FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Momci potrose para i truda na grafite, ova pogan plava ih isara sve sinoc, jadovi nemocni.
Jel' se to moraš izborit za priliku u prijateljskoj utakmici? 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sigurno postoji neki razlog sto ne brani
-
- Kontakt:
Ovdje par novopecenih nikova samo pisu kad treba lajat na klub i pljuvat,ljudi bukvalno sve postove koje su napisali pljuju,svaka cast samo nastavite
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Hahahahahahaha kakvi debili, a momak normalno trenira..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa mora biti neka pozadina. Ne možeš reći da nije čudno da nije ni minute dobio u 2 pripremna meča. Dobili su svi golmani minute osim njega, pa ne može biti bez ikakvog razloga nema šanse.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 jan 2024, 11:18Hahahahahahaha kakvi debili, a momak normalno trenira..
Daj Bože da mu nije ništa i da će odmah sutra braniti, ali..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
Toliko je dobar Iliev da se samo on ne treba dokazivati 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Da je povrijeđen, ne bi trenirao. Trenira punom parom, davno završila rehabilitacija. Naravno da postoji razlog, da li je neki dogovor između Rožmana i Jorgačevića, tipujem da je to. Siguran sam da nisu nikakve mutne radnje i teorije zavjera, jer zašto bi Rožman i Ibričić dovodili nekog ko je povrijeđen i tako skakali sebi u stomak?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jan 2024, 12:03Pa mora biti neka pozadina. Ne možeš reći da nije čudno da nije ni minute dobio u 2 pripremna meča. Dobili su svi golmani minute osim njega, pa ne može biti bez ikakvog razloga nema šanse.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 jan 2024, 11:18Hahahahahahaha kakvi debili, a momak normalno trenira..
Koliko znam ne zadnja je u Umagu protiv Kopera i onda se vracaju i pripreme za Slobodu
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
golman je jedina pozicija u fudbalu gdje moze odmah na gol bez uigravanja,mozda momak jos ne osjeca da je spreman stoposto pa bolje jos se spremati nego u vatru bacati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nisam ni ciljao na neke talove. Doduše, nakon svih ovih godina, ništa me više ne bi iznenadilo. Iako stvarno taj scenarij mi je teško zamisliti, ali ništa nije nemoguće.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 jan 2024, 12:26Da je povrijeđen, ne bi trenirao. Trenira punom parom, davno završila rehabilitacija. Naravno da postoji razlog, da li je neki dogovor između Rožmana i Jorgačevića, tipujem da je to. Siguran sam da nisu nikakve mutne radnje i teorije zavjera, jer zašto bi Rožman i Ibričić dovodili nekog ko je povrijeđen i tako skakali sebi u stomak?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jan 2024, 12:03Pa mora biti neka pozadina. Ne možeš reći da nije čudno da nije ni minute dobio u 2 pripremna meča. Dobili su svi golmani minute osim njega, pa ne može biti bez ikakvog razloga nema šanse.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 jan 2024, 11:18Hahahahahahaha kakvi debili, a momak normalno trenira..
Zanima me samo šta se dešava, jer da je spreman, očigledno nije.
Iliev je broj 1
ovi ce se u prijateljskim boriti ko ce biti drugi, a ko treci golman
sta ste se tu uzjebalii ko telad
Vise me intereuje kako ce Rozman rijesiti da Ziljkic igra u oba smjera, kako ce Pena poceti praviti razliku i hoce li vezni red moci igrati i kuci i u gostima isto. Takodjer ko je drugi desni bek
ovi ce se u prijateljskim boriti ko ce biti drugi, a ko treci golman
sta ste se tu uzjebalii ko telad
Vise me intereuje kako ce Rozman rijesiti da Ziljkic igra u oba smjera, kako ce Pena poceti praviti razliku i hoce li vezni red moci igrati i kuci i u gostima isto. Takodjer ko je drugi desni bek
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ko se o mlijeko opece itd., sve znam, ali ne moraju odmah biti talovi u pitanju majka mu stara.Pitarsam je napisao/la: ↑25 jan 2024, 06:12Nazalost, dosao je povrijedjen i to je kreiralo tenzije
sa bivšim ljekarskim timom!
Samo da se nadamo da ce se golman oporaviti i pokazati
svoje kvalitete.Ako ne,nece valjat jer će značiti da se
neko ugradio na njegovom dolasku.
A to je naša najgora bolest u zadnjih 10-tak godina!
-
- Kontakt:
Ma Rogic ce bit prvi golman to je jasno ko dan
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Meni se sviđao ovaj sistem davanja šanse mladim golmanima i to se pokazalo kao pun pogodak. Prvo Vladan pa Muhamed, nije Muhamed bio kvalitet Vladana ali smo uzeli fine pare za njega. Mogla se sad dati šansa Šutkoviću čak sam čuo od čovjeka bliskom klubu da je veći talenat od Šahinovića i Rogić da bude zamjena ali eto vidjećemo. Nadam se da će Iliev pokazati klasu. Rogić nije loš golman ali po meni ne može biti broj 1.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E blago nama ako planiramo bilo kakav trofej osvojiti onda

Dovoljno je da se pogledaju utakmice kad smo gostovali Torpedu i Igmanu i sve nesigurnosti njegove vidiš. I protiv Zrinjskog par mini srčanih sam doživio radi njegovih intervencija

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Izvor: “Majke mi moje”
Dajte ba, ne znaju se ni pojacanja ni nista, a zna se vec prvih 11 koji ce biti standardni

1946
-
- Kontakt:
Nikakav izvor,toga vise nema kod nas ili bar nema u mjeri ko prije.Samo moje misljenje.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑25 jan 2024, 14:54Izvor: “Majke mi moje”
Dajte ba, ne znaju se ni pojacanja ni nista, a zna se vec prvih 11 koji ce biti standardni![]()
Iliev od prije ima neku povredu.Ne znam da li je dosao povrijedjen ali imao je u Helsinkiju povredu zgloba mislim.U 2 pripremne utakmice 0 minuta a svi golmani dobili priliku.Uredno trenira znaci da nesto drugo nije uredu.
Dok sam ubjedjen da su Rogicu rekli ljetos branit ce Sahinovic do zime da se proda onda ces ti na gol.
P.s ovo saranje grafita je nevidjena glupost i sa nase i njihove strane
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:20
P.s ovo saranje grafita je nevidjena glupost i sa nase i njihove strane
Bolan kakve nase strane, debili su se organizovali sinoc i sve grafite presarali. Zabolio ih valjda poraz.

Trenutno korisnika/ca: fks74, Google Adsense [Bot], Homelander, HyperOS, JavierBosnia, kogmagie46, napoleon72 i 54 gosta.