Kao ni Krdžalić.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Iliev siguran,komanduje odbranom,prica to nam je i falilo.
Ja čuo on je tal neki neko pranje para. Kako to kako to?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 19:18Iliev siguran,komanduje odbranom,prica to nam je i falilo.
- luckystrike
- Kontakt:
Treba i ova ekipa zabiti go!
-
- Kontakt:
Pojma nemam nisam u tim vodama,sacekaj neki nas kiks,losu igru nekog fudbalera i slicno doce ovdje ova brigada botova da popljuje od cistacice do Prevarande,likovima je zivot crn da crnji tesko moze biti.hazarder je napisao/la: ↑26 jan 2024, 19:21Ja čuo on je tal neki neko pranje para. Kako to kako to?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 19:18Iliev siguran,komanduje odbranom,prica to nam je i falilo.
Ko imalo prati fudbal, i želi da se razvija, ne iznosi ublehaške floskule, mogao je ukucati od Ilieva highlights na YT i vidjeti da je solidan u intervencijama 1 na 1, ništa posebno, ali je zato izlazak na loptu, blagovremeno ispucavanje i hvatanje lopte iz prekida gotovo pa perfektno. Jako siguran u tom segmentu. Upravo gdje smo bili najtanji u petercu, gdje su nam golmani bili nesigurni. Svakako da će Rogić dobiti svoju šansu, ali Iliev nosi tu sigurnost prilikom kornera i prekida.
Ubačene plave fekalije, husrefovci, mahalci i ovih par Varešanović pušikuraca. U smjenama rade. Samo filtriraj.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 19:25Pojma nemam nisam u tim vodama,sacekaj neki nas kiks,losu igru nekog fudbalera i slicno doce ovdje ova brigada botova da popljuje od cistacice do Prevarande,likovima je zivot crn da crnji tesko moze biti.hazarder je napisao/la: ↑26 jan 2024, 19:21Ja čuo on je tal neki neko pranje para. Kako to kako to?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 19:18Iliev siguran,komanduje odbranom,prica to nam je i falilo.
Mogu nam ti botovi popushiti svima redom hehehehehe
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Mustafiću ovo se završava
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Čim na forumu nema komentara od "naših" navijača i onih koji nas po priznanju mrze a znaju sve o nama, znajmo da smo na pravom putu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Fino igramo, da ovako igramo u ligi niko nam ne bi mogao parirati. Igramo sa 11 igrača.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- luckystrike
- Kontakt:
Elhamdulillah. Dobro je ovo.
Treba samo ovu finu igru i trku prenijeti na takmičarske utakmice.
I naravno

Treba samo ovu finu igru i trku prenijeti na takmičarske utakmice.
I naravno

Gledao sam prvi sat, dobra igra prema naprijed, bilo je par situacija gdje su ukrajinci finom kombinatorikom izborili par sansi, realno trebali su zabiiti. Helem jos smo malo nesigurni u odbrani
Ma bravo momci, izgleda ovo vrhunski...
Nismo igrali protiv nekakvih levata, ovo je izuzetno kvalitetan protivnik i odigrato ovako svaka cast...
Nismo igrali protiv nekakvih levata, ovo je izuzetno kvalitetan protivnik i odigrato ovako svaka cast...
Prema onome sto sam ja vidjeo odbrana i dalje skripi pogotovo bokovi. Ostalo solidno rekao bih dobro, ali ima ovde jos posla. Iole ozbiljnija ekipa od ovih ce nam haos napraviti sa ovakvom odbranom! Ruku na srce i ovi vrijede nekih 12 mil prema marketu ali odbrana mora stajati bolje od ovog veceras!
U novi boj ...
Odbrana odlicna bila, jos kad uzmes u obzir da su bekovi bili Kyeremeh i Kapetan.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, kogmagie46, muhamedhulk, Posejdon, Rule_hz, TETRAPAK i 62 gosta.