Evo i fratra velecasnog!?
Jel se misa uredno zavsila?
Jel su donacije velikodusne bile?
Je li hor becki djecaka na broju i neokrnjen?
100 pitanja i dilema,a fratar se o meni zabavio.
Ahh jesam in ono malo graska u glavi zadevero.
Prokuhali
Evo i fratra velecasnog!?
Samo naprijed brate.
Salu na stranu, Sarajevo dobro djeluje, prvenstvo ce biti zanimljivo.Devedesetka je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:38Stvarno mi nisu jasni ovi moji jer stvarno jesmo šampioni pripremnih.![]()
Još malo i u kaljuzu bh terena valjda nas malo obraduju u nastavku sezone.![]()
Ma izgledamo previše dobro.Rigoletto je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:46Salu na stranu, Sarajevo dobro djeluje, prvenstvo ce biti zanimljivo.Devedesetka je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:38Stvarno mi nisu jasni ovi moji jer stvarno jesmo šampioni pripremnih.![]()
Još malo i u kaljuzu bh terena valjda nas malo obraduju u nastavku sezone.![]()
Vidi ovog mog fana sto se ukulturio.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:43Samo naprijed brate.
Ali polako sa vijagrama, opasne su za ljude tvoje starosne dobi

Nek' grade, fudbala se nece nagledatGrbavica bi uskoro mogla dobiti novu južnu tribinu: U novom budžetu F BiH 18 miliona KM za sportsku infrastrukturu
Njima je forum zivot i mjerilo,neka malo gledaju kod jih nema susija
Au, svaka cast
Kako ti brate prepoznas kilometrazu,da te zovnem kad mi bude trebalo?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:26Au, svaka castDobra mala, ocuvana, vidi se da nije puno presla. Siguran sam da je vrijedila svakog centa.
Evo brat im zado zadacu,zamisli na sta Cirilo lici,mogu ga opisat i kladiti se da tako izgleda al nema damu mis uzivo da se upoznamo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:30Ma vidi se jos ta naivnost u ocimaSamo zovi, ruke dzaba od mene.
Stvar filozofije+klasa radnickakillafrommanilla je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:03Grbavica bi uskoro mogla dobiti novu južnu tribinu: U novom budžetu F BiH 18 miliona KM za sportsku infrastrukturu
Da je na Tajlandu bilo bi upitno ko će koga, ovako je siguran

Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Grk1234, rimljanin90, VolimBiH96 i 47 gostiju.