FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
9 od 10 igraca nebi ni probalo opucati u ovoj situaciji kada je Pena dao gol.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pitao Hasic sudiju je li vidio Dalarin gol sinoc! Odmah ban!! Sudija korektno! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jest ga onaj ukrajinac udario a sudija ništa nije svirao, pa mu se smračilo pred očima.
Zadnja izmjena: kleja, dana/u 26 jan 2024, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Yebo ti Ukrajina familiju sudija.Yebli ti oni mater sta ih zalite koji qurac yebli vas oni boli me qurcina sta im rade tamo.
Kakav debil daje direktan crveni zbog prigovora na prijsteljskoj utakmici.Valjda ce ovi pristati da uvedemo jednog igraca
Kakav debil daje direktan crveni zbog prigovora na prijsteljskoj utakmici.Valjda ce ovi pristati da uvedemo jednog igraca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Svi mi imamo dan kad smo nervozni, danas je Ajdinu takav dan. Bolje sad nego na prvenstvenim tekmama.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Bravo jos jednom.
Pripreme teku na najbolji nacin.
Pozdrav svima onima koji su vjerovali u Penerandu.
Pripreme teku na najbolji nacin.
Pozdrav svima onima koji su vjerovali u Penerandu.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Neka je dao crveni u stilu gigovica. Treba se pripremiti na sve scenarije.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pena
Samo se nadam da ćemo i u drugom poluvremenu moći igrati sa 11

Samo se nadam da ćemo i u drugom poluvremenu moći igrati sa 11
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hahahahahahaha buraz igra se 2x po 60min, dakle drugih 11 igraca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2024, 18:35Yebo ti Ukrajina familiju sudija.Yebli ti oni mater sta ih zalite koji qurac yebli vas oni boli me qurcina sta im rade tamo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Rogicu isto trebao kontinuitet samo da bude pravi.
Nista on bolji nije nego inace. Momak tek ulazi u takmicarsku formu, sto je bilo i ocekivano u trenutku kad smo ga doveli. A 100% je davao od prve utakmice.stojko je napisao/la: ↑26 jan 2024, 18:23Odlicno brate, kada vidim ovakvo Sarajevo osjecam se ko nov! Ako mislis na prevarandu DANAS JE 300% bolji nego inacenokee je napisao/la: ↑26 jan 2024, 18:21Selam stojkane kakav sistojko je napisao/la: ↑20 jan 2024, 21:58
![]()
![]()
Ovo postaje ko lobotomija kod anamo onih. Vidim mortem cak otvorio temu za clanove![]()
Dan te yebo sta bi od onakvog foruma.
Ja napisao ono sto svi vide: PREVARANDA NE IGRA ZA EKIPU NEGO SAM ZA SEBE, NESPREMAN JE FIZICKI I NEMA NIKAKVOG UCINKA OTKAKO JE DOSAO U FKS!!!
A to da li je on zvijezda, ima li kvalitet (koji kod nas nije pokazao), gdje je igrao i kakav je majstor bio prije 300 godina, to me ne zanima.
Njegova plata isto tako me ne zanima (kako trenutno igra, skup je i da igra za marku)
Kakav ce biti nakon priprema ne znam, ali juce na prijateljskoj utakmici jepokazao totalnu nezainteresovanost i kurcobolju. Ima stomak kao trudnica i Nakon jednog jedinog sprinta od 10 metara je legao na teren jer mu je dusa na nos izasla.
DAJ BOZE DA GRIJESIM ALI MISLIM DA CE U OVOJ SEZONI BITI CAK I GORI NEGO STO JE BIO U PROSLOJ.![]()
![]()
![]()
To nije problem, nego je nevjerovatno da neko u njemu ne vidi kvalitet, pa makar i povrsno ako gleda fudbal.
A davanje naziva tipa ovog kako ga ti nazva.. Sta reci na to a da se ne naljutis.
Kera na beku dobar....
Evo Ilieva na golu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Uteze ih Rozman, za nepovjerovati...
Kakav protok lopte, na momente se pitas je li ovo klub iz PL BiH...
Pena , samo iskazao ono sto ima u sebi..
Kakav protok lopte, na momente se pitas je li ovo klub iz PL BiH...
Pena , samo iskazao ono sto ima u sebi..
-
- Kontakt:
Ma onaj drulig lik tj bot je vise ismijavao,pljuvao ne samo Penu vec sve v3zano za nas. Evo Iliev ulazi,sad ce cirevi da pucaju ovim pljuvacima i sto prave teorije zavjere bolesnici.nokee je napisao/la: ↑26 jan 2024, 18:37Nista on bolji nije nego inace. Momak tek ulazi u takmicarsku formu, sto je bilo i ocekivano u trenutku kad smo ga doveli. A 100% je davao od prve utakmice.
To nije problem, nego je nevjerovatno da neko u njemu ne vidi kvalitet, pa makar i povrsno ako gleda fudbal.
A davanje naziva tipa ovog kako ga ti nazva.. Sta reci na to a da se ne naljutis.
Kako je lijepo vidjeti
Oliveira (Peneranda)
Peneranda (Oliveira)
Oliveira (Peneranda)
Peneranda (Oliveira)
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Nema Beganovica vec 2 utakmice?Povreda neka?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma sumnjam da je iko namjenski pokušavao unijeti negativnu atmosferu sa ovim oko Ilieva.
Prvi ja sam pomislio da se povrijedio ponovno, ybg traume iz prošlosti sa Cmiljanićem i sličnim slučajevima.
Super što je tu, baš mi je drago, valjda se pokaže dobro
Prvi ja sam pomislio da se povrijedio ponovno, ybg traume iz prošlosti sa Cmiljanićem i sličnim slučajevima.
Super što je tu, baš mi je drago, valjda se pokaže dobro

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 26 jan 2024, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, NazorUso, OsmanhodzicBuco, Pitaristok, Vanja8 i 84 gosta.