FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka čast fakt0ru na onom članku
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ruh je duplo kvalitetnija ekipa od Kopera buraz.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ziljkic nije los igrač, jako je talentovan i nadaren da osmisli rješenje, ali za fudbal koji se igrao prije 10-15 godina.
Jednostavno nije igrač od sistema, taktički i strategijski nepismen igrač, i eto objašnjenja što nikad dalje od Olimpije nije otišao, a Sarajevo će mu vrhunac biti. S druge strane nema fizičke predispozicije da to kompenzira. U sistemu se slabo snalazi, koliko god potezom znao iznenaditi i biti dobar, jednostavno ima jednako loš decision making, kad da uđe unutra, kad da ode na stranu, kad da duplira u odbrani, a kad da ostane na krilu u kontri.
Jednostavno nije igrač od sistema, taktički i strategijski nepismen igrač, i eto objašnjenja što nikad dalje od Olimpije nije otišao, a Sarajevo će mu vrhunac biti. S druge strane nema fizičke predispozicije da to kompenzira. U sistemu se slabo snalazi, koliko god potezom znao iznenaditi i biti dobar, jednostavno ima jednako loš decision making, kad da uđe unutra, kad da ode na stranu, kad da duplira u odbrani, a kad da ostane na krilu u kontri.
Ziljkicu ocito ne gode striktni zadatci i disciplinirana formacija na cemu Rozman insistira.
- FKS -
-
- Kontakt:
Evidentno je da ce u narednom periodu dosta fokus biti na mladim igracima po meni to je pravi put. Rozman ocito pravi selekciju koja se uklapa u sistem koji on zeli. Po meni imamo jako dobar spoj iskustva i mladosti i radnu ekipu, ono sto mi se manje svidja to su Rogic, Peneranda i Ziljkić po meni oni iskustvom, pa koliko koštaju moraju imati veci učinak i vise sigurnosti u rangu s Hasicem, nosioci igre ali oni to nisu.
Super onda, ma ko će onu budalu slušati

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kaže i Aluminij je treći ali kad se tabela okrene naopako

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Da su neka stara vremena ne bi ti Celik docekao pocetak sezone nego bi otisao za 120.000 € u neku Spartu.
Dobro odradjena tekma ali je samo pripremna.
Dobro odradjena tekma ali je samo pripremna.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- luckystrike
- Kontakt:
BRAVO SARAJ'VO!
Bićemo mi sve bolji i bolji!
Bićemo mi sve bolji i bolji!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Bravo, sve objašnjeno.KarlMarx je napisao/la: ↑24 jan 2024, 22:29Ziljkic nije los igrač, jako je talentovan i nadaren da osmisli rješenje, ali za fudbal koji se igrao prije 10-15 godina.

- feniksptica
- Kontakt:
Ako igramo protiv Kopra dat ce nam ga Nurdin....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nadam se da se prate potrncijalna pojačanja na Afričkom Kupu.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Moje zapazanje tokom ovih priprema/ prelaznog roka..
Ibricic i Rozman suradjuju na nacin kako po mom misljenju trebaju Sd i ss da saradjuju U FK SARAJEVO.. plus oni su oko 6 godina sarafjivali zajedno.. znaju jedan od drugom sve (brzina rada zahtjevi od trenera ) i mislim da je MIRVIC UBO sto ih je u paketu doveo.
E sad ovo oko golmana (iz ARSENALA) nadam se da je neki trik Ibricica i Rozmana odnosno da zavaraju rivale..
Jer mi drugo nista nepada na pamet da GOLMAN trenira iako je novi nijednu utakmicu nije branio.. il je bas doso povrijdje i sa radi sa nekim laksim intenzitetom i nece da rizikuju..
JA I DALJE STOIM PRI TOME AKO NEBUDEMO IMALI GOLmana KOJI CE BIT UBJEDLJIVO NAJBOLJI GOLMAN LIGE MI NECEMO UZET kup necemo niti 3 mjesto..
Ibricic i Rozman suradjuju na nacin kako po mom misljenju trebaju Sd i ss da saradjuju U FK SARAJEVO.. plus oni su oko 6 godina sarafjivali zajedno.. znaju jedan od drugom sve (brzina rada zahtjevi od trenera ) i mislim da je MIRVIC UBO sto ih je u paketu doveo.
E sad ovo oko golmana (iz ARSENALA) nadam se da je neki trik Ibricica i Rozmana odnosno da zavaraju rivale..
Jer mi drugo nista nepada na pamet da GOLMAN trenira iako je novi nijednu utakmicu nije branio.. il je bas doso povrijdje i sa radi sa nekim laksim intenzitetom i nece da rizikuju..
JA I DALJE STOIM PRI TOME AKO NEBUDEMO IMALI GOLmana KOJI CE BIT UBJEDLJIVO NAJBOLJI GOLMAN LIGE MI NECEMO UZET kup necemo niti 3 mjesto..
Nazalost, dosao je povrijedjen i to je kreiralo tenzije
sa bivšim ljekarskim timom!
Samo da se nadamo da ce se golman oporaviti i pokazati
svoje kvalitete.Ako ne,nece valjat jer će značiti da se
neko ugradio na njegovom dolasku.
A to je naša najgora bolest u zadnjih 10-tak godina!
U medjuvremenu na jugu naše jedne jedine BiH.
Ništa,Velež,ništa Zeljkana samo mržnja prema klubu,
Gradu,Državi i navijačima :

Uvijek se znalo i znače se šta i koga BORDO KLUB iz glavnog grada
predstavlja!
Cipoli,cipoli,eto još malo Sefera niz brdo da noge plakne!
sa bivšim ljekarskim timom!
Samo da se nadamo da ce se golman oporaviti i pokazati
svoje kvalitete.Ako ne,nece valjat jer će značiti da se
neko ugradio na njegovom dolasku.
A to je naša najgora bolest u zadnjih 10-tak godina!
U medjuvremenu na jugu naše jedne jedine BiH.
Ništa,Velež,ništa Zeljkana samo mržnja prema klubu,
Gradu,Državi i navijačima :

Uvijek se znalo i znače se šta i koga BORDO KLUB iz glavnog grada
predstavlja!
Cipoli,cipoli,eto još malo Sefera niz brdo da noge plakne!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Znači opet prevara neka sa golmanima.Nisu morali Šutkovića otjerati onda al eto.
Gledajuci onog malog Mehica jucer, Sutkovic je nepotreban trenutno kao mladi golman, a idisciplina mu je problem, takvi igraci nemaju mjesta u timu. Prijatno i sretno.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 25 jan 2024, 08:42, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
Bio je video intervju kad je tek došao, rekao je da je povredu u potpunosti zaliječio.
Ovih par reel-ova s treninga pokazuju da je u full procesu.
Priliku će dobiti al' se za nju mora izboriti
Ovih par reel-ova s treninga pokazuju da je u full procesu.
Priliku će dobiti al' se za nju mora izboriti

šta šta je, je*em ti
Taman kad je plavim fekalijama na ovom pdf ponestalo materijala za talasanje kao poklon s neba se ukaže Iliev lakat i ugrađivanje u transfer.