RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Velež je jucer ujutro otputovao u Prijedor.
Pero zbog 3 žuta ostao u Mostaru,zato je bio u gradu vjeroovatno.
A sevko je otisao sa ekipom u prijedor tako da nije moguce da je bio u gradu.
Maloprije sam se cuo s jednim igrcem i obecao je da ce ostaviti srce u blatu (jer je u prijedoru jutros padala kisa) da se u mostar vrate neporazeni.....
VJERUJMO IM!!!
Uz vas smo....
Ka prijedoru je jutros krenuo i 1 bus sa RA I nekoliko kombija....
Svaka cast momci!
Pero zbog 3 žuta ostao u Mostaru,zato je bio u gradu vjeroovatno.
A sevko je otisao sa ekipom u prijedor tako da nije moguce da je bio u gradu.
Maloprije sam se cuo s jednim igrcem i obecao je da ce ostaviti srce u blatu (jer je u prijedoru jutros padala kisa) da se u mostar vrate neporazeni.....
VJERUJMO IM!!!
Uz vas smo....
Ka prijedoru je jutros krenuo i 1 bus sa RA I nekoliko kombija....
Svaka cast momci!
- el-fighter
- Kontakt:
Idemo Rođeni danas barem do boda.
Rudar je dobra ekipa, ali znam da imamo šanse, a uz malo sreće možemo i do 3 boda.
FORZA VELEŽ
Rudar je dobra ekipa, ali znam da imamo šanse, a uz malo sreće možemo i do 3 boda.
FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Perica je ostao u Mostaru zbog žutih kartona a sumnjam da si Ševku mogao viditi.Pa otišli su u petak prije podne u Prijedor.nno9 je napisao/la:vcs u pivnici perica i sevko okic hmmm sumnJm da ce sutra biti bodova , kad idu po bodove odu dan prije jbg.Nema veze i ovako sam zadovoljan VELEŽ MOSTAR.sAMO HRABRO DO KRAJA.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Potpis.mujoisuljo je napisao/la:Perica je ostao u Mostaru zbog žutih kartona a sumnjam da si Ševku mogao viditi.Pa otišli su u petak prije podne u Prijedor.nno9 je napisao/la:vcs u pivnici perica i sevko okic hmmm sumnJm da ce sutra biti bodova , kad idu po bodove odu dan prije jbg.Nema veze i ovako sam zadovoljan VELEŽ MOSTAR.sAMO HRABRO DO KRAJA.
Who dares, wins !
Vrijeme je šugavo u Prijedoru...jutros je i kiša padala...al nadam se da će sunce bat malo obasjati,i da će biti dobar meč...I nek pobjedi Rudar.

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
U Prijedoru su svi imali i više nego fer suđenje.NeToBoLa je napisao/la:Samo pošteno pa ko je bolji nek' pobjedi.
PFC
PFC
S tom misli idemo na svako gostovanje a tako i dočekujemo ostale kući. Ništa ovo nije na vaš račun, no sikiriki.jeremija je napisao/la:U Prijedoru su svi imali i više nego fer suđenje.NeToBoLa je napisao/la:Samo pošteno pa ko je bolji nek' pobjedi.
Who dares, wins !
Za Halilhodžića Hajduk je - ugodna asocijacija. Prisjeća se igračkih dana u Veležu i pobjeda protiv Splićana.
“Hajduku sam dao najviše golova, jer je Velež uvijek bio uspješniji iako su Splićani imali najkvalitetniji sastav u državi. Drže i rekord gledanosti pod Bijelim brijegom. Tada sam ušao umjesto Bajevića i zabio jedini gol. Sjećam se 1974. kada smo imali isti broj bodova. Međutim, Hajduk je bio prvak. Bili su bolji za gol-razliku i Kirigina”, zaključio je Halilhodžić, bh. stručnjak na klupi Dinama.
VAHA LEGENDO!
“Hajduku sam dao najviše golova, jer je Velež uvijek bio uspješniji iako su Splićani imali najkvalitetniji sastav u državi. Drže i rekord gledanosti pod Bijelim brijegom. Tada sam ušao umjesto Bajevića i zabio jedini gol. Sjećam se 1974. kada smo imali isti broj bodova. Međutim, Hajduk je bio prvak. Bili su bolji za gol-razliku i Kirigina”, zaključio je Halilhodžić, bh. stručnjak na klupi Dinama.
VAHA LEGENDO!
