FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
106
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 304

JVVVST
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JVVVST » 26 jan 2024, 15:37

jurisicduska je napisao/la:
26 jan 2024, 13:23
nokee je napisao/la:
26 jan 2024, 11:52
jurisicduska je napisao/la:
26 jan 2024, 07:56
Nije Dal zabio go.

Dal je zabio na 22 tekme tamo 9 golova i 3 asistencije ima.
Na zadnjih 10 tekmi 7 golova 2 asistencije.
Nije to gol.

Skauti će gledati to na način da je dečko iz Bh lige došao sa 21-22 godine i ispucao u debitantskoj sezoni 10+ golova sa krila. Nije on špic. I to za osrednji klub turske lige. To je u prevodu 5 miliona eura.

Ključne rijeci su debitant, 22 godine, ne bas jak klub, krilo , 10+ golova i 5+ asistencija.

Ego pojedinih pisaca gluposti ovdje je veci od bilo kakve "ljubavi" prema klubu. Jednostavno njemu je draze da on bude "u pravu" za nesto, vise od nekakvog prosperiteta kluba.
Nama itekako znaci ovo kako Dal igra. Ni ja ga nisam nesto plaho volio dok je bio kod nas ali pljuvati ga i dalje i cak ti smetati kad se spomene ovdje dovoljno govori o tim "pisacima gluposti". Morbidno!
Bitno je samo sto ga pisac ne voli, to sto klub sto procentom sto reklamom za ostale igrace moze izvuci milione, jjebo to.
Upravu si 100%. I ovo svođenje na "dao go", ne nije. Ja ne volim kao čovjek napravdu. Dalova jedina greška je što se rodio u familiji u kojoj se rodio i to je to. Sve ostalo korektno. Korektno igrao, korektno zaradili, korektan i dan danas ima odnos, voli i poštuje klub. Sve ok. Sad to što je i za nas bolje da nije kod nas to bi se dalo diskutovati i ok pronaći argumente. Ali treba poštovati učinak od 9 golova i 3 asistencije u 22 tekme u debitantskoj sezoni igrača od 22 godine. Mnogo veći i bolji igrači kad tek negdje dođu nemaju to ni u snu.
Ne mozes reci da je korektno igrao. Ima li broja prilika koje je upropastio nerezonskim sutevima sa 20+ metara kada je imao otvorene saigrace? Je li se ijednom u svojoj karijeri u FKS vratio da pomogne odbrani? Koliko puta je mlatarao rukama kad krene sam kroz trojicu pa mu oduzmu loptu, umjesto da se vrati i pomogne? Da mu otac nije bio na klupi, ne bi se on mako s te klupe zbog toga, a ne pocinjao haman svaku. Jeste, klub je zaradio na transferu, ali koliko je izgubio bodova zbog njegove nonsalantnosti i nepotizma? Koliko je to u evropskom koeficijentu, koliko u parama za klub od Evrope?

**** mu mater, nek ode u Real, al sto dalje od FKS, i on i klosar mu od oca.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 jan 2024, 15:40

Jeste eto samo smo zbog Dala gubili bodove, kakve glave pišu ovdje, okej vaš subjektivni osjećaj - ali to da nas je isključivo Dal koštao koeficijenta je novi nivo deluzije.

Da se ne preziva Varešanović, drugačija bi priča bila.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 26 jan 2024, 15:41

Da se ne preziva Varesanovic, osjetio bi posljedice za svoja sranja na terenu, a ne bi bio nagradjen ponovo startnom postavom.

BŽKŠ

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jan 2024, 15:43

Surreal je napisao/la:
26 jan 2024, 15:40
Jeste eto samo smo zbog Dala gubili bodove, kakve glave pišu ovdje, okej vaš subjektivni osjećaj - ali to da nas je isključivo Dal koštao koeficijenta je novi nivo deluzije.

Glavna prica je bila kako ce Avramovski i Vrancic prodisati kad ode Dal :rol:

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 26 jan 2024, 15:50

Surreal je napisao/la:

Protiv Torpeda na Koševu je upropastio čistu situaciju kod 1:0, kada je bezveze šutao, umjesto da je dodao loptu Renanu, koji je bio u maltene mat poziciji.Dakle, uticao je na srozavanje koeficijenta.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 26 jan 2024, 15:54

Jel’ realno da još pišete iste stvari, isto žene neke kad navale mahalati. Komentarišite današnje situacije, hebo ga Varešanović više, bio i prošao u klubu.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 jan 2024, 16:10

Lucas je napisao/la:
26 jan 2024, 15:50
Surreal je napisao/la:

Protiv Torpeda na Koševu je upropastio čistu situaciju kod 1:0, kada je bezveze šutao, umjesto da je dodao loptu Renanu, koji je bio u maltene mat poziciji.Dakle, uticao je na srozavanje koeficijenta.
Ako trollaš onda okej, a ako ne trolaš onda apsolutno nemaš pojma o sportu, ovo nije indvidualni sport, znači isto možeš reći za Avramovskog koji je ove sezone promašio bar pet "čistih" golova - znači on je krivac što smo sad na četvrtom mjestu.

