Samo mi jos fali da gubim zivce uz sugavi stream.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Ottl, Altintop i Klose su istrošeni samo tako i bilo koji trener da dođe ili gdje god da odu neće biti na onom nivou na kojem su nekad igrali. Kraft ne mora biti zamjena, neka ide što se mene tiče.
 Ottl, Altintop i Klose su istrošeni samo tako i bilo koji trener da dođe ili gdje god da odu neće biti na onom nivou na kojem su nekad igrali. Kraft ne mora biti zamjena, neka ide što se mene tiče.Sam ću reč ovo. Da recimo Hitzfeld trenira Bayern nebi to tak propusno izgledalo pa taman sa ovim kadrom i sa ovim igračima u obrani. Poznavajući njega ja sam ziher da bi mi protiv Intera u vezi izletili sa Tymom, Gustavom i Schweinijem jer to je Hitzfeld i tekma bi bila drugačija. Isto tako meni je sad žao kaj ćemo mi samo tak odbaciti i Badstubera i Brenu jer je situacija takva kakva je. Van Gaal je razneso obranu i nije niti čudo da su sada njih dvojica ispali kreteni. Da je tu neki drugi trener koji bi se sa tim pozabavio gledali bi bolje igrača sa istim imenom u obrani. Gledajte, kaj će jedan Breno kad dolazi u trenutku kada je obrana Ghnoj, kada se experimentira sa golmanom i kada nema nikoga na terenu da ga savjetuje i da mu kaže kako da igra. Pito bi vas ja kak bi on zgledo kad bi pored njega stajo Lucio. To isto vrijedi i za Badstuber. Trebate vi vidjeti Ranokiju na djelu kad uz nejga igra Cordoba, a ne Lucio...Klare je napisao/la: Nekako mi žao ako Breno ode, jer se stvarno vidi da ima potencijala, da se uz nekog provjereno kvalitetnog stopera na njega može najozbiljnije računati. Dosta puta je znao zateturati pred protivničkim igračima i izgubiti već dobiveno. Kao sad protiv Eto'oa ili ako se sjećate Raula u Gelzenkirhenu. To su stvari koje se daju popraviti, puno smo uložili u njega, a sada samo tako da ga izgubimo. Biće mi veoma žao.
ne nisu ga više mogli posuditi, jer je već bio posuđen...MaGiCa je napisao/la: A jel su mogli samo da pozajme Hummelsa, ne i da daju BvBu prava na jedan deo njega?
Kuffour i Ballack su otisli za dz. To je moglo da se sredi bolje, jer su bili u tom trenutku WC igraci.
Ali kao sto rekoh, ko radi - taj i gresi.

3:1 za fcb
 3:1 za fcb
na nekom ce se morati "istrest" ....edotabako je napisao/la:Sve nesto mislim da ce Freiburg danas platit za sve...

još se i Robben povrijedi ne znam može li gore od ovog..
  još se i Robben povrijedi ne znam može li gore od ovog..moze....da izgubite!!Saurman je napisao/la:Prvo poluvrijeme smo odigrali kriminalno Gomez postigao gol na centaršut Riberya i to je bilo sve a i fortuna je bila na našoj strani opet ta **** odbranajoš se i Robben povrijedi ne znam može li gore od ovog..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.