Nema sta fakat se vidi da barata informacijama od pojacanja svlacionice
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-------Muftic--------
Ovcina--Cocalic-Selimovic-Radinovic
------Karic----Radovac-----
Amoah--Hiros--Boljevic
-------Dangubic-------
Naravno ako Dangubić potpiše. Po meni nije ovo loša ekipa, definitivno je najtanja na bekovima, ne znaš ko je gori Galić ili Ovčina, a ne očekujem mnogo ni od Radinovića. Opcija desnog krila isto visi, Amoah mi je postao baš odvratan jer je sebičan i ne liči na sebe, Drljo je rođen bez mozga.
Ovo ostalo je ok.
Možda smo i najbolje popunjeni na poziciji AMF..tu su Hiroš, Štila, Al Jaber..
Imaš na klupi još Mekića, Krpića, Haračića, Drlju, Drinu, Dubačkića, i par talentovanih juniora.
Ali, opet, kad vidiš na papiru i ekipu iz prve polusezone, nismo nikako mogli završiti 10-ti..već peti ili šesti. Tako da ovo ništa ne mora značiti.
Amoah--Hiros--Boljevic
-------Dangubic-------
Naravno ako Dangubić potpiše. Po meni nije ovo loša ekipa, definitivno je najtanja na bekovima, ne znaš ko je gori Galić ili Ovčina, a ne očekujem mnogo ni od Radinovića. Opcija desnog krila isto visi, Amoah mi je postao baš odvratan jer je sebičan i ne liči na sebe, Drljo je rođen bez mozga.
Ovo ostalo je ok.
Imaš na klupi još Mekića, Krpića, Haračića, Drlju, Drinu, Dubačkića, i par talentovanih juniora.
Ali, opet, kad vidiš na papiru i ekipu iz prve polusezone, nismo nikako mogli završiti 10-ti..već peti ili šesti. Tako da ovo ništa ne mora značiti.
Učlanite se 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Tesko da ce potpisati.avalPacidoroP je napisao/la: ↑24 jan 2024, 18:28-------Muftic--------
Amoah--Hiros--Boljevic
-------Dangubic-------
Ovo ostalo je ok.
Fk Željezničar.
- invincible1921
- Kontakt:
Kad smo kod legendi i oceva...dje i sta radi anel sabanadzovic?Hansestadt je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:58Sta sam pogresno napisao? Momak nije mogao da igra za nizeligase, i stari mu sredio ugovor preko veze. Obicna krampa sa 23 godine koja nije igrala profesionalni fudbal.
Koliko su me ovdje ubjedjivali da je on fkt tolko dobar a da nije ustvari neka malevrzacija ili boga pita sta sa transferom
Da neko plati nekolino stotina hiljada eura za igraca koji ne mzoe dobit duel il odigrat pas duzi od per metara u nasoj ligi