Evo Šahinović nas je koštao koliko bodova? Sigurno više od Dala, ali jasno za njega niko neće reći ružnu riječ - jer se ne preziva Varešanović, tako da nemojte pokušavati opravdavati svoju osobnu mržnju prema nekom igraču fudbalskim floskulama, ispadate glupi.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 26 jan 2024, 16:12

Hahahahahahahahaha najjače mi je kad napišu da je njegov najveći problem prezime. :rol:

Još jednom, ebo vas Dal, završio s nama. Ima danas utakmica, pretpostavljam da je to bitnije.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 26 jan 2024, 16:16

Benkara21 je napisao/la:
26 jan 2024, 15:54
Jel’ realno da još pišete iste stvari, isto žene neke kad navale mahalati. Komentarišite današnje situacije, hebo ga Varešanović više, bio i prošao u klubu.
Neki besposleni, neki zli, neki bolesni u glavu.. uglavnom, ne vele nam dočekati da konačno prestanu eseji i kvazi analize vezane za njega.
The saddest thing in life is wasted talent.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 26 jan 2024, 16:17

Rukh ce protiv nas izvesti najjaci sastav, jer ovih prvih 11 protiv Domzala je njihova druga ekipa.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 26 jan 2024, 16:17

Navijate za FK Sarajevo. **** vas svi pojedinci. Svi oni su uposlenici kluba. Jedino bitno je klub. Svi pojedinci su nebitni.
- FKS -

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 26 jan 2024, 16:20

Surreal je napisao/la:
26 jan 2024, 16:10
Lucas je napisao/la:
26 jan 2024, 15:50
Surreal je napisao/la:

Ako trollaš onda okej, a ako ne trolaš onda apsolutno nemaš pojma o sportu, ovo nije indvidualni sport, znači isto možeš reći za Avramovskog koji je ove sezone promašio bar pet "čistih" golova - znači on je krivac što smo sad na četvrtom mjestu.

Evo Šahinović nas je koštao koliko bodova? Sigurno više od Dala, ali jasno za njega niko neće reći ružnu riječ - jer se ne preziva Varešanović, tako da nemojte pokušavati opravdavati svoju osobnu mržnju prema nekom igraču fudbalskim floskulama, ispadate glupi.
Razlika je u težini promašaja. Da je Avramovski zabio u Širokom i još negdje i donio nam recimo 6 bodova, opet ne bi bili prvaci ove sezone. Da je Dal protiv Torpeda dodao Renanu čistu loptu, mi bi 99 % otišli na nedostižnih 2:0, prošli dalje, imali još minimalno 2 evropske tekme (i protivnika koji se mogao izbaciti), još jednom bi došlo preko 20000 na Koševo i što je najvažnije popravili bi koeficijent, koji bi nam ovog ljeta znacio sigurno nositeljstvo u prva dva pretkola KL. Kad promašiš šanse u Premijer ligi, tu ima prostora za popravni, u Evropi ako promašiš ili uprskaš kao Dal, moraš godinu dana čekati na novu šansu.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 26 jan 2024, 16:39

Za ove koji nemaju MY TV ili nisu kuci.

https://www.youtube.com/live/N4kdntyHdd ... 7WyO5P6iHt
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 jan 2024, 16:49

Ja mu ne zamjeram ni promasaje, dese de svakome, ja mu ne zamjeram ni nekada loše partije, dese se svakome, ja ne mislim da je on los ili netalentovan igrac, ja samo znam da on u dresu sarajeva nije davao ni 50%, a to je tek sad ocigledno. Samo kad se sjetim one lopte u zenici kad nije htio da potrci...
Njegovo zalaganje je bio jedini problem i zato mi je drago sto je otisao jer je neko ko na terenu mlataranjemmrukama i sebičnošću donosi nervozu.
Toga sada nema jer nije "na svome" vec zna da ako ne krene za loptom ide holkica... Ovdje je znao da ako legne na travnjak da ce lezati 90 mim i opet iducu igrati.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

kogmagie46
Kontakt:

Post Postao/la kogmagie46 » 26 jan 2024, 16:49

Aduka87 je napisao/la:
26 jan 2024, 16:17
Rukh ce protiv nas izvesti najjaci sastav, jer ovih prvih 11 protiv Domzala je njihova druga ekipa.
Da

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 26 jan 2024, 16:55

Danas je utakmica, ali to je nebitno. Navijaci smo.dalkana i nasmrkanog kera, yebo klub, vazan je spiiiiiiiiiiiiid...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 26 jan 2024, 17:00

Pantelija je napisao/la:
26 jan 2024, 16:49
Ja mu ne zamjeram ni promasaje, dese de svakome, ja mu ne zamjeram ni nekada loše partije, dese se svakome, ja ne mislim da je on los ili netalentovan igrac, ja samo znam da on u dresu sarajeva nije davao ni 50%, a to je tek sad ocigledno. Samo kad se sjetim one lopte u zenici kad nije htio da potrci...
Njegovo zalaganje je bio jedini problem i zato mi je drago sto je otisao jer je neko ko na terenu mlataranjemmrukama i sebičnošću donosi nervozu.
Toga sada nema jer nije "na svome" vec zna da ako ne krene za loptom ide holkica... Ovdje je znao da ako legne na travnjak da ce lezati 90 mim i opet iducu igrati.
S ovim treba zavrsiti raspravu :tokralju:

BŽKŠ

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 jan 2024, 17:01

Hajde Almedine zabij ga danas.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 26 jan 2024, 17:03

Ima li sastava?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 26 jan 2024, 17:16

Zanimljiv sastav
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 45 gostiju.