i Karica. Da se najezis....TigerWoods je napisao/la: ↑23 jan 2024, 11:41moze li jedan konkretan odgovor? sto smo mi toliko uzbudjeni zbog hirosa?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ono u sta sam siguran da Hiros nece biti gori od ostalih ,moze samo biti bolji. Treba nam napadac koji zna zabit gol , to nam je prioritet.
Pa kad je igro ovdje, bio je najbolji na svojoj pozicijiTigerWoods je napisao/la: ↑23 jan 2024, 11:41moze li jedan konkretan odgovor? sto smo mi toliko uzbudjeni zbog hirosa?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- mamonelafo
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, hahahahaavalPacidoroP je napisao/la: ↑23 jan 2024, 11:42Gdje se toga sjeti![]()

- dubioza144
- Kontakt:
Samo bi volio da mi neko objasni zbog cega smo doveli Zubanovica da bi jos uvijek trazili napadaca
nadam se samo d aga ne placamo sto je tu 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- mamonelafo
- Kontakt:
On je još od mlađih kategorija jedan od najboljih. Nek samo to nastavi i biti.irfo je napisao/la: ↑23 jan 2024, 12:35Pa kad je igro ovdje, bio je najbolji na svojoj pozicijiTigerWoods je napisao/la: ↑23 jan 2024, 11:41moze li jedan konkretan odgovor? sto smo mi toliko uzbudjeni zbog hirosa?

-
- Kontakt:
Na 5 godina, pravo da uracuna radni staz dok ne zavrsi karijeru.dubioza144 je napisao/la: ↑23 jan 2024, 12:45Samo bi volio da mi neko objasni zbog cega smo doveli Zubanovica da bi jos uvijek trazili napadacanadam se samo d aga ne placamo sto je tu
![]()
-
- Kontakt:
Hiroš da je normalan u glavu i da je radio na sebi iz Osjeka nikad ne bi došao u Zelju nazad nego bi završio puno bolje. S druge strane mi kakvi smo loši nama će puno značiti.Sarun je napisao/la: ↑23 jan 2024, 11:17Sjećam se Hirosa od prije par godina kad je došao na pripreme i nije ostao. U prijateljskoj se vidjelo da može od njega postati igrač, nažalost to nisu tad primijetili u klubu i pustili su ga…
Samo onda da ne bude kao sa Arom Hodzicem.Burgijanje88 je napisao/la: ↑23 jan 2024, 13:36Hiroš da je normalan u glavu i da je radio na sebi iz Osjeka nikad ne bi došao u Zelju nazad nego bi završio puno bolje. S druge strane mi kakvi smo loši nama će puno značiti.Sarun je napisao/la: ↑23 jan 2024, 11:17Sjećam se Hirosa od prije par godina kad je došao na pripreme i nije ostao. U prijateljskoj se vidjelo da može od njega postati igrač, nažalost to nisu tad primijetili u klubu i pustili su ga…
Nama bi sad valjao i Jaber, ali … Bog zna kakav mi ugovor imamo sa njim i da li ce on doci ovamo poslije svojih priprema sa reprezentacijom.
-
- Kontakt:
Meni je on mlad igrac, koji ima potencijal, i koji bi mogao da igra neku ulogu, ali nije igrac na kojeg se mozes da oslonis.
-
- Kontakt:
svakako da je bolji ali jos 5 ovakvih prosjeka ti treba da dodjemo u top 5RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 jan 2024, 12:12Pa pogledaj vezni red prije nego sto smo doveli Hirosa, Radovca i Karica. Da se najezis....TigerWoods je napisao/la: ↑23 jan 2024, 11:41moze li jedan konkretan odgovor? sto smo mi toliko uzbudjeni zbog hirosa?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, ritam21 i 32 gosta.