FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A jest se Dal raspucao sta dečko radi 

Ma volim te Varešanoviću

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Kakav Dal,jbo vas Dal !!
Avramovski to je igrac i klasa
Jer kao sto bi pojedine debilcine rekle : Avramovski pomjera linije prema naprijed

Avramovski to je igrac i klasa

Jer kao sto bi pojedine debilcine rekle : Avramovski pomjera linije prema naprijed

Opet saka jadnika prlja temu mladuncem od masnokosog kerine ! 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ebo vas Dalara usta
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Strašan igrač.Sreća ode na vrijeme da ga stoka ne proziva bez razloga.
Bas vala, a jos bolje sto ih evo haman svaki dan pisaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 jan 2024, 20:49Strašan igrač.Sreća ode na vrijeme da ga stoka ne proziva bez razloga.

Bravo Dalara, samo rokaj, aBd da nam doneses milione
Ma da, kako da ne jjebes to, bolje zapalit i bacit baklju da klub fasuje kaznu, članaska??? koji ce mi krasni qurac to ja sam navijač imam grb na retrovizoru, utakmica, ma kiša, hladno, nevalja termin ko če se peglat nek naprave krov, ja da im plačam da gledam neku "mladunčad", "prevarande", "projekte kluba"..... **** mrtve, familiju sve...gdje su naše legende, djeca kluba....
Stvarno više muka i čitat.
Stvarno više muka i čitat.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Dalara qitom po čelu iz kola u kolo šamara fudbalske strucnjake koji su mu psovali sve zivo 

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
u* usta
Ne znam sta je problem, samo nek trpa Dalara. Nema bolje reklame za ostale nase mlade igrace nego kad se neko pokaze, pa makar i u Turskoj.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma boli me briga, neka zabije kao Halland što se mene tiče. Operu svaki put na ruke kad zabije gol. Ne igra više ovdje i zdra'o.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 jan 2024, 21:06u* usta
Ne znam sta je problem, samo nek trpa Dalara. Nema bolje reklame za ostale nase mlade igrace nego kad se neko pokaze, pa makar i u Turskoj.
Dje ste kenozoici, ima li spiiiiidaaaaaa

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Bolji je Avramovski, eno podpiso za GALTU
NADAM SE DA JE PROCENAT 25% na Dala, on ako nedonese jos 500 k€ vise smo kiksali para nego zaradili..
Promasen penal i gubitak kupa..
Plus plata
Plus plata ocu
Plus raskid ocu
Plus
Rogic soldo almedin serbedzic balta ikic
Gubitak oko 3 m km da ga **** nije manje
Dalu sretno da dogura do Reala nadam se da je procenat ugradjen..
Mi zaradit na VLADENU necemo nista (niko zanjeg nece platit neku ogromnu cifru) plus izgubio mogucnost da igra za bilo koju bilo kad rep radi svoje gluposti.. ALI COVJEK NAS NIJE KOSTO SVOIM NE KVALITETOM 1 marke, tako da je njegovi 600 k€ cist profit da sad zavrsi karijeru dal da dobaci u manchester city nece moci ni dosevne boli pokrit
NADAM SE DA JE PROCENAT 25% na Dala, on ako nedonese jos 500 k€ vise smo kiksali para nego zaradili..
Promasen penal i gubitak kupa..
Plus plata
Plus plata ocu
Plus raskid ocu
Plus
Rogic soldo almedin serbedzic balta ikic
Gubitak oko 3 m km da ga **** nije manje
Dalu sretno da dogura do Reala nadam se da je procenat ugradjen..
Mi zaradit na VLADENU necemo nista (niko zanjeg nece platit neku ogromnu cifru) plus izgubio mogucnost da igra za bilo koju bilo kad rep radi svoje gluposti.. ALI COVJEK NAS NIJE KOSTO SVOIM NE KVALITETOM 1 marke, tako da je njegovi 600 k€ cist profit da sad zavrsi karijeru dal da dobaci u manchester city nece moci ni dosevne boli pokrit
- TurkishAirlines
Sutra Avramovski ili Rahmanovic ili neko treci kad zabije gol, svrsavat ce se ovde i to nece nikome smetati.
Al kad zabije Dal, yebavanje majki u najavi ko god proslavi taj gol.
Ludilo pitarsko.
Al kad zabije Dal, yebavanje majki u najavi ko god proslavi taj gol.
Ludilo pitarsko.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Sada gledam na Sofascore da Domžale sutra u 15 sati igra prijateljsku sa FC Rukh Lviv,zar nismo mi trebali igrati sa ovim ukrajincima sutra???
-
- Kontakt:
Ali zato igraju Rahmanović, Ahmetović, itd?GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 jan 2024, 21:22Ma boli me briga, neka zabije kao Halland što se mene tiče. Operu svaki put na ruke kad zabije gol. Ne igra više ovdje i zdra'o.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 jan 2024, 21:06u* usta

-
- Kontakt:
Pa dobro zasto ne pohvaliti učinak Dala ? Nas bivsi igrac spominju se i drugi Kova, Rahman, Pidro, Djokanovic prije Cimirot. Dečko ima fantastičnu sezonu u dosta jačoj ligi nego nasa. Imamo i procenat od narednog transfera i nemamo baš puno ovakvih da se mozemo pohvaliti da smo ih prodali u jaču ligu i da briljira.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Hrammm1921, kraljlavova, mosarajvosa83, napoleon72 i 63 gosta.