Dok je ove generacije Manijaka uvijek ce i biti. Njima titule i uspjeso nisu pomogli da "ojacaju".
Premijer liga BiH - aktuelno
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
da sam znao da ce jedan dolazak Hirosa biti dovoljan da generalni sponzor opet izadje iz rupe,ne bih vjerovao
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nadji mi post u zadnja tri dana.napoleon72 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:45Ne moralisi gospodjo Mulalic, vi Radovana spominjete svako malo. Svako 3 dana se na temi provuce Radovan.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:42Zbog nekakvih pisljivih crteza koji su obicno ruglo velicati osudjene ubice i kriminalce![]()
![]()
Jos malo ocekujemo na sjeveru sliku Batka, Tahirovica.
Svaka cast navijacima Sarajeva koji su to osudili.
Ostale je pojela cetnicka propaganda.
A hvala Bogu niko od nas ne spominje ubice Vedrana i ostalih. Razlike ipak postoje.
Ocito je na pojedince i presla ta propaganda, samo sam kod cetnika vidio da velicaju otpad iz svog naroda.
Fuj!
Ali kakav arsin prvi poceli sa unistavanjem grafita, par dana prije dolaze na Grbavicu sa palicama mangupi, pitari najjaci, niste imali kameru jbg. Od nas niko A nije rekao. Zato sto znamo da vam je maksimum trk u auto, to je vise tradicija.
Nakon par dana, degenek, izjebu vam sve grafite tamo gdje bi trebali biti dominantni. Ide plac,velicanje ubica, Manijaci narkomani na losoj robi isprebijali super jaku FGR.
- Meraak1921
- Kontakt:
nofearhz je napisao/la: ↑25 jan 2024, 21:47Nije istina, momak radi kao konobar casno posteno. Zavrsio je srednju prosle godije odma se zaposlio da bi mogao curi kupit sta pozeli da joj omoguci fin zivot. Da nas je vise takvih gdje bi nam kraj bio…
Tako je nofe reci strucnjacima sekane im u buljsona trpam
- napoleon72
- Kontakt:
Sta ti bona znas i nisi rekla? Ti jedino mozes istuc Edisa kad ti kuci dodje nasmrkan i uradjen.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:55Nadji mi post u zadnja tri dana.napoleon72 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:45Ne moralisi gospodjo Mulalic, vi Radovana spominjete svako malo. Svako 3 dana se na temi provuce Radovan.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:42Zbog nekakvih pisljivih crteza koji su obicno ruglo velicati osudjene ubice i kriminalce![]()
![]()
A hvala Bogu niko od nas ne spominje ubice Vedrana i ostalih. Razlike ipak postoje.
Ocito je na pojedince i presla ta propaganda, samo sam kod cetnika vidio da velicaju otpad iz svog naroda.
Fuj!
Ali kakav arsin prvi poceli sa unistavanjem grafita, par dana prije dolaze na Grbavicu sa palicama mangupi, pitari najjaci, niste imali kameru jbg. Od nas niko A nije rekao. Zato sto znamo da vam je maksimum trk u auto, to je vise tradicija.
Nakon par dana, degenek, izjebu vam sve grafite tamo gdje bi trebali biti dominantni. Ide plac,velicanje ubica, Manijaci narkomani na losoj robi isprebijali super jaku FGR.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zaboravio se da uvijek naprave zrtvu od sebe.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:55
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Neće ni vama ostati nijedan grafit gdje ste dominantni. Oklagijaši
ISTINA ZA VEDRANA!
Ne bih da se petljam u nove furke novih generacija.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:55Nadji mi post u zadnja tri dana.napoleon72 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:45Ne moralisi gospodjo Mulalic, vi Radovana spominjete svako malo. Svako 3 dana se na temi provuce Radovan.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:42Zbog nekakvih pisljivih crteza koji su obicno ruglo velicati osudjene ubice i kriminalce![]()
![]()
Fuj!
Nek svako zastupa svoj Klub najbolje i najace sto može
Kako na stadionu tako na ulici!
Ali istine i bolesne mitomanije radi moram NaGLasiti da
Su kroz dugu navijačku historiju Pitari uvijek gazili prvo:
Kanticare
pa
kospicare
pa
male plave štrumpfove.
Od Golubarnika,preko “11 plavih”pa Shopinga,pa Velikog
Parka,pa parka kod II Gimnazije Itd….
Nikad mi bitku ili tucu izgubili nismo.Zato i jesmo bili i uvijek
Ćemo biti:
Mi smo Pitari,naJaci smo naJaci!
Ne mijesati Pitare s bilo skim.
