Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

MaGiCa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 17:26

warden je napisao/la: Moze igrati po strani ,cesto igra ,ja sam pratio njeg i falcao 10-tak meČeva ,bila se javljala prica da ih inter hoce pa sam ih promatro ,Hulk igra po strani kao npr. Robben i Sanchez ,i sinoc u euro ligi je takoder odigro ,Rodriguez je isto zvijer nisam bio cuo za njeg do prije 1,5 god :D upozna ga na manageru imao je predobre ocjene.pa sam otisao da pogledam o kome se radi ,predobar mali ima 22-23 god kao i hulk 8-)
Pusti ti to sto on u Portu moze igrati po strani. Ja ti kazem da je u Serie A to mnogo teze. I Quaresma je u tom istom Portu bio polubozanstvo, a u Interu bidone.
Imam rezervu prema produktima Sagres lige. Juventus nikako ne bi mogao da sastavi sredinu od samo 3 igraca, jer bi izgubili Krasica. Nemaju oni igrace da isprate Hulka ili Sancheza.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 mar 2011, 17:40

MaGiCa je napisao/la:@Sarajlija

Jel ovo ona kad vas "stoka nabila" sa 5-1, 5-2, ne znam ni sam? Van der Sar otisao u out, jer ga je odbrana izbezumila. :lol: Isto bilo na Olimpicu.
tek vidjeh ovo :roll: :lol:

4-1...slago bih ti kad bi reko da se sjecam te scene sa VDS...al sjecam se fantasticnog gola ADP i dosta promasenih sansi..i dva crvena smo dobili...

malo nerealan rezultat al jbg...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 18 mar 2011, 20:13

:mrgreen:

Bonucci i Chiellini uopste nisu bili losi, samo se sjetite prvog dijela sezone kada smo imai niz po 10 tekmi bez poraza.. savrseno igrali.. ali jbga :(
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 20:54

sarajlija89 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:@Sarajlija

Jel ovo ona kad vas "stoka nabila" sa 5-1, 5-2, ne znam ni sam? Van der Sar otisao u out, jer ga je odbrana izbezumila. :lol: Isto bilo na Olimpicu.
tek vidjeh ovo :roll: :lol:

4-1...slago bih ti kad bi reko da se sjecam te scene sa VDS...al sjecam se fantasticnog gola ADP i dosta promasenih sansi..i dva crvena smo dobili...

malo nerealan rezultat al jbg...
Samo Stankovicu je skinuo VdS dva zicera, sta dalje da ti pricam. Lazio je totalno izdominirao Juveta. Samo su Milan prosle godine i 2004. i Capellova Roma tako ponizile Juve u derbijima u poslednjoj dekadi.
Jbga, nekako Juve dosta lose igra te derbije. Jeste da su najbolji u medjusobnim susretima sa svim velikanima Serie A, ali to je uglavnom posledica starih vremena. Jedino je Inter bio i ostao musterija. :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 mar 2011, 21:01

ma dobro...mi smo Lazio nakon toga redovno pobjeđivali...Romu isto tako,to su bile godine njihove dominacije...Milan i Inter, tu je negdje omjer pobjeda i poraza....

Nije da lose igramo..ja sam zadovoljan :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 mar 2011, 21:34

sarajlija89 je napisao/la:Ma vala se ni meni Hulk ne svidja...jbg :lol:

meni je Rodrigeuz dobar igrac...sta je samo Manchesteru radio na OT :lol: al opet...sto Magica kaze...ne mogu oni meda u Italiji :lol:

Rossi,Sanchez,Quaglairella...to su rjesenja za Juve...
Hulk je igracina, ali minimum 40 miliona

a sto se tice Rodrigueza i meni se svidja, ali kad se sjetim sta je Quaresma radio Chelseaju u dvije utakmice, pa dodje u Italiju i kapak...u Portugalu su smjesnije odbrane nego u Njemackoj, ali dzaba meni se svidja njihov fudbal

Giuseppe Rossi je trenutno najistaknutiji talijanski napadac (uz Di Natalea), ne znam tacno statistike, ali igra odlicnu sezonu

p.s cestitke na imenovanju za moderatora :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 18 mar 2011, 22:28

Quagliarella je najbolji napadac u Italiji, daleko..

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 mar 2011, 23:00

Italia je napisao/la:Quagliarella je najbolji napadac u Italiji, daleko..
i Borriello definitivno, a Amauri ako ovako nastavi dobro igrati sigurno će biti ponovo pozvan za repku
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 19 mar 2011, 09:52

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 mar 2011, 11:16

Ipak se nadam da ce biti Deschamp na klupi kad sezona pocne... Al nije ni Spalleti toliko los

A ovo oko Mela, nema smisla da ce on u Sevillu,. nemaju oni para zato 8-) , a to znaci da nam dolazi Marscherano?? :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 mar 2011, 12:00

Ma Mela prodat za oko 15 miliona i ja zadovoljan, za manje pare, ako ko nudi, onda ga ostavit ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 mar 2011, 12:04

The Sun Juve u borbi za Genoaom oko dovođenja Berbatova.

