Premijer liga BiH - aktuelno
- MocMahale444
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svi lafo zabrinuti za Borac. Ko ih yebe, zna se kako politicki klubovi prolaze. Logicno da ne protestuju, prvi su na tabeli, vjerovatno osvajaju titulu, moguce da grupa ima neku kintu od Dodare. Nama politika dok je bila u klubu doveli su nas na rub gasenja, Zelju evo sad, a Borac je kroz noviju historiju poznat po ovim jojo izletima. Malo cvajta, malo titula i Evropa.
Ima u ligi i puno precih kandidata za dizanje glasa radi unistavanja kluba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne mogu oni, pune ruke jupola.napoleon72 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 16:10Svi lafo zabrinuti za Borac. Ko ih yebe, zna se kako politicki klubovi prolaze. Logicno da ne protestuju, prvi su na tabeli, vjerovatno osvajaju titulu, moguce da grupa ima neku kintu od Dodare. Nama politika dok je bila u klubu doveli su nas na rub gasenja, Zelju evo sad, a Borac je kroz noviju historiju poznat po ovim jojo izletima. Malo cvajta, malo titula i Evropa.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
ma yebo ti papak sve narkomansko1921ferroviere je napisao/la: ↑25 jan 2024, 16:12sta je papak pitarski, ko je prvi poceo
bezveze sad lajete
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Moleri 1921,gori od četnika,g.ovna neviđena
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Famose Famose eto selje tamo se...

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel te to opet rodjak prebio?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Nemate pojma sta vam grupa radi, a pisete nesto, cuj gori od cetnika, idi pjeni
-
- Kontakt:
Dodje nam i Neske, bijelo je bez greške. Koja će se grupa buniti, oni koji su se bunili već dugo nisu tu. Znamo već svi kako će ovo izgledati , Borac je uzeo titulu već sada, a za dalje ćemo da vidimo. Plaćena je većina dugovanja prije putovanja u Antaliju.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Maradona10 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 16:19Dodje nam i Neske, bijelo je bez greške. Koja će se grupa buniti, oni koji su se bunili već dugo nisu tu. Znamo već svi kako će ovo izgledati , Borac je uzeo titulu već sada, a za dalje ćemo da vidimo. Plaćena je većina dugovanja prije putovanja u Antaliju.

- 1 9 4 6 -
Narkomani jedni, proklete doslje, sta dirate grafite? Zna se da se grafiti ne diraju, to je pravilo.
Ko god ovo radi po gradu je debil i treba da se fata šume jer i nije za bolje kojoj god grupi pripada,ja ću pjeniti a ti uživaj kad ti ovo paše
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gledaj ti internet brigade oni kao nesto znajuboki86 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 16:20Narkomani jedni, proklete doslje, sta dirate grafite? Zna se da se grafiti ne diraju, to je pravilo.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Vi ne znate tući,znate krečiti i to po noći,kakvo uživanje noćno krečenje
Sta dirate grafite narkomani? To je svugdje u svijetu ukras i izraz urbano navijacke kulture i ne diraju se. Primitivci jedni drogirani
Ovi Manijaci ce negdje biti debelo isprebijani. Žao ce mi biti sto ce tu nastradati momci koji nisu ni krivi no duzni, zbog par debila.
Zakuhali su sa svim grupama u Bosni.
Nece im ovo na dobro izaci.
Zakuhali su sa svim grupama u Bosni.
Nece im ovo na dobro izaci.
Klub im se gasi,navijači kao ovce bleje i gledaju,ali zato ima jupol i četka i kreči grafite,nema dalje sarajevski mangupiboki86 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 16:20Narkomani jedni, proklete doslje, sta dirate grafite? Zna se da se grafiti ne diraju, to je pravilo.
-
Da li ti mozes shvatiti da je tvoja grupa pocela prva neku noc? Fino to sastavi i reci njimaboki86 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 16:23Sta dirate grafite narkomani? To je svugdje u svijetu ukras i izraz urbano navijacke kulture i ne diraju se. Primitivci jedni drogirani1921ferroviere je napisao/la: ↑25 jan 2024, 16:19Nemate pojma sta vam grupa radi, a pisete nesto, cuj gori od cetnika, idi pjeni
Ja koliko sam vidio dosta grafita je vamo isarano cak i za Mirzu Rascica.boki86 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 16:23Sta dirate grafite narkomani? To je svugdje u svijetu ukras i izraz urbano navijacke kulture i ne diraju se. Primitivci jedni drogirani1921ferroviere je napisao/la: ↑25 jan 2024, 16:19Nemate pojma sta vam grupa radi, a pisete nesto, cuj gori od cetnika, idi pjeni
Fk Željezničar.