Boga pitaj kako si zakljucio da to mislim.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:06A jek fakat mislis da vam neko zavidi na Nesicu Sarajliji?![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sebastijane, Sebastijane, nek' je tvojoj majci hvala...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Hajde nek mi jedan od vas genijalaca pitica objasni ako može, koja je razlika između nas koji smo kako kažete politička prčija i vas koji ste privatna pričija !? Preko nas se peru državne pare, preko vas se peru privatne pare...od nas da dignu ruke nema nas nigdje, od vas da dignu ruke nema vas nigdje, nama se navlači, vama se navlači (možda malo jače)...koja je razlika? čuj skupljanje političkih poena preko Borca, hahahahaha, bar da imaju kakve vajde od Borca za izbore pa čovjek bi i rekao, al mislim da je baš suprotno, i oni koji dolaze na stadion ne glasaju za njih.....Jedina razlikaa je u tome što vi ne znate da osvojite titulu a najskuplja ste ekipa od kada postoji ova liga, a molite Boga da ne digne onaj amer od vas jer koliko god para da imao ogroman ste trošak
ajd živjeli vi nama i hvala vam što se brinete 
LETS GO FIGHTER
Hoce da kaze da ste u Sarajevu mnogo zabrinuti za Borac pa pisete iz dobre namjere.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:06A jek fakat mislis da vam neko zavidi na Nesicu Sarajliji?![]()
![]()
Pa Željkan sa Cerićem, Al ga Tovarijem i ovim ostalim cirkusima je klasa za ove! E čuj Nešić!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
do boldiranog sam procitao.. dalje mi ne pada na pamet.bagniadiluca je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:23Hajde nek mi jedan od vas genijalaca pitica objasni ako može, koja je razlika između nas koji smo kako kažete politička prčija i vas koji ste privatna pričija !? Preko nas se peru državne pare, preko vas se peru privatne pare...od nas da dignu ruke nema nas nigdje, od vas da dignu ruke nema vas nigdje, nama se navlači, vama se navlači (možda malo jače)...koja je razlika? čuj skupljanje političkih poena preko Borca, hahahahaha, bar da imaju kakve vajde od Borca za izbore pa čovjek bi i rekao, al mislim da je baš suprotno, i oni koji dolaze na stadion ne glasaju za njih.....Jedina razlikaa je u tome što vi ne znate da osvojite titulu a najskuplja ste ekipa od kada postoji ova liga, a molite Boga da ne digne onaj amer od vas jer koliko god para da imao ogroman ste trošakajd živjeli vi nama i hvala vam što se brinete
![]()
aj bojac k
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- bagniadiluca
- Kontakt:
Pa naravno kad ste licemjeri level zadnji !!!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:37do boldiranog sam procitao.. dalje mi ne pada na pamet.bagniadiluca je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:23Hajde nek mi jedan od vas genijalaca pitica objasni ako može, koja je razlika između nas koji smo kako kažete politička prčija i vas koji ste privatna pričija !? Preko nas se peru državne pare, preko vas se peru privatne pare...od nas da dignu ruke nema nas nigdje, od vas da dignu ruke nema vas nigdje, nama se navlači, vama se navlači (možda malo jače)...koja je razlika? čuj skupljanje političkih poena preko Borca, hahahahaha, bar da imaju kakve vajde od Borca za izbore pa čovjek bi i rekao, al mislim da je baš suprotno, i oni koji dolaze na stadion ne glasaju za njih.....Jedina razlikaa je u tome što vi ne znate da osvojite titulu a najskuplja ste ekipa od kada postoji ova liga, a molite Boga da ne digne onaj amer od vas jer koliko god para da imao ogroman ste trošakajd živjeli vi nama i hvala vam što se brinete
![]()
aj bojac k
LETS GO FIGHTER
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kako znam za sebe, za ovu drzavu i narode koji obitavaju u njoj precesto sam iskusio istu matricu prebacivanja krivnje na drugog, imaginarne ugrozenosti i relativiziranja i tako dalje i tako sire. Tako i ovo, ma identicno..bagniadiluca je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:38Pa naravno kad ste licemjeri level zadnji !!!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:37do boldiranog sam procitao.. dalje mi ne pada na pamet.bagniadiluca je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:23Hajde nek mi jedan od vas genijalaca pitica objasni ako može, koja je razlika između nas koji smo kako kažete politička prčija i vas koji ste privatna pričija !? Preko nas se peru državne pare, preko vas se peru privatne pare...od nas da dignu ruke nema nas nigdje, od vas da dignu ruke nema vas nigdje, nama se navlači, vama se navlači (možda malo jače)...koja je razlika? čuj skupljanje političkih poena preko Borca, hahahahaha, bar da imaju kakve vajde od Borca za izbore pa čovjek bi i rekao, al mislim da je baš suprotno, i oni koji dolaze na stadion ne glasaju za njih.....Jedina razlikaa je u tome što vi ne znate da osvojite titulu a najskuplja ste ekipa od kada postoji ova liga, a molite Boga da ne digne onaj amer od vas jer koliko god para da imao ogroman ste trošakajd živjeli vi nama i hvala vam što se brinete
![]()
aj bojac k
nama se vise navlaci?? nama se nikako ne navlaci jarane moj. Velika razlika..