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Meni je Sabanadzovic bio ok potencijal. Sa 18 godina je pokazao odredjeni kvalitet, odlucujuci gol protiv Sirokog na strani gdje istrci kontru pri kraju utakmice. Onda isto u kval za Evropu protiv Estonaca postize pogodak. Sve to utice da neki inostrani klub zeli da ulozi za njih ne toliko visoku cifru, iako je za nas znacajna. Kad je dosao u AEK dobivao je i minutazu za prvi tim kad im je Carrera bio trener. Kasnije je otpao, a mora se reci da su ga i ozlijede unazadile. Npr Amar Osim ga je vratio kod nas, i odma povreda tako da i to nije mogao da iskoristi. Slazem se da je mrsav bio za duel igru, ali meni je on imao dobru kretnju. I Bradonjic je npr za BiHPL bio odlican igra a kad je presao za PAOK i on je bio prebacen u PAOK 2. Volio bih da je vise pokazao Sabanadzovic.invincible1921 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 18:48Kad smo kod legendi i oceva...dje i sta radi anel sabanadzovic?Hansestadt je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:58Sta sam pogresno napisao? Momak nije mogao da igra za nizeligase, i stari mu sredio ugovor preko veze. Obicna krampa sa 23 godine koja nije igrala profesionalni fudbal.
Koliko su me ovdje ubjedjivali da je on fkt tolko dobar a da nije ustvari neka malevrzacija ili boga pita sta sa transferom
Da neko plati nekolino stotina hiljada eura za igraca koji ne mzoe dobit duel il odigrat pas duzi od per metara u nasoj ligi![]()
-
- Kontakt:
Javili ti iz kluba jel da je zapeloPablo11 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 18:43Tesko da ce potpisati.avalPacidoroP je napisao/la: ↑24 jan 2024, 18:28-------Muftic--------
Amoah--Hiros--Boljevic
-------Dangubic-------
Ovo ostalo je ok.
Zadnja izmjena: Burgijanje88, dana/u 24 jan 2024, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
.............Muftić......................
.....Galić.....Drina.......Cocalić.......Radinovič.......
.......Mekić.........Štilić..........Hiroš............
......Boljević.......Krpić..........Amoa.........
..Mulalić, Selimović, Dubačkić, Ovčina, Fočo, Karić, Radovac, Gasal,Drljo, Zubanović
U pet deka sa ekipom s kojom se Mulalić borio za Europu. Samo što su nas Bašić i arap unazadili pa možemo biti zadovoljni ako sa ovom ekipom Akrapović bude između 6 tog i 8 og mjesta.
.....Galić.....Drina.......Cocalić.......Radinovič.......
.......Mekić.........Štilić..........Hiroš............
......Boljević.......Krpić..........Amoa.........
..Mulalić, Selimović, Dubačkić, Ovčina, Fočo, Karić, Radovac, Gasal,Drljo, Zubanović
U pet deka sa ekipom s kojom se Mulalić borio za Europu. Samo što su nas Bašić i arap unazadili pa možemo biti zadovoljni ako sa ovom ekipom Akrapović bude između 6 tog i 8 og mjesta.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Kakve si komentare dao za igrače po tome smo trebali biti zadnji jedino a peti nikako. Niko ne valja sve tanko a da budeš šesti pa kako brate miliavalPacidoroP je napisao/la: ↑24 jan 2024, 18:28-------Muftic--------
Amoah--Hiros--Boljevic
-------Dangubic-------
Ovo ostalo je ok.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ono što mene jedino brine a to je da večina naših šuta nema. Brate pucaju sa 20 metara ko neki kadeti jedva do golmana dođe, hej odrasli muškarci kuveta nema da je raspali, a igra fudbal cijeli život
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Meni nema logike formacija koju si naveo jer imamo problema i sa bekovima i sa krilima, sa rezervama pogotovo. Mnogo logičnija varijanta je 3 5 2 gdje onda imaš problem "samo" sa bekovima. I to lijevo, desno Ovčina sigurno može dati ruke. Ljudi zaboravljaju da on faktički nije igrao 1.5 sezonu i da je kod nas došao bez priprema, Galić će igrati, koliko vidim, desnog štopera, a ne beka. Baj d vej u obje formacije nam fale i napadačiavalPacidoroP je napisao/la: ↑24 jan 2024, 18:28-------Muftic--------
Amoah--Hiros--Boljevic
-------Dangubic-------
Ovo ostalo je ok.

Radaković nije loše odigrao, ima asistenciju za Babaluka i ozbiljan šut koji je predhodio drugom golu. Bočna pozicija koja nam šteka. Biber, Turanjanin, Gasal nisu ulazili

