Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bogami skupo će šrodati kožu svakom.
Imaju dosta različitih taktičkih varijanti i širok roster.
Idu hladno u top 3 na kraju.
Golem si mangupe !
Imaju dosta različitih taktičkih varijanti i širok roster.
Idu hladno u top 3 na kraju.
Golem si mangupe !
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
100% si u pravu. Ovi indijanci sto te prozivaju zbog ovog posta ili su pokvareni ili su ograniceni pa ne mogu da shvate sta si htio reci.nastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:35Nije bitno koji je klub u pitanju već je glupo napisati džaba titula i evropa kad igrače ne prodajete, kao da je bitnije igrača prodati od rezultata.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:17Mi smo kao bez trofeja pa tako pricasnastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:46E čuj džaba titula i Evropa kad ne možete igrača prodati...![]()
Pa jel poenta fudbala prodaja igrača ili uspjesi i trofeji? Jel se više raduješ tituli i Evropi ili prodanom igraču? Nisi prodavnica igrača nego fudbalski klub.![]()
Holymane primjetio sam da imaš problema sa čitanjem i shvatanjem najobičnijih postova tako da ne vrijedi tebi ništa objašnjavati, još tvoj loši humor..
H827 Džaba i titula i Euopra kad niste u stanju prodati igrača za pristojnu cifru - skontaj da je ovo pogrešno. Vi nastavite prodavati, al fudbal se igra za trofeje i uspjehe koje Zrinjski u zadnjih par godina itekako ima. Jasno je da bi trebali za više prodavati al stavljati prodaju igrača u rang sa trofejima i uspjesima je smiješno.
Slabo, valjda ga se zbog godista drzi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Europski nivo-oprema i Zeljo tv
GOLEM SI ZELJO
Iskrene cestitke na pobjedi, potpuno zasluzeno.
Zamisli od decembra do marta jedina pobjeda bude protiv nk hrvasce i to kad su ovi pali u drugom pol jer vecina momaka s posla pobjegli
NEMA NAZAD
- tutankamon1905
- Kontakt:
A i ima glavusu koda jedva ceka dobit il dat degeneka. Al sretno mu u svakom slucaju
- Antipolitika3
- Kontakt:

Decko hladno izjavi"Drago mi je sto sam dosao u najtrofejniji BiH klub"
Za slablje poznavatelje fudbala i premijer lige ovo je kao da je igrac iz Osasune potpisao za Real Madrid.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- luckystrike
- Kontakt:
Dijete drago gdje je igrao zrinjski kad si se ti rodio?
-
- Kontakt:
Od kad je 10 trofeja > 15 trofeja
-
- Kontakt:
Susjed napravio si problem. Sada ce se javiti onaj sto je pao s kozlica i udario glavom od kamen. Prvo ce citirati tebe pa ce sebe pa ce onda tebe i sebe zajedno dok ga ne prenese kako Kevelj nema diplome. Tuzna sudbina istocnobosanskog Tex Vilera koji je samo zelio jahatiAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 18:36
Za slablje poznavatelje fudbala i premijer lige ovo je kao da je igrac iz Osasune potpisao za Real Madrid.![]()

1946-1987
- svrakino1921
- Kontakt:

Hvala
@Tobe jesil to ti brate moj
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Idete li vi na docek na Grbavicu po povratku iz međugorja apropo ove pobjede, ako bude slavlja to se ne smije propustiti
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Najtrofejniji bh. klub, al' u MostaruAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 18:36
Za slablje poznavatelje fudbala i premijer lige ovo je kao da je igrac iz Osasune potpisao za Real Madrid.![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Taj dečko se brzo prilagođava mitomanskoj i falsifikatorskoj okolini. Doduše, moguće je da su mu oni napisali šta da kaže.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pa njegov klub racuna kup kao bitan trofej stoga mora biti uz sarajevske kup osvajaće

Nas samo titule

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pa šta izjave ovi koji pređu u Velež? "Drago mi je sto sam dosao na najvjetrovitiji stadion u BiH"?Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 19:41Pa njegov klub racuna kup kao bitan trofej stoga mora biti uz sarajevske kup osvajaće![]()
Nas samo titulezanimaju i tu smo kao sto decko kaze najbolji.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, mnon46, nastrojeni21, VivaLaLiberta i 38 gostiju.