Probisvjet je napisao/la:Ljudi ima li kakvih novosti o izgradnji stadiona za Zelju?
Šta će nam novi stadion kad nam je posjećenost katastrofalna. Proljetni dio tri utakmice kući igrali protiv: Olimpic, Travnik i Š.Brijeg, prosječna posjeta realno gledajući bila oko 4.000 i mi sad hoćemo novi stadion koji prema projektu vrijedi 100 miliona KM zbog 4.000 gledalaca, mislim da nema smisla.
Kad malo bolje razmislis iskreno posjete nisu mogle biti vece za prve dvije tekme je bio otvoren samo sjever protiv olimpica bilo -10 i opet je bilo raje protiv travnika isto samo sjever bio otvoren.A ova tekma protiv Sirokog uzasan termin s obzirom da imamo reflektore,a blo je i na TV
Budi sam na ulici je napisao/la:Pa vi imate najbolju posjetu od svih, i svaka vam cast na tome,a sad kad dodje ljepse vrijeme bice jos bolje,tako da nema razloga za nezadovoljstvo.
Bravo drug !
Željo odigra jednu malo lošiju tekmu i odmah svi nešto ruže, nešto im se ne sviđa, šta vam je ??? Uostalom, ko vas pita ???
Buddy je napisao/la:Sta je sa Nyema jel sredjena papirologija ?
za papire ne znam...ali i da ne stignu uskoro ce imati pravo da igra jer su takva pravila da ako je igrac u timu mislim mjesec-dva da moze igrat za taj tim...
p.s. njemu se bas i ne svidja ovdje...info on
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Danas se navrsava 15.godina od reintegracije naselja Grbavica!
Nikome te ne damo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua