FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

guadalupe
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la guadalupe » 26 jan 2024, 23:02

SamoDaKazeem je napisao/la:
26 jan 2024, 22:38
guadalupe je napisao/la:
26 jan 2024, 22:25
26 jan 2024, 22:22
30+ igrača se dovede bez sportskog direktora,a treneri se mijenjali svako tri mjeseca.Ko li ih dovede i zbog čega :hmmmmm:

A ja Mirza je kriv i mladunče :urnebes:
Pa objasni nam brate kako se peru pare, mislimo da imas materijala za tuzilastva.
Objasni ti meni ko je dovodio igrače i u čije ime?
Objasni mi ko je generalni direktor kluba?
Objasni mi zašto se odustalo od stadiona?
Objasni mi zašto su ljudi podnijeli ostavke bez da je iko slovo napisao?
Mislim da imas nesto veliko, da li si razmisljao Face to Face sa Mirvicem kod Hadzifejzovica?

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 26 jan 2024, 23:11

Interesantno
Renan Zalguris 29 tekmi 16golova
Renan Sarajevo 29 ..... 16 golovi

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 jan 2024, 23:18

guadalupe je napisao/la:
26 jan 2024, 23:02
guadalupe je napisao/la:

Pa objasni nam brate kako se peru pare, mislimo da imas materijala za tuzilastva.
Mislim da imas nesto veliko, da li si razmisljao Face to Face sa Mirvicem kod Hadzifejzovica?
Naravno da ima, veliku kitu u ustima
NEMA NAZAD

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 jan 2024, 23:25

Ima puno boljih i lakših načina da se operu pare od udruženja građana. Evo ako hoce neko da opere nek se meni javi. Nikakve logike nema da se peru preko udruženja građana. Nit bi to iko s 2 grama mozga radio.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 26 jan 2024, 23:29

NajvecaRadosti je napisao/la:
26 jan 2024, 21:11
Objava na ig promovisu clanske uz opis "Velike stvari su pred nama!"

Hajmo istok :pray:
Ma kakav istok, vjerovatno misle na dobru igru u pripremnim da ce se to prenijeti na kup i ligu. Sto se tice natkrivanja ja mislim da to niko od nas nece docekati. Prije ce na Grbavici natkriti sve cetiri tribine nego sto ce nama jednu. A Grbavica kao njihov privatni stadion a Kosevo gradski i opet ima prioritet.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 jan 2024, 23:31

Tatamata1946 je napisao/la:
26 jan 2024, 23:29

Ma kakav istok, vjerovatno misle na dobru igru u pripremnim da ce se to prenijeti na kup i ligu. Sto se tice natkrivanja ja mislim da to niko od nas nece docekati. Prije ce na Grbavici natkriti sve cetiri tribine nego sto ce nama jednu. A Grbavica kao njihov privatni stadion a Kosevo gradski i opet ima prioritet.
Ako iko to uradi Ismir ce ne sumnjam ;) Ako Ismir to ne uradi pomirit se da na ovom svijetu to necemo docekati.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 26 jan 2024, 23:32

30+ igrača se dovede bez sportskog direktora,a treneri se mijenjali svako tri mjeseca.Ko li ih dovede i zbog čega :hmmmmm:

E jesi dosadan **** ti ismir sve što nije,ogadite mi pdf sa tim pranjima i parama,nema se šta procitati po 50ak stranica

Ohani dijete
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 26 jan 2024, 23:32

Zeljo pola ekipe otjerao, Zrinjski raskine ugovore s Balicem, Bradaricem itd. ali njih niko ne optuzuje da peru pare. Zanimljivo.

Hajd sto niko ko to pise ne zna uopste sta znaci oprati novac, po definiciji, i na koji se to nacin radi, nego sto ovaj dodje sa insinuacijama o doktorima koji sute i odlaze radi hipokratove zakletve :urnebes:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 jan 2024, 23:34

Senner je napisao/la:
26 jan 2024, 22:43

I na zapadu će se morati nešto raditi ⚒️😉

Na kraju ove sezone očekujem:
-Karanje molera 2 x
-Da osvojimo Kup,
-Da se pošaketamo u borbi za titulu pa šta bude na kraju,
-Da se maksimalno utegnemo za evropu
-Kvalitetan nastup u evropi, barem 4 utakmice
-Dugoočekivano natkrivanje Istoka ❤️
-Sredjivanje Zapada

A za sljedeću sezonu cilj je samo jedan TITULA!

