Marsal mujezin
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ne znam cemu tolika depresija,znalo se dam ora nekad doci kraj,u Xabiju ima odlicna zamjena i ovo je nesto sto se moralo desiti,ove sezone ili za 2 sezone isto je ,ne znaci odmah da nece izdobriti 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kako si se osjećao nakon Rogerovog penzionisanja?

Ovdje ne vrijedi Dont worry, be happy
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pretjerujete. Bit ce to sve udure 

De Zerbi 

Bosz
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Simeone. 

Nije bas tako jednostavno, tesko je i na igrici biti ovako savrsen menadzer kluba.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I dalje ne vjerujem u ovaj podatak.
Matip se povrijedio a Gomez je tu sezonu izgledao kao reinkarnacija Neste u tandemu s Van Dijkom. Mislim da je ostalih 10 odigralo mnogo utakmica zajedno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovo je finale LP 18/19, a Gomezova je 19/20
Btw :

- jasonstatham
- Kontakt:
Šteta. Ne mogu da vjerujem. Sve kontam neka zajebancija.
Sjeba mi Jurgen kompletan dan.
Ima da gori do kraja sezone. Na glavu ima da se bacaju.
Hvala mu za sve!
Sjeba mi Jurgen kompletan dan.
Ima da gori do kraja sezone. Na glavu ima da se bacaju.
Hvala mu za sve!
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Nadam se da ce izabrati svoju zamjenu dok je još tu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne vidim razlog ni logiku da on bira zamjenu. To je vec zavrseno vjerujem al nije objavljeno.
Birao je Fergie zamjenu pa smo vidjeli kako je ispalo
(Chris Bascombe) Players were only informed as of this morning
Fuck, sad ćemo vidjeti kako će reagirati
Fuck, sad ćemo vidjeti kako će reagirati
Slažem se, to ne može valjati nikako. Najbolje što mogu je pronaći neku prirodnu zamjenu u smislu trenerske energije i stila.JayCatwright je napisao/la: ↑26 jan 2024, 13:31Ne vidim razlog ni logiku da on bira zamjenu. To je vec zavrseno vjerujem al nije objavljeno.
Ovo je tek retardirano ispalo.
- JayCatwright
- Kontakt:
Jup. Bas zato sam i ja za De Zerbia ispred Alonsa.Finn je napisao/la: ↑26 jan 2024, 13:35Slažem se, to ne može valjati nikako. Najbolje što mogu je pronaći neku prirodnu zamjenu u smislu trenerske energije i stila.JayCatwright je napisao/la: ↑26 jan 2024, 13:31Ne vidim razlog ni logiku da on bira zamjenu. To je vec zavrseno vjerujem al nije objavljeno.
Ne znam.
Klopp rekao vijest u Novembru, da bi Carlo produžio ugovor u Decembru.
Ako su u Realu već planirali Xabia kao nasljednika, možda je došlo do toga da je on već vidjen kod nas.
Problem je Bayern koji pod Tuchelom igra antifudbal, ne bi me čudilo da urade sve moguće da oni budu ti koji će pokupit Alonsa.
Pitanje je kako sve ovo utiče na Mbappeov legacy u Liverpoolu?
Klopp rekao vijest u Novembru, da bi Carlo produžio ugovor u Decembru.
Ako su u Realu već planirali Xabia kao nasljednika, možda je došlo do toga da je on već vidjen kod nas.

Problem je Bayern koji pod Tuchelom igra antifudbal, ne bi me čudilo da urade sve moguće da oni budu ti koji će pokupit Alonsa.
Pitanje je kako sve ovo utiče na Mbappeov legacy u Liverpoolu?

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
On mi se možda energijom i uklapa al stilom nikako

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.