P.S.Zato i jesu prve generacije HZ imale i silu i jačinu i
brojnošću od nekoliko hiljade totalno ubile nadmašile
manjejake kojih je bilo samo par desetina!!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- bagniadiluca
- Kontakt:
Vama četnici i ustaše ne trebaju, vi ste sami sebi najgori 
LETS GO FIGHTER
Ma ti si naJaci idi poglabaj ga nekom.Pitarsam je napisao/la: ↑26 jan 2024, 10:16Ne bih da se petljam u nove furke novih generacija.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:55Nadji mi post u zadnja tri dana.napoleon72 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:45
Ne moralisi gospodjo Mulalic, vi Radovana spominjete svako malo. Svako 3 dana se na temi provuce Radovan.
Fuj!
Kanticare
pa
kospicare
pa
male plave štrumpfove.
Ćemo biti:
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Tvoji niksd zaboravit nece "11 Plavih", jedino je to sigurno.Pitarsam je napisao/la: ↑26 jan 2024, 10:16Ne bih da se petljam u nove furke novih generacija.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:55Nadji mi post u zadnja tri dana.napoleon72 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 08:45
Ne moralisi gospodjo Mulalic, vi Radovana spominjete svako malo. Svako 3 dana se na temi provuce Radovan.
Fuj!
Kanticare
pa
kospicare
pa
male plave štrumpfove.
Ćemo biti:
- Meraak1921
- Kontakt:
Kako je lako provalit ko je balavac.. grafiti im rasprava haha kakvi retardi, prskaju po zidovima, a to sto im ja seke prskam bijelom farbom, tu nigdje rasprave
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ti si daleko najveci papak na ovom forumu, iskreno. Ne znas se ni zajebavat, samo ljudima majke i sestre spominjes.Meraak1921 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 10:54Kako je lako provalit ko je balavac.. grafiti im rasprava haha kakvi retardi, prskaju po zidovima, a to sto im ja seke prskam bijelom farbom, tu nigdje rasprave
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kad budemo imali i tvoju sliku u akciji, tad ce biti rasprava i o tebi.Meraak1921 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 10:54Kako je lako provalit ko je balavac.. grafiti im rasprava haha kakvi retardi, prskaju po zidovima, a to sto im ja seke prskam bijelom farbom, tu nigdje rasprave
Mislim da imas veci potencijal za raspravu nego prije par dana kad je Faćo odradio face reveal
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Dvije ubodne rane od noza (abdomen i but) te jedan presaran grafit od strane manijaka je vece od sest presaranih grafita koje su horde sjebale. Dakle pobjeda manijaka
Ovaj papak se sprdao sa pokojnim navijacima Sarajeva.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jan 2024, 11:10Ti si daleko najveci papak na ovom forumu, iskreno. Ne znas se ni zajebavat, samo ljudima majke i sestre spominjes.Meraak1921 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 10:54Kako je lako provalit ko je balavac.. grafiti im rasprava haha kakvi retardi, prskaju po zidovima, a to sto im ja seke prskam bijelom farbom, tu nigdje rasprave
Pa kasnije plakao po PP.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Zna li ko s kim Sarajevo igra jos pripremne utakmice. Citam ovaj clanak na ss.ba, predstavise ih kao da su igrali sa nekim kvalitetnim timovima, prenapuhan clanak pravo. 
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
"Meha Bufon", nazvali su ga navijači Sarajeva na društvenim mrežama nakon sjajnih intervencija protiv Slovenaca.
Sto se tice clanka iz aviona se vidi da je placen. Kada im Zeljo da po usima na Grbavici ide yebanje mrtvih zivih bolesnih zdravih
Eno danas protiv druge ekipe onih ukrajinaca igraju. Prvi tim im igra protiv Domzala
Ma pripremne su najmanje bitne...Vidis i sam, neki dan nas Zeljkan pobjedi neke Hrvace grcko-rimskim stilom, a mogli su ih ljudi razbacati za cas posla...nekoIzMostara je napisao/la: ↑26 jan 2024, 11:44Zna li ko s kim Sarajevo igra jos pripremne utakmice. Citam ovaj clanak na ss.ba, predstavise ih kao da su igrali sa nekim kvalitetnim timovima, prenapuhan clanak pravo.![]()
A clanak ko clanak, moze biti narucen, prenapuhan, srkastican, negativan...
Ono jes', nekako bode u oci veliki broj kvalitetnih akademaca, a jos Rozman voli te omladince gurnuti u prvih 11, pa nam bas godilo citati za Buljubasica, extra talentovanog golmana Mehica, Ljukovca, Celika,Plocu...
Ostalo preskoci, nije ni toliko vazno.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 jan 2024, 11:53"Meha Bufon", nazvali su ga navijači Sarajeva na društvenim mrežama nakon sjajnih intervencija protiv Slovenaca.![]()
![]()
Sto se tice clanka iz aviona se vidi da je placen. Kada im Zeljo da po usima na Grbavici ide yebanje mrtvih zivih bolesnih zdravih
Mrtvi Zeljkan se s hrvatskim treceligasima pati, saberi se malo.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 11 gostiju.