A možda i bude još jedno iznenadjenje po pitanju igračkog kadra do početka prvenstva 😎

P.S. Zaboravih, i da se moleri hairli plasiraju u niži rang 🤲
Amin :pray:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 26 jan 2024, 23:34

guadalupe je napisao/la:

Obzirom da se očito ne razumiješ u biznis nije ni uredu da neko crnilo prosipaš.

Imali smo neuređen sistem i igraće je dovodio ko je stigao, skauting služba shodno preporukama lokalnih patriota i željama SS, a kojima se vjerovalo jer se mislilo da je to ispravan put. Jedan od stručnjaka je bio i EH.

U biznisu postoji nešto što se zove nepovoljan/jak Ugovor koji je najbezbolnije sačekati da istekne. Mislim da je dovoljno.

Ako misliš na Koševo, od stadiona se nije nikada u potpunosti odustalo, ali se odustalo prema nepovoljnim uslovima od strane lokalne vlasti, niko ne voli da se osjeća izmanipulisano i prevareno, a najmanje zavaljeno i pokradeno.

Ponovo u biznisu postoji nešto što se zove dogovor, ljudi se sastaju i razilaze, a sve prema uslovima prvobitnog dogovora. Bez pisanja slova prema profesionalnom kodeksu ponašanja.

Iznositi nekakve nebulozne stavove bez ikakvih dokaza je teška kleveta i ne priliči navijaču jednog kluba. Trebamo da budemo sretni jer imamo to što imamo, a to jeste jakog investitora sa vidnom putanjom uzdizanja kluba u svim segmentima. Danas je jako lijepo biti navijač FKS.

Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 26 jan 2024, 23:35

guadalupe je napisao/la:

Mirvic je placao eksterni skauting tim da se dovedu pojacanja, nakon teskih promasaja koji su dovedeni kao zelja Dudicu. Neke od igraca je mozda i birao Mirza, neke nije. To bi kao bio presedan u svijetu fudbala da vlasnik kluba dovodi igrace na svoju ruku? Abramovic je dovodio u Chelsea koga je htio, u dosta slucajeva bez konsultacija sa trenerom.

V.d. direktora je Ajla Alimanovic, to se zna. Poslije zavrsetka bojkota se povukla iz svega i ostala je to na papiru. Ne sumnjam da ce se naci i dobar generalni direktor, kao sto smo nasli dobrog SDa i strucni stab. A i da ne nadje, dok se ona ne eksponira i ne bruka, boli me qrac iskreno za nju. Da je od pocetka ovako u tisini radila niko je nikad ne bi ni spomenuo.

Od stadiona se "odustalo" jer jednostavno nije isplativo ulagat u nesta sto nije tvoje. Ugovor koji smo dobili je uzasan, ugovor je potpisan uz aminovanje bivse strukture u klubu i nikako nije povoljan za nas. I sad tvrdim da se od Koseva svakako ne moze napravit normalan stadion. Evo i da nam ga daju i da Ismir ulozi 50 miliona, mozes ga tehnicki modernizovat i dignut kategoriju al Kosevo ostaje ruzan i staromodan stadion i to je fakt.

Doktori podnijeli ostavke i to je odmah znak alarma? Sto svaka ostavka mora ici uz obrazlozenje, odnosno sto se odmah kuju neke teorije zavjere? Otisli, sretno im bilo i hvala im za provedeno vrijeme u FKS. Mozda nisu bili zadovoljni uslovima, mozda su uz dolazak nove garniture u klub smanjeni troskovi koji su isli na medicinski tim, Bog sami zna sta je bilo. Al sto odmah mora bit negativno?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 jan 2024, 23:36

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
26 jan 2024, 23:32
Zeljo pola ekipe otjerao, Zrinjski raskine ugovore s Balicem, Bradaricem itd. ali njih niko ne optuzuje da peru pare. Zanimljivo.

Hajd sto niko ko to pise ne zna uopste sta znaci oprati novac, po definiciji, i na koji se to nacin radi, nego sto ovaj dodje sa insinuacijama o doktorima koji sute i odlaze radi hipokratove zakletve :urnebes:
To je to.Niko ne proprati ogromne promasaje Zrinjskog.Koji nisu nimalo jeftini.Samo kad Sarajevo fuli sa igracem pise se o tom igracu 8 clanaka taj dan.TRN U OKU SVIMA!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 26 jan 2024, 23:40

Najveca dobrobit dosadasnjeg dijela priprema je utegnuta odbrana. Nismo jos gola primili, a u prvenstvu smo neke utakmice prelako primali golove..to moze odluciti puno utakmica. :thumbup:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 jan 2024, 23:46