Gazzetta Primarni cilj Juventusa za ljeto je Mascherano, nakon što je proteklih dana načelno dogovoren prelazak Bastosa iz Lyona, igrači iz sjene su Pirlo, Gilardino, Hulk, Borrielo i Benzema.

Tuttosport Ukoliko Spalletti bude izabran za novog trenera, njegov prvi objektiv je Bilal Ribery u čijem eventualnom dolasku će pomoći i Toni.

Iz Njemačke vijest kako Man City ima spremnu ponudu za Andreasa Becka od 10 mil €...

[youtube][/youtube]

Moj komentar: Parole, parole, parole... :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 mar 2011, 12:08

i ja mislim da je to parole parole parolee , daleko je ljeto, al promjene su 99% izgledne, kakve da su , dobre su, samo da se sta promjeni,hajd bili smo u Serie B, proci ce i ovo, neka nas, radi dushmana :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 mar 2011, 12:16

Rossi ubjedljivo najbolji napadac sto se tice Italije,on bi za Juventus bio idealan,naravno prvo da se pola tima ocisti,da se dovedu kvalitetna pojacanja na svakoj poziciji,a ne kao ove sezone po 2-3 igraca na jednoj poziciji,sve gori od goreg.....

Krasic me razocarao,nakon odlicnih partija kada je tek dosao u Juve sada odlazi u prosjek zajedno sa ekipom,njegovi potezi,driblinzi,brzina vise neprolazi ni kod jedne odbrane......Nadam se ubrzo drasticnim promjenama u klubu inace tonemo jos dublje...Skoro slicne stvari kao sto je Magat uradio u Schalkeu doveo 40 igraca i katastrofa....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 mar 2011, 12:25

robovi88 je napisao/la:
Italia je napisao/la:Quagliarella je najbolji napadac u Italiji, daleko..
i Borriello definitivno, a Amauri ako ovako nastavi dobro igrati sigurno će biti ponovo pozvan za repku
pametan si, polozio si.. sjedi 5

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 mar 2011, 13:53

Što se tiče Mela, ja mislim da on ako bude išao da ide u Arsenal, jer ga Wenger želi, ali njegova trenutna cijena je oko 20 miliona, tako da će teško otići bilo gdje, drag mi je igrač, ali ako bi ga prodali za 20 miliona, a za manje para uspjeli dovesti Lassanu ili Mascherana ne bi bilo loše.

Ja mislim da je sve izvjesnije da će Spaleti biti trener naredne sezone, iako bi volio da to bude Deschamp, ali teško će to ići.

sarajlija89 čestitam na "tituli" moderatora ;)
dafy, vidim vratio si se nakon dugo vremena (treba ti neko opravdati ove časove koje si propustio :D)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 mar 2011, 14:12

Iaquinta van terena 3 mjeseca :roll: :| cime je za njega zavrsena sezona, a ja mislim i njegova karijera u Juventusu...nije los igrac, ali povrde su ga unistile.

Melo..ne vjerujem da ce biti prodat...nije on los...a od svih ovih sto se spominju kao zamjene,ni jedan nije bolji od njega..tako da....Njemu je osnovni problem rizik koji ima u svojoj igri,sa ozbiljnijim i disciplinovanijim trenerom se to moze promjeniti...

Ma ja bi Didija volio na klupi vidjeti i prije Spalettija...ako vec Capello ne moze...

Del Piero uputio podsku Abidalu i Malafeevu

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1201

slika

[youtube][/youtube]

Jedan od najcudnijih derbya ikada...3 penala i 2 autogola... :lol: :roll:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 mar 2011, 18:35

Delneri je pozvao 19 igrača za utakmicu sutra poslijepodne protiv Brescia. Nedostaju suspendirani i ozlijeđeni Motta De Ceglie, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella, Iaquinta i Melo.

S obzirom na nedostatak napadača, Delneri je odlučio pozvati Bonipertia:
Ovo je kompletan popis:

Golmani:

1 Buffon, 30 Storari, 13 Manninger

Odbrana:

3 Chiellini, Barzagli 15, 17 Traore, 19 Bonucci, 21 Grygera, 43 Sorensen.

Vezni red

Salihamidžić 7, 8 Marchisio, 14 Aquilani, 23 Pepe, 25 Martinez, 27 Krasic

Napad:

10 Del Piero, Toni 20, 32 Matri, 37 Boniperti.

Sastav će najvjerovatnije izgledati ovako:

----------------------------------Buffon-------------------------

Grygera----------------Bonucci------Chiellini---------Traore

Krasić---------------Marchisio------Aquilani-----------Pepe

--------------------------Matri--------Del Piero-------------

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 mar 2011, 19:13

Pierpaolo Marino je izjavio da je Deschamps favorit da preuzme poslije Del Nerija na ljeto :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 20 mar 2011, 10:53

pisi neopravdano Cazinac :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []