Pa kakve veze oni imaju, ne znam sta ih spominjes ovdje. Da smo mi u njihovoj situaciji bilo bi duplo vise, jer kod nas samo u drustvu prolazi patetika, bijeda i kada je nekome lose tek se tada aktivira narod. Kod nas milion "navijaca" neda 20 KM jer mi kao imamo para sto ce oni svoju cvaju dati kad smo puni ko brod.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
tako jeguadalupe je napisao/la: ↑23 jan 2024, 12:58Pa kakve veze oni imaju, ne znam sta ih spominjes ovdje. Da smo mi u njihovoj situaciji bilo bi duplo vise, jer kod nas samo u drustvu prolazi patetika, bijeda i kada je nekome lose tek se tada aktivira narod. Kod nas milion "navijaca" neda 20 KM jer mi kao imamo para sto ce oni svoju cvaju dati kad smo puni ko brod.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- skullcrusher
- Kontakt:
Ja znam da bi me bilo na neki nacin sramota pratiti Sarajevo godinama i ici na tekme i sve a da mi je zao 20 maraka dati za clansku. Znaci nebitno jesi li u Kalesiji ili na Novom Zelandu imas opciju online mozes se uclaniti ako zelis.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Ako je vjerovati tuzlanskoj raji, naši tražili raniji termin da bi se mogli vratiti u Sarajevo poslije utakmice da ne moraju spavati u Tuzli...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jan 2024, 22:55Pa gdje ovdje logika koji divni qurac.Sad su i nama i sebi jos gore ucinili
Jeli se moze uclaniti iz inostranstva. Gdje onda dolazi clanska?
- luckystrike
- Kontakt:
Naravno, u par klikova.
Izvoli popuni obrazac i članska će ti doći na adresu.
ps. dijaspori je obaveza učlaniti barem još 3
Izvoli popuni obrazac i članska će ti doći na adresu.
ps. dijaspori je obaveza učlaniti barem još 3

Isto mislim fujjjjj.skullcrusher je napisao/la: ↑23 jan 2024, 13:39Ja znam da bi me bilo na neki nacin sramota pratiti Sarajevo godinama i ici na tekme i sve a da mi je zao 20 maraka dati za clansku. Znaci nebitno jesi li u Kalesiji ili na Novom Zelandu imas opciju online mozes se uclaniti ako zelis.
I mi trebamo kurban na kosevuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2024, 13:45https://vm.tiktok.com/ZM6q276JT/
Dudic insistirao za svaki slucaj![]()
-
- Kontakt:
Nemamo poraza na Kosevu sa Simonom,bolje na gostovanje da odnesemoŠTA_JE je napisao/la: ↑23 jan 2024, 16:11I mi trebamo kurban na kosevuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jan 2024, 13:45https://vm.tiktok.com/ZM6q276JT/
Dudic insistirao za svaki slucaj![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Sto se tice clanskih najzagrizeniji su se ocito uclanili.
Pitanje je kako natjerati one ostale koji navijaju za nas klub?!
Citam neki dan u Capljini se uclanilo 600 navijaca Hajduka a vecina tih uclanjenih vjerovatno rijetko ide na utkmice. Kako im to uspijeva, na koji fazon?
Citam neki dan u Capljini se uclanilo 600 navijaca Hajduka a vecina tih uclanjenih vjerovatno rijetko ide na utkmice. Kako im to uspijeva, na koji fazon?
Mentalitet. Osjećaj za pripadnost. Nažalost to je kod Bošnjaka nepoznanica. Drugo je historija. Treće kod njih imaš 2 glavna kluba i 1 prateći.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nema fazona druže. Navijačima Hajduka se to podrazumijeva, niko ne piše, niti treba klub nafurati raju. To je kod njih tradicija koja se prenosi s koljena na koljeno. Meni nedavno čovjek iz Splita priča da mu je dijete od tri godine učlanjeno od prvog dana, te da tako osjeća dodatnu pripadnost klubu. Ljudi u fan shopovima tamo potroše po 200 eura, non stop vrvi, pogotovo sad kad je došao Perišić. Mogu danas da ne jedu, ali zna se šta je prioritet. U svom životu nisam to doživio, niti ima kluba koji ima takve navijače.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 jan 2024, 17:45Sto se tice clanskih najzagrizeniji su se ocito uclanili.
Kod nas se svi busaju da su najveći navijači, a mrsko im do Titove otići i učlaniti se, a sad ima i online opcija. Izgubimo jednu utakmicu, odmah opadne posjeta. Nije to stvar marketinga nego ljubavi prema klubu. Oni nisu titule skoro 20 godina vidjeli, ali je i dalje podrška tu. Mi smo smiješni u odnosu na njih.
Rade godinama na tome. U svakom gradu koje je vecinski hrvatsko stanovnistvo imaju KNH (klub navijaca Hajduka, ne Torcida), na tome je radio klub i svake godine imas noc uclanjenja u januaru u Kiseljaku, Vitezu, Capljini, Ljubuskom itd. Zamisli da mi imamo to u svakom kantonu (ne gradu) u FBiH, i gradovima po RSu. Dajes na vaznosti ljudima koji su uz Sarajevo, a sa strane su. U Hajduk se učlani ove godine, sljedeće će ti u Sarajevo doći pismo i poziv od strane kluba u januaru da produžiš članstvo. Ne mozemo se mi porediti s njima kad je kod nas ozbiljan marketing u vezi clanstva poceo prosle godine. Treba mnogo godina da se stvori kultura uclanjivanja i odlaska na utakmice, to sam nedavno pisao. Pored toga, imaju mnogo vecu bazu navijaca od Sarajeva.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 jan 2024, 17:45Sto se tice clanskih najzagrizeniji su se ocito uclanili.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hajduk inace gigant osvoji svake godine po par trofeja.... **** vas Hajduk
You are someone else I am still right here
Razlika je sto je Hajduk nacin zivota, i vise od kluba, zato ima toliko uclsnjenih, glupo je uopste tome teziti, jer je neostvarivo, treba gledat da se dodje do 10 milja i odrzavat to, sto milja za nas je naucna fantastikaTatamata1946 je napisao/la: ↑23 jan 2024, 17:45Sto se tice clanskih najzagrizeniji su se ocito uclanili.
Mi da smo Duju doveli kenjali bi koji će nam racku starac.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pravo ih je naružio

Kod Lokomotive momak špic 16 god ušao u igru. Tako bi i mi trebali sa momcima koji imaju ozbiljan potencijal. Npr Čelik
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 11 gostiju.