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
26 jan 2024, 23:32

Zrinjski raskinuo sa toliko igraca da su mogli prvih 11 napraviti. Bradaric,albanac,nigerijac,izraelac,Kozulj,Balic itd itd mada kod njihs ljudi cute,kod nas imas bolesnika,licemjera na izvoz,bolestan grad,sredina malo je reci.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 jan 2024, 23:48

Svi u tuzlu svi svi svi svi svi svi

SVE ZAKLJUCAJTE
NEMA NAZAD

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 jan 2024, 23:49

Tatamata1946 je napisao/la:
26 jan 2024, 23:29

Nakaradna zemlja,sve kontra nego u svijetu,neces da das marke u gradski stadion a daje u stafion koji nije gradski. Kad bi napravili Kosevu tj drzava bila bi prica od kona Sarajevo politicki klub,to sto je stadion gradski to nije bitno.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 26 jan 2024, 23:56

Ovaj novac za sportsku infrastrukturu što je Vlada FBiH planirala kroz budžet za tekuću godinu, sigurno jedan dio ide za stadion AFH i što naravno lijepo zvuči ali u praksi to je nešto sasvim drugačije jer novac ide onom CSR ili kako se već zove Općine Centar, sasvim je izvjesno da ce dio tog novca otići za atletsku stazu i ostale prateče sadržaje, koliko če ostati i dali če se išta raditi na istoku veliko je pitanje. Određena grupa ljudi nazovimo stručnjaka smatra da bi se izgradnjom krova na istočnoj tribinu ugrozio olimpiski plamen i tako narušio "olimpiski duh" samog stadiona. Koliko god ludosti bilo u takvom razmišljanju takvi nam subinu kroje.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 jan 2024, 00:38

AVNOJ je napisao/la:
26 jan 2024, 23:56
Ovaj novac za sportsku infrastrukturu što je Vlada FBiH planirala kroz budžet za tekuću godinu, sigurno jedan dio ide za stadion AFH i što naravno lijepo zvuči ali u praksi to je nešto sasvim drugačije jer novac ide onom CSR ili kako se već zove Općine Centar, sasvim je izvjesno da ce dio tog novca otići za atletsku stazu i ostale prateče sadržaje, koliko če ostati i dali če se išta raditi na istoku veliko je pitanje. Određena grupa ljudi nazovimo stručnjaka smatra da bi se izgradnjom krova na istočnoj tribinu ugrozio olimpiski plamen i tako narušio "olimpiski duh" samog stadiona. Koliko god ludosti bilo u takvom razmišljanju takvi nam subinu kroje.
Zato i jesmo paksu u svemu al bukvalno svemu zato sto ti idioti odlucuju sve. 21 vijek tebi ogranicavaju broj stranaca,ljudi koji imaju pasose EU su stranci a tezis da pristupis istoj. Sve i jedna ekipa u regionu od Dinama,Hajduka,Zvezde,Partizana itd ima velik broj stranaca,hoces da budes konkurentan u evropi a ogranicete te u svemu. Za stadion gradski da nisu u stanju 20 i kusur godina da natkriju tribinu,paraziti klasicni pritisak mi odma skoci

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 jan 2024, 01:53

KUP JE NAS!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 jan 2024, 06:26

Samo ljudi koji idu na istok da opsuju i ubaceni elementi nisu mogli uvidjet da CE Pena kad se spremi bit NAJBOLJI IGRAC PL BH svih vremena..Renan ce bit mala maca za Penu ( sanjim postoji opasnost kad ga krene da ga slava ne okrene da kara zene a be golmane))

Covjek ima brzinu i cvrstinu tehniku koju niko od 1996 nije imo..

Kosevo dok god lopovi i ljudi sa srednjom skolom su nacelnici i vjecnici mi cemo kisnut..

90 % vjecnika dobilo mandate i glasove iz svog naselja, na nacin kao sto zeljo opstaje komsija mozes zame glasat moj program je glasaj zamene radi komsinski veza.. i kako ce taka blentovina prepoznat znacaj projekta? Ili da svoj glas nece prodat za mjesto portira ili 3000 km

Ubjedjen sam ako budemo imali golmana koji ce odbranit odnosno koji nece primat golove kao sto ih je primio protiv borca sb sigurno cemo bit ispred Zrinjskog a vjerovatno i titulu uzet sko nas Vicko ne naguzi

Dali je legalno sa Nesic bude direktor borca ili sta vec

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], rimljanin90, sarajevo19461987 i 13 gostiju.