FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Cancelo treba lijevo krilo igrati. Ne može beka to je definitvno, barem ne u ovoj 4 3 3.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pola tima nikako ne mozemo zamjeniti, nit je ovo FM nit imaju novac za neka mega pojacanja tako da otkaz treneru pa probati s nekim ko ce znati igrati s ovim sto ima. Samo pitanje koga dovesti ali ne moze se dalje cekati jer ce ovaj ugroziti i top 4.
- jasonstatham
- Kontakt:
"Barça ima individualni kvalitet da postigne tri gola, ali ima kolektivnu strukturu da primi pet." - Albert Moren, novinar
Primili su pet golova kući, po prvi put od 1963. Ova Xavijeva Barcelona ruši sve rekorde.
Primili su pet golova kući, po prvi put od 1963. Ova Xavijeva Barcelona ruši sve rekorde.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Wenger mu je dobro rekao, bolje mu je da ode sam i ostane legenda, ako je bio odličan igrač, ne mora značiti da je ili da će biti odličan trener.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Brukajasonstatham je napisao/la: ↑27 jan 2024, 21:03"Barça ima individualni kvalitet da postigne tri gola, ali ima kolektivnu strukturu da primi pet." - Albert Moren, novinar

Samo Montjuic je sve osim "kod kuće"

Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 jan 2024, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Today is the first time since 1963 that Barcelona have conceded 5 goals at home.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
smiješan tim...od najbolje odbrane do ovog brukanja svaka 3 dana
"Danas smo radili greške, ali nedosuđen penal na kraju je odlučio utakmicu. Četvrti sudac mi je rekao da se radi o čistom penalu."
"Možda ću biti suspendiran zbog ove izjave, ali nedosuđeni penal je promijenio tijek utakmice. Bio je čist penal i četvrti sudac mi je to priznao. Neću više ništa oko toga pričati, postoje jasne fotografije."
"LaLiga nam jako otežava situaciju. Mislim da smo zaslužili doći do pobjede danas."
Pizda od covjeka i kmecavac
"Možda ću biti suspendiran zbog ove izjave, ali nedosuđeni penal je promijenio tijek utakmice. Bio je čist penal i četvrti sudac mi je to priznao. Neću više ništa oko toga pričati, postoje jasne fotografije."
"LaLiga nam jako otežava situaciju. Mislim da smo zaslužili doći do pobjede danas."
Pizda od covjeka i kmecavac
da bar zna napraviti show od te "nepravde" ala Mourinho, ali ne zna ni to
Ispade da je od čitave ove Barcine ekipe miševa i beskičmenjaka, Gavi najveći mudonja i fajter. Momak od 19 godina.
Ova ekipa uopšte nema lidera na terenu, nekoga koji će povući ekipu kad je gusto. Araujo kao najbliži tome, al nije ni on pravi lider.
Ova ekipa uopšte nema lidera na terenu, nekoga koji će povući ekipu kad je gusto. Araujo kao najbliži tome, al nije ni on pravi lider.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 jan 2024, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Cancela nabit nogom.
Nerealno los lik.
Nerealno los lik.
Kakvo je stanje na temi onako realno
- jasonstatham
- Kontakt:
Opa!! "Napuštam Barcelonu na kraju sezone!"
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
U pravu je covjek.Marcelino (trener Villarreala): "Poštujem Xavijevo mišljenje o penalu, ali ja mislim da ga nije bilo. Naravno da uvijek želimo da stvari idu po našoj volji. Bilo koji tim je mogao pobijediti u ovoj utakmici, ali mi odlazimo s ovog stadiona na način da smo zabili Barceloni pet golova."
"Mislim da Barcelona ima veliki hendikep ove sezone što ne igra utakmice na Camp Nouu. Na Montjuïcu jednostavno nije jednaka atmosfera."
Nisam nikad ocekivao da ce postati novi Guardiola,ali nisam ni ocekivao da ce biti ovoliko los.
Novi Pirlo. Eto sad Laporta ima pola godine vremena da nadje novog trenera,valjda to ne bude Marquez.
Novi Pirlo. Eto sad Laporta ima pola godine vremena da nadje novog trenera,valjda to ne bude Marquez.
- jasonstatham
- Kontakt:
O tome ti pričam cijelo vrijeme. Igrati u onom lavoru je ogroman hendikep za Barcelonu.let3 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 22:02U pravu je covjek.Marcelino (trener Villarreala): "Poštujem Xavijevo mišljenje o penalu, ali ja mislim da ga nije bilo. Naravno da uvijek želimo da stvari idu po našoj volji. Bilo koji tim je mogao pobijediti u ovoj utakmici, ali mi odlazimo s ovog stadiona na način da smo zabili Barceloni pet golova."
"Mislim da Barcelona ima veliki hendikep ove sezone što ne igra utakmice na Camp Nouu. Na Montjuïcu jednostavno nije jednaka atmosfera."
Samo pregurati nekako ostatak sezone...
Steta sto ceka kraj sezone, zeli da je do kraja usere
Araujo

Evo javise, ode Xavi na kraju sezone

E sad, koga dovesti ? ako ce pocaliti nekog Marqueza ili Mottu, to je ona "sjasi kurta da uzjase murta", onda bolje da ovaj ostane.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Quartararo i 3 gosta.