Aktivnih članova od 01.01.2024.
4208
/8.371

004212
Aktivnih Članova

Idemoooo
Horor.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jan 2024, 20:55Da bi se ustanovilo koji je klub najtrofejniji, neophodno je utvrditi standarde i pravila pri ocjenjivanju. Budući da ova liga nije ista kao i ona iz bivše države, a niti joj je isti ranking, tako se ni titule ne mogu jednako vrednovat. Naime, prema vječnoj tabeli exyu lige:
6. Sarajevo
7. Velež
8. željezničar.
Nadalje, prema trenutnom Uefa-rankingu, BH liga je na 41. mjestu. Portal NiNa.az, smješta exyu ligu na prosječno 8. mjesto. Sukladno tome, jedan trofej iz exyu lige vrijedi kao pet trofeja iz BH lige. Tako da je ekvivalent trofeja FK Sarajevo 2 = 10 + osvojeni trofeji u ovoj ligi. Velež i željezničar i Borac; 5 + osvojeni trofeji u BiH itd.
Posljedično prednjem, a bazirano na relevantnim i dostupnim podacima, najtrofejniji klub trenutno je Sarajevo.
Morao sam.MostarskiSin je napisao/la: ↑24 jan 2024, 21:52Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 20:54Sir Alex Ferguson?
Smatras li da su Cole i York najbolji napadacki dvojac svih vremena Man.Utd?![]()
![]()
Konačno nešto zanimljivo i od tebe. Čestitam.
Petrovic iz Zrinje?
Ma valjda za Samprasa govori koji je s Radnimom trofej osvojio i izasao u Europu 2 puta , koji je vodio Fortunu i Darmstad , mislim ne mogu mu ovi nasi treneri pertle vezat al važno je baljezgat.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 00:52Strah me i pitat sta ovi ubrajaju u ovih 17 trofejaPetrovic iz Zrinje?
Ja mislio za ovog naseg govori pa mi nije bilo nista jasnojurisicduska je napisao/la: ↑25 jan 2024, 01:00Ma valjda za Samprasa govori koji je s Radnimom trofej osvojio i izasao u Europu 2 puta , koji je vodio Fortunu i Darmstad , mislim ne mogu mu ovi nasi treneri pertle vezat al važno je baljezgat.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 00:52Strah me i pitat sta ovi ubrajaju u ovih 17 trofejaPetrovic iz Zrinje?
U zelji imao 2.03 po tekmi njihov najbolji trener unazad 10-15 godina

Teške riječi za nekoga ko je naveo kao prednost života na Grbavici blizinu Miljacke.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jan 2024, 22:03Horor.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jan 2024, 20:55Da bi se ustanovilo koji je klub najtrofejniji, neophodno je utvrditi standarde i pravila pri ocjenjivanju. Budući da ova liga nije ista kao i ona iz bivše države, a niti joj je isti ranking, tako se ni titule ne mogu jednako vrednovat. Naime, prema vječnoj tabeli exyu lige:
6. Sarajevo
7. Velež
8. željezničar.
Nadalje, prema trenutnom Uefa-rankingu, BH liga je na 41. mjestu. Portal NiNa.az, smješta exyu ligu na prosječno 8. mjesto. Sukladno tome, jedan trofej iz exyu lige vrijedi kao pet trofeja iz BH lige. Tako da je ekvivalent trofeja FK Sarajevo 2 = 10 + osvojeni trofeji u ovoj ligi. Velež i željezničar i Borac; 5 + osvojeni trofeji u BiH itd.
Posljedično prednjem, a bazirano na relevantnim i dostupnim podacima, najtrofejniji klub trenutno je Sarajevo.
Pa ovo je gore i od ovih prethodnih postova gdje su pisali da je bolje prodavati igrace nego uzimati titule. Sta je ovo ovako?
![]()
Moja greška, izvinjavam sestojko je napisao/la: ↑24 jan 2024, 21:13A sta veli uefa za titulu iz 1946 kada su zeljkan i jos 7 klubova bili prvaci jedne drzave?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jan 2024, 20:55Da bi se ustanovilo koji je klub najtrofejniji, neophodno je utvrditi standarde i pravila pri ocjenjivanju. Budući da ova liga nije ista kao i ona iz bivše države, a niti joj je isti ranking, tako se ni titule ne mogu jednako vrednovat. Naime, prema vječnoj tabeli exyu lige:
6. Sarajevo
7. Velež
8. željezničar.
Posljedično prednjem, a bazirano na relevantnim i dostupnim podacima, najtrofejniji klub trenutno je Sarajevo.![]()
![]()
Ma ja mislim da se horde i manjejaci trebaju ujedinitiOrden43 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 04:20Sarajevo ima finu ekipu bas me zanima da li ce se moci boriti za top 2 jer mislim da su tu sa kvalitetom Borca i Veleza ali evo moie predikcije kako ce izgledati tabela na kraju.
1. FK Borac ( Nezasluzeno prvi)
2. FK Zrinjski ( Nezasluzeno drugi)
3. FK Velez ( Bolji su od Sloge i Sirokog)
4. NK Siroki Brijeg ( Dobri su ali sta ces tako je kako ie)
5. FK Sloga ( Vlado izvlaci zadnji atom snage ali nedovoljno)
6. FK Zeljeznicar (Sezona za zaborav, ali nmg vjerovat da se uprava odlucila na ovaj nacin boriti za vrh u sl sezoni, svaka cast bez pritiska zele titulu prvaka u sl sezoni za pohvalu je to)
7. FK Sarajevo ( Ne mogu se oni nositi sa pritiskom, namjerno sam stavio ih ovde jer mislim da nisu jos zreli biti ispred nas)
8. Fk Tuzla City
9. HSK Posusje
10. Fk Igman Konjic
11. NK GOSK
12. FK Zvijezda
Dobro, nijeVenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 jan 2024, 07:35Teške riječi za nekoga ko je naveo kao prednost života na Grbavici blizinu Miljacke.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jan 2024, 22:03Horor.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jan 2024, 20:55Da bi se ustanovilo koji je klub najtrofejniji, neophodno je utvrditi standarde i pravila pri ocjenjivanju. Budući da ova liga nije ista kao i ona iz bivše države, a niti joj je isti ranking, tako se ni titule ne mogu jednako vrednovat. Naime, prema vječnoj tabeli exyu lige:
6. Sarajevo
7. Velež
8. željezničar.
Pa ovo je gore i od ovih prethodnih postova gdje su pisali da je bolje prodavati igrace nego uzimati titule. Sta je ovo ovako?
![]()
Trenutno korisnika/ca: ludilompredozirani, Resolute i 5 gostiju.