- 1 9 4 6 -
- bagniadiluca
- Kontakt:
Kao prvo mi nikome ništa skrivili sa tim što nam je Nešić član upravnog odbora pa samim tim ne vidim razlog zašto bi prebacivao krivnju na vas!? Evo pored svog teksta koji sam napisao već dvojica su se upecala samo na dio u zagradi a ostali tekst ste aminovali jer ste prećutili...tako da sve je jasno, mi politička prčija, vi privatna, Velež politička, Zrinjski politička, Tuzla privatna, Sloga politička, Zvijezda privatna...jedino je Željo prčija svojih navijača...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:45kako znam za sebe, za ovu drzavu i narode koji obitavaju u njoj precesto sam iskusio istu matricu prebacivanja krivnje na drugog, imaginarne ugrozenosti i relativiziranja i tako dalje i tako sire. Tako i ovo, ma identicno..bagniadiluca je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:38Pa naravno kad ste licemjeri level zadnji !!!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:37
do boldiranog sam procitao.. dalje mi ne pada na pamet.
aj bojac k
LETS GO FIGHTER
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
da se odmah razumijemo, gluposti si pisao vezano za pranje novca ali ne mogu da vjerujem da mozes napisati da se nekom navlaci pored borca i to malo jace, pa stvarno sam jos veca budala sto uopste repliciram. Zato sam prestao citati nakon toga.bagniadiluca je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:51Kao prvo mi nikome ništa skrivili sa tim što nam je Nešić član upravnog odbora pa samim tim ne vidim razlog zašto bi prebacivao krivnju na vas!? Evo pored svog teksta koji sam napisao već dvojica su se upecala samo na dio u zagradi a ostali tekst ste aminovali jer ste prećutili...tako da sve je jasno, mi politička prčija, vi privatna, Velež politička, Zrinjski politička, Tuzla privatna, Sloga politička, Zvijezda privatna...jedino je Željo prčija svojih navijača...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:45kako znam za sebe, za ovu drzavu i narode koji obitavaju u njoj precesto sam iskusio istu matricu prebacivanja krivnje na drugog, imaginarne ugrozenosti i relativiziranja i tako dalje i tako sire. Tako i ovo, ma identicno..
nismo privatna prcija, imamo investitora i zaljubljenika u klub i grad sa odredjenim udjelom u vlasnickim strukturama.
- 1 9 4 6 -
- bagniadiluca
- Kontakt:
Usraću se......Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:58da se odmah razumijemo, gluposti si pisao vezano za pranje novca ali ne mogu da vjerujem da mozes napisati da se nekom navlaci pored borca i to malo jace, pa stvarno sam jos veca budala sto uopste repliciram. Zato sam prestao citati nakon toga.bagniadiluca je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:51Kao prvo mi nikome ništa skrivili sa tim što nam je Nešić član upravnog odbora pa samim tim ne vidim razlog zašto bi prebacivao krivnju na vas!? Evo pored svog teksta koji sam napisao već dvojica su se upecala samo na dio u zagradi a ostali tekst ste aminovali jer ste prećutili...tako da sve je jasno, mi politička prčija, vi privatna, Velež politička, Zrinjski politička, Tuzla privatna, Sloga politička, Zvijezda privatna...jedino je Željo prčija svojih navijača...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:45
kako znam za sebe, za ovu drzavu i narode koji obitavaju u njoj precesto sam iskusio istu matricu prebacivanja krivnje na drugog, imaginarne ugrozenosti i relativiziranja i tako dalje i tako sire. Tako i ovo, ma identicno..
nismo privatna prcija, imamo investitora i zaljubljenika u klub i grad sa odredjenim udjelom u vlasnickim strukturama.
LETS GO FIGHTER
- MocMahale444
- napoleon72
- Kontakt:
Svi lafo zabrinuti za Borac. Ko ih yebe, zna se kako politicki klubovi prolaze. Logicno da ne protestuju, prvi su na tabeli, vjerovatno osvajaju titulu, moguce da grupa ima neku kintu od Dodare. Nama politika dok je bila u klubu doveli su nas na rub gasenja, Zelju evo sad, a Borac je kroz noviju historiju poznat po ovim jojo izletima. Malo cvajta, malo titula i Evropa.
Ima u ligi i puno precih kandidata za dizanje glasa radi unistavanja kluba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ne mogu oni, pune ruke jupola.napoleon72 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 16:10Svi lafo zabrinuti za Borac. Ko ih yebe, zna se kako politicki klubovi prolaze. Logicno da ne protestuju, prvi su na tabeli, vjerovatno osvajaju titulu, moguce da grupa ima neku kintu od Dodare. Nama politika dok je bila u klubu doveli su nas na rub gasenja, Zelju evo sad, a Borac je kroz noviju historiju poznat po ovim jojo izletima. Malo cvajta, malo titula i Evropa.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
1921ferroviere
ma yebo ti papak sve narkomansko1921ferroviere je napisao/la: ↑25 jan 2024, 16:12sta je papak pitarski, ko je prvi poceo
bezveze sad lajete
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Moleri 1921,gori od četnika,g.ovna neviđena
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Famose Famose eto selje tamo se...

- 1 9 4 6 -
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel te to opet rodjak prebio?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
1921ferroviere
Nemate pojma sta vam grupa radi, a pisete nesto, cuj gori od cetnika, idi pjeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.