La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Lol, ovdje se fino prezentuju svi dokazi, oni opet po svom, još su oprostili čist crveni karton ovom što nokautira Ceballosa bez lopte. Ništa gore od ovih ekipica sa španskih pašnjaka koje dodju da se udaraju, vuku i i onda to prodaju pod fair and square game. Pa **** vas dan, šta ste radili pa osvojili 6 bodova za 20 utakmica.
Dodje **** Alaves sa emblemom 'Earn it on the pitch' protiv Real Madrida, kakvi krkani majko mila. Još igrali cijelo drugo poluvrijeme sa igračem više.
Dodje **** Alaves sa emblemom 'Earn it on the pitch' protiv Real Madrida, kakvi krkani majko mila. Još igrali cijelo drugo poluvrijeme sa igračem više.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
cmizdre katalonina bojsi fino
veliki real madrid
veliki real madrid
Bio dobar samo po španskim pašnjacima gdje su mu dopuštali sve i svašta dok je zlatna era ordinirala.

Udjem na komentare po YouTubeu, Twitteru. Imaš šta vidjeti, iskaču pritajeni simpatizeri Barcelone iz paštete ko da se željezo džaba dijeli. Najjače od svega mi je ovaj neki video sa Viniciusom gdje bi kao trebao dobiti crveni karton.

Opet natezanje slika, kad se na videu jasno vidi da je kontakt bio dlanom a ne laktom. To je žuti karton u vrh glave, fakat su ljudi nepodnošljivi. 

Mislim da sam uspio isprovocirati kompletan tabor Blaugrane. Pravo lice izlazi na vidjelo po ko zna koji put, počevši od prodavanja priče oko hegemonije do 'Mes que un club' propagande.
Pola navijača Barcelone uopšte nema pojma šta znači i šta predstavlja slogan "mes que un club". Messi je qrčina u odnosu na ono što je Barcelona, bila prije njega i ovo što prave poslije njega. Svaki klub koji se zadovolji nekom erom, pa eto čak i grandioznom poput Messijeve je osuđen na propast, nema napretka. To u Barceloni kada shvate opet će da rade velike stvari.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kandidiraj se, molim te, za savjetnicu u Barceloni.denimen99 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:10Pola navijača Barcelone uopšte nema pojma šta znači i šta predstavlja slogan "mes que un club". Messi je qrčina u odnosu na ono što je Barcelona, bila prije njega i ovo što prave poslije njega. Svaki klub koji se zadovolji nekom erom, pa eto čak i grandioznom poput Messijeve je osuđen na propast, nema napretka. To u Barceloni kada shvate opet će da rade velike stvari.
- Shategabri
- Kontakt:
Kad nestane argumenata, onda ide kontra.
No, vidjeli smo da nije ni bilo argumenata, al eto, piše na ss da je igrao rukom, a rame je sastavni dio ruke...
I ono na Judeu, pa to se ne svira, jel tako? Tako je.
I na kraju eto bio faul bez kontakta, al je neko vidio da mu se Rudiša natovario na kosti....
Dakle tri izmišljena argumenta u nekakvoj krađi.
Da je sudija bio loš - bio je. Nije mogao vidjeti očite situacije na terenu i trebao mu je VAR da to potvrdi.
No, vidjeli smo da nije ni bilo argumenata, al eto, piše na ss da je igrao rukom, a rame je sastavni dio ruke...
I ono na Judeu, pa to se ne svira, jel tako? Tako je.
I na kraju eto bio faul bez kontakta, al je neko vidio da mu se Rudiša natovario na kosti....
Dakle tri izmišljena argumenta u nekakvoj krađi.
Da je sudija bio loš - bio je. Nije mogao vidjeti očite situacije na terenu i trebao mu je VAR da to potvrdi.
Koševo Zapad
Ma naravno.
Ma onaj nasrtaj Viniciusa koji ide laktom na odbrambenog igrača i udara ga u glavu je najmanje za žutog kartona....
Barsa jeste bila skrenula sa svog kursa za vrijeme bivše uprave a trenutna upravo radi ono što je Barsa uvijek radila. Promoviše igrače iz svoje škole fudbala(kakvi god oni bili) uz dodatak igrača sa strane.
Htjeli to neki priznati ili ne, Barsa je za svaku svoju titulu krv propišala i igrala najbolje. Spominje se taj neki slučaj Negreira. Pa sve sudije iz tog perioda se jasno izjasnile da nije bilo nikakvog uticaja. Ono što je Barsa radila, rade i svi ostali klubovi. Spominje se neki period od 2006 godine. Zamisli da znaš da te žena vara 15 godina i ti to znaš. Sve pratiš i onda se sjetiš u 16. da joj to nabijaš na nos. Sva ova stvar oko Negreire je nategnuta zbog Superlige...
Barsa jeste bila skrenula sa svog kursa za vrijeme bivše uprave a trenutna upravo radi ono što je Barsa uvijek radila. Promoviše igrače iz svoje škole fudbala(kakvi god oni bili) uz dodatak igrača sa strane.
Htjeli to neki priznati ili ne, Barsa je za svaku svoju titulu krv propišala i igrala najbolje. Spominje se taj neki slučaj Negreira. Pa sve sudije iz tog perioda se jasno izjasnile da nije bilo nikakvog uticaja. Ono što je Barsa radila, rade i svi ostali klubovi. Spominje se neki period od 2006 godine. Zamisli da znaš da te žena vara 15 godina i ti to znaš. Sve pratiš i onda se sjetiš u 16. da joj to nabijaš na nos. Sva ova stvar oko Negreire je nategnuta zbog Superlige...
Klub lazova i kmecavaca. Laporta i Xavi slika i prilika kluba i navijaca mu.
Da.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.