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
upravu si druze perica ima zute sad sam procitao a moze biti da mi se ucinio sevko okic jer sam pericu direkt vidio a onaj drugi mi je ledjima bio okrenut al licio je pravo jbg moja greska!mujoisuljo je napisao/la:Perica je ostao u Mostaru zbog žutih kartona a sumnjam da si Ševku mogao viditi.Pa otišli su u petak prije podne u Prijedor.nno9 je napisao/la:vcs u pivnici perica i sevko okic hmmm sumnJm da ce sutra biti bodova , kad idu po bodove odu dan prije jbg.Nema veze i ovako sam zadovoljan VELEŽ MOSTAR.sAMO HRABRO DO KRAJA.
Golemo ne odoh, jos uplatio posudjene pare za gostovanje, kumio molio da mi neko kaze kad i odakle se ide, jer sam bio bizi cijeli dan jucer, i niko ni mukajet, i tako ga popusim momacki. Jutros od sedam do deset na stanici stajao, kontam ne mogu proci a da ih ne vidim, tri puta Glavnom isao do KN-a, nigdje zive duse, nisam mogao vjerovati da su otisli u sedam ili prije, pa nije Prijedor u Stokholmu, majka mu stara. Tako sam sjeban i tuzan, malo mi je falilo da zaplacem sto nisam otisao, fakatVELEZDOGROBA je napisao/la: Ka prijedoru je jutros krenuo i 1 bus sa RA I nekoliko kombija....
Play up Velez!
Support Velez, It's logical! ★
Golemo. Pa kako nisi pitao kad se polazi kada si pare davao za bus ? 
Who dares, wins !
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Drugari, u kojem kontekstu se koristi izraz "golemo"? Ili ja nesto nisam dobro skontao..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
UPRAVO SAZNAO INFORMACIJU
AUTOBUS NIJE KRENUO JER JE DOSLO DO NESPORAZUMA...
UPRAVA VELEZA S BREGAVOM DOGOVORILA DA VOZI KLUB I NAVIJACE ALI ZBOG NEIZMIRENOG RACUNA FK VELEZ DIREKTOR BREGAVE NIJE DOZVOLIO NAVIJACIMA DA IDU NA UTAKMICU SA NJIHOVIM AUTOBUSIMA IAKO SU NAVIJACI PLATILI PRVO GOSTOVANJE U BANOVICE...
IGRACI SU OTISLI SA VUCICEM!!!
ZNACI UPRAVA SE OPET ZAJEBAJHE I RED ARMY RADI NJIH ISPASTA!!!!!
AUTOBUS NIJE KRENUO JER JE DOSLO DO NESPORAZUMA...
UPRAVA VELEZA S BREGAVOM DOGOVORILA DA VOZI KLUB I NAVIJACE ALI ZBOG NEIZMIRENOG RACUNA FK VELEZ DIREKTOR BREGAVE NIJE DOZVOLIO NAVIJACIMA DA IDU NA UTAKMICU SA NJIHOVIM AUTOBUSIMA IAKO SU NAVIJACI PLATILI PRVO GOSTOVANJE U BANOVICE...
IGRACI SU OTISLI SA VUCICEM!!!
ZNACI UPRAVA SE OPET ZAJEBAJHE I RED ARMY RADI NJIH ISPASTA!!!!!
Cudjenje!Grad je nas DS je napisao/la:Drugari, u kojem kontekstu se koristi izraz "golemo"? Ili ja nesto nisam dobro skontao..
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Hvala druze
Sto se tekme tice, Rudar u prvom imao bar 5 ogromnih prilika,Velež jedan šut ozbiljniji. U drugom više lopta kod gostiju, bez šansi. Sigurna pobjeda Rudara. Čini mi se da vam je golman malo voda, ali nisam siguran. Vrijeme odvratno tako da je RA došao, ne smijem ni zamisliti kako bi vam bilo u povratku do Mostara.Pozdrav!
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Istorija se ponavlja ..opet 2-0 za nas u Prijedoru.....
..Moraćete negdje drugo tražiti bod(ove).
PFC
PFC
Kako stvari stoje današnjim rezultatima naših konkurenata ostajemo u ligi. Sutra još da Drina kiksa i to je najvjerovatnije opstanak, dok za Zrinjskog ne znam vidjet ćemo. Samo da komentarišem Širokog tj. Lišticu, koji je danas torpedovan na najudaljeniju zvijezdu našeg univerzuma. Samo se pitam kako smo mi jesenas izgubili od tih mamlaza 2:5, nikako mi neće u glavu, nek neko objasni ai ovaj rezultat danas sa Zvijezdom čudan što jest jest.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.