Još malo pa prestižemo Nja sa brojem članova. Očekivano

Ja ne bi puno raspravljao o Akrapoviću. Jasno je da ne možemo u Europu. Postavio bi mu cilj da mora biti najmanje 7mo mjesto ako hoče da nas vodi i u slijedečoj sezoni.
-
- Kontakt:
Puno vi zamišljate da se neke taktike ne mogu igrati jer aman trebaju ti neka krila floskula koja se stalno provlači. Nisu u našoj ligi Bayern Leverkusen Dortmund pa da ne moze igrati neku taktiku.
Sve se moze igrati ali za sve treba vrijeme i prilagodba a to se ne može desiti za sedam kola. Ozbiljni trenerni s ozbiljnim treninzima i za našu ligu sve se može.
U našoj ligi najbitnije imati dobrog napadača koji će zabijati gol a ne da ko muha bez glave trči gore dole.
Haracic dobar u skoku zna zabiti snalazi se Al nije neke fizike. Ti ga staviš da ganja nesto i trci i nakon pola sata on nema kuveta. Takvog igrača staviš samo gore da stoji i niko mi ne moze reci da protiv Igmana Sloge Zvijezde Goska mora da trci ko mazga bez korisiti. Fol neki pritisak. To su neke stvari koje se moraju otkloniti. Gdje ce trener vidjet mogućnosti igraca I korisiti ga sto bolje.
Sve se moze igrati ali za sve treba vrijeme i prilagodba a to se ne može desiti za sedam kola. Ozbiljni trenerni s ozbiljnim treninzima i za našu ligu sve se može.
U našoj ligi najbitnije imati dobrog napadača koji će zabijati gol a ne da ko muha bez glave trči gore dole.
Haracic dobar u skoku zna zabiti snalazi se Al nije neke fizike. Ti ga staviš da ganja nesto i trci i nakon pola sata on nema kuveta. Takvog igrača staviš samo gore da stoji i niko mi ne moze reci da protiv Igmana Sloge Zvijezde Goska mora da trci ko mazga bez korisiti. Fol neki pritisak. To su neke stvari koje se moraju otkloniti. Gdje ce trener vidjet mogućnosti igraca I korisiti ga sto bolje.
Treba sad uigrati ovo. Dodatni problem je što nema Cocalića, Selimovića, sad i Radova. Boljević tek počeo. Novi vezni red kompletan. Nova formacija, trener. Kasni dolazak Hiroša i ovih špiceva što se najavljuju. Nema ni Jabera, nedostaje lijevi bek.
Ako bude igrao sa 3 stopera, neophodan je još jedan kvalitetan stoper.
Protiv Zrinje je upitnik ko će igrati. Nema Mekoća, Galića i Selimovića.
Muftić (sigurica)
Drina Cocalić Radinović (Dubačkić)- pretanko.
Karić ((sigurica) Radovac? (Najradije bih Foču ovdje)
Ovčina Hiroš (Jaber) Drljo (Šabić-šta je s njim?)
Boljević (sigurica) Amoah (novi špic?)
Teško da ovo može upaliti protiv Zrinjskog koji puno koristi brkove i krila i dobro koristi napadepo strani.
Eh sad hoće li Bruno skontati da okrene na 451, pitanje je. Po meni bolja opcija je ova formacija.
Muftić
Ovčina Drina Coca Radinović
Boljević Karić Jaber Radovac/Fočo Amoah
Dangubić. (nadam se).
Hoće li biti kakva provjera na Grbavici sedmicu pred Zrinjski??
Muftić (sigurica)
Teško da ovo može upaliti protiv Zrinjskog koji puno koristi brkove i krila i dobro koristi napadepo strani.
Eh sad hoće li Bruno skontati da okrene na 451, pitanje je. Po meni bolja opcija je ova formacija.
Muftić
Dangubić. (nadam se).
Sa Hirosem ce igrati 4-2-3-1 cini mi se, veza radovac karic, krilo je upitno ko ce,nadam se Boljevic i Amoah.bablaz1 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 22:55Treba sad uigrati ovo. Dodatni problem je što nema Cocalića, Selimovića, sad i Radova. Boljević tek počeo. Novi vezni red kompletan. Nova formacija, trener. Kasni dolazak Hiroša i ovih špiceva što se najavljuju. Nema ni Jabera, nedostaje lijevi bek.
Muftić (sigurica)
Muftić
Dangubić. (nadam se).
Fk Željezničar.
- dubioza144
- Kontakt:
O daj okreni taj ringispil

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.