Ma volim, ali eto. Tesko se nakanim poceti gledati seriju, pogotovo mi mrsko preko laptopa i mobitela to gledati.ASD je napisao/la: ↑24 jan 2024, 23:20Da li inače voliš italijanska mafija žanr? Meni je dosta toga leglo u toj seriji.
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
- Centre forward
- Kontakt:
Ja preko moba ne mogu ništa da gledam, ono maxuz. Laptop isto ne volem što kažu Djole. Mor'o sam ga imat' samo zbog faxa. PC je zakon. Možda je to donekle i van mode sad, nemam pojma o trendovima, al' meni je to užitak.
Baš ste me natjerali da gledam GOT. Nisam želio da umanjim, očit kvalitet serije, neg' je meni u tom fantasy žanru LOTR vrh ne samo svoje branše neg' i cijele kinematografije da se ne lažemo. Gled'o sam ga toliko puta da znam napamet.
Gledam neku "Fool me once". Onako, nije loša, mada sam poslije prve epizode očekiv'o malčice više.
Baš ste me natjerali da gledam GOT. Nisam želio da umanjim, očit kvalitet serije, neg' je meni u tom fantasy žanru LOTR vrh ne samo svoje branše neg' i cijele kinematografije da se ne lažemo. Gled'o sam ga toliko puta da znam napamet.
Gledam neku "Fool me once". Onako, nije loša, mada sam poslije prve epizode očekiv'o malčice više.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
I ja sam imao slicno misljenje kao pojedinci sto se tice GOT-a, dje cu gledat zmajeve ovo ono(kasnije je malo falilo da placem zbog zmajeva
).
Ali prve sezone GOT-a su cisti masterpiece, serija je stvarno za svaku preporuku.
Ja sam pogledao prve dvije epizode Snowfall, jako zanimljivo za sada. Svidja mi se taj stimung, casting a i tok same price.
Ali prve sezone GOT-a su cisti masterpiece, serija je stvarno za svaku preporuku.
Ja sam pogledao prve dvije epizode Snowfall, jako zanimljivo za sada. Svidja mi se taj stimung, casting a i tok same price.
ZZ
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisu Sopranosi posebni zbog toga sto su mafia, nego zbog prikaza dekonstrukcije porodice i svakodnevnog zivota tih mafijasa, gdje su prikazani kao sasvim obicni likovi koji imaju svoje zivote i probleme kao i svako od nas mimo toga sto rade. Plus Gandolfini koji je redefinisao tu ulogu, jedini koji je prisao blizu tome je Cranston u BBu 20ag godina poslije, sto govori koliko su Sopranosi ispred svog vremena.
Isto kao i Zica u svom zanru, to je zlatno doba televizije, kad su kablovske drzale primat i sa talentom i sa novcem.
Isto kao i Zica u svom zanru, to je zlatno doba televizije, kad su kablovske drzale primat i sa talentom i sa novcem.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I više nego dobra sezona na kraju, nije na razini prve dvije ali opet kvalitetna. Stvarno ne znam kako braća Coen uvijek od nikuda izvuku ljude poput V.M. Varge ili Muncha iz ove sezone, brutalno dobar casting.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Nemaju braća Coen nikakve veze sa serijom, serija je djelo Noaha Hawleya.
- JayCatwright
- Kontakt:
Odlična sezona, kraj mi je malo meh, ali dobro, htjeli su jednostavnost na kraju. Dijalog zadnjih 15 minuta je pokidao.
Reacher - zabavna druga sezona, ali dosta losija od prve, previse se fokusirali na ovu njegovu škvadru koja je pomalo dosadna.
Reacher - zabavna druga sezona, ali dosta losija od prve, previse se fokusirali na ovu njegovu škvadru koja je pomalo dosadna.
Svejedno ne mijenja činjenicu da je casting čudo, više-manje uglavnom manje poznati glumci koji vrhunski nose seriju.Finn je napisao/la: ↑25 jan 2024, 23:33Nemaju braća Coen nikakve veze sa serijom, serija je djelo Noaha Hawleya.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- Beduin
- Kontakt:
Reacher nit smrdi nit mirise, prva sezona mi je znatno bolja. Ali eto dobro dodju ovakve serije da ubijes vrijeme bas neobavezno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sranje veliko iskreno, čista komercijala
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Totalno neobavezna serija koje se vec sutra neces sjecati. Kao i mnogi akcioni filmovi koje odgledas, ubijes vrijeme i vozdra.
075 ❤
075 ❤
Tačno, ali eto prva sezona mi je bila baš dobra, podsjetila me na Banshee
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Kako ocajna, odvratna, nezanimljiva druga sezona THE TOURIST nakon sasvim solidne prve.
Bogu plakati zbog vremena potrosena.
Bogu plakati zbog vremena potrosena.
075 ❤
075 ❤
- Marsal
- Kontakt:
Isto ko i Tulsa King, nije loša i sve to ali neće ti ostat u pamćenju i čim izađe iduća sezona moraš trčat na YT i tražit recap prethodne
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Masters of the air mi do sada nije nesto, ni blizu BOB, jako spore prve dvije ep, meni cak i dosadne... Mozda sam imao prevelika ocekivanja obzirom na BOB 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Devedesetka
- Kontakt:
Fargo nova sezona iznad prosjeka sigurno, al' opet mi nije bilo to to moguce što sam gledao svaku epizodu kako je izlazila.
Ma ljudi su postavili ljestvicu toliko visoko s prve dvije sezone...
Reacher k'o Reacher zabavi te i to je sve što treba ocekivati od takvih serija..
Masters of air cu sacekati da sve izađu necu praviti istu greško kao s Fargom takvim serijama treba posvetiti 1 dan.
Ma ljudi su postavili ljestvicu toliko visoko s prve dvije sezone...
Reacher k'o Reacher zabavi te i to je sve što treba ocekivati od takvih serija..
Masters of air cu sacekati da sve izađu necu praviti istu greško kao s Fargom takvim serijama treba posvetiti 1 dan.
- ASD
- Kontakt:
Meni treća sezona ništa slabija od prve dvije. Prije svega jer se u toj sezoni pojavio najjači lik u čitavoj seriji.
-
Devedesetka
- Kontakt:
Mislio sam da sam napisao, al' nisam..
Treca jeste slabija za nijansu i da Varga jeste najjaci lik u citavoj seriji predpostavljam da na njega misliš.
- JayCatwright
- Kontakt:
Gledaj 90minut ljudine 
-
Devedesetka
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.