To je cifra nakon derbija i sad će je koristiti narednih pet godina.
Još kaže, stanje redovno, pazi - REDOVNO,
22/23 - 3.771
21/22 - 3.062
19/20 - 5.161
18/19 - 4.294
17/18 - 3.156
REDOVNO
To je cifra nakon derbija i sad će je koristiti narednih pet godina.
nije sav svoj...
Polusezona legendo, inače se ne javljam kad su pauze. Samo u vanrdednim situacijama jer znam da se odmah holyman, aneks, stroj i ostala niskointeligentna bića raspojasaju, pa neko mora da ih spusti na zemlju.
Nije on sporan, već ovi što nakon toga diskutuju kao da je istina to što piše/postavlja. Ne možeš vjerovati koliko je to zaostalo i zatucano. Svaki put kad pomislim da je nešto maksimum i vrhunac gluposti, uvijek me nakon toga razuvjere.
Čoek je globalni brend.MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:54Vidi četnika što slika John Doe karticu, poznatijeg kao @Joker90 našeg foruma. De ba četo urazumi se, valja sutra guslat.
![]()
Ljubomorne, kokozne duse mogu samo da mu se sagnu i popuse gaMocMahale444 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 05:19Pravi pedofil nanu yebo svoju. Osisaj se picko mala izgledas ko strasilo za ptice, pedofilu.
Nisam gledao utakmicu, vidim on objavio da je komentarisao.
A ko je? Malo mi je poznat glasEspiritosanto je napisao/la: ↑27 jan 2024, 10:42Nisam gledao utakmicu, vidim on objavio da je komentarisao.
Iznenadio sam se otkud njega na MYTV radi čovjek na 30 portal i medija![]()
BiseFKSzuti je napisao/la: ↑27 jan 2024, 10:46A ko je? Malo mi je poznat glasEspiritosanto je napisao/la: ↑27 jan 2024, 10:42Nisam gledao utakmicu, vidim on objavio da je komentarisao.
Iznenadio sam se otkud njega na MYTV radi čovjek na 30 portal i medija![]()
![]()
Ma ovako nađu i angažuju nekoga ko je tu da im radi.
Hvala
A DjE ti je fratar-cipol?!KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 jan 2024, 11:13Svjedocimo historiji fudbala u BiH. Vlasnik kluba pise na **** forumu sa svojom brigadom botova. Fenomeni u svemu.
Ma jok ba,Vi napaćeni degenerici ste upravu.Od plastikeArvid je napisao/la: ↑27 jan 2024, 10:25Čoek je globalni brend.MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:54Vidi četnika što slika John Doe karticu, poznatijeg kao @Joker90 našeg foruma. De ba četo urazumi se, valja sutra guslat.
![]()
https://en.m.wikipedia.org/wiki/John_Doe
Respect za @glupsam![]()
Daj da vas vidimo lafcine ljubi vas bratMocMahale444 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 05:19Pravi pedofil nanu yebo svoju. Osisaj se picko mala izgledas ko strasilo za ptice, pedofilu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.