La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Mogu paraplegicari naseg gosn Xavija zabiti jos jedan, idemo decki!
- luckystrike
- Kontakt:
Mirni budite.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Ovim hadaljima se grijeh i smijat
- luckystrike
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Nadajmo se da ovo brukanje nece prouzrokovati otkaz gosn Xaviju 
sa 0-2 na 3-2 i onda ti mrtvi viljarejal strpa jos tri do kraja te zakljuci sa 3-5 ukupno
nista ljepse i bolje od raspadanja katalonske rave
hala madrid y nada mas
nista ljepse i bolje od raspadanja katalonske rave
hala madrid y nada mas
- JayCatwright
- Kontakt:
Not sure if rmb or ssba
- f0rest1946
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Da nema barse covjek bi se samo zelji mog'o smijat'
Sranje, ode nam gosn Xavi
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Raspad sistema.
A Xavi namazan svim bojama (uglavnom smeđom), da ne dobije otkaz kao napustiću na kraju sezone.
A Xavi namazan svim bojama (uglavnom smeđom), da ne dobije otkaz kao napustiću na kraju sezone.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Lud ako ode sam, neće primati ništa sa biroa.
Jbt naslov, ja mislio sutra ode čovjek. On do kraja sezone će da zuji.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Taman ostao da iskandžija smradridsko-režimske rave još jednom.
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Pa ako su sudije i La Liga krivi za poraze (kao sto on svako kolo nam kaze) onda ne znam sto ide, ocigledno nije do njega 
Kao što ih je iskandžijao u superkupu gdje su nas ljudi mogli zguziti samo tako.
Izgleda da se ekipa sa rmb vraća na sa.ba forum. Dobrodošli.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jesu mu sudije krive, da je onaj gol Villareala zbog onakvog ofsajda poništen protiv Reala, Xavi bi trubio tri dana na presici.HalaMadrid je napisao/la: ↑27 jan 2024, 23:39Pa ako su sudije i La Liga krivi za poraze (kao sto on svako kolo nam kaze) onda ne znam sto ide, ocigledno nije do njega![]()
Remember, remember the 5th of November.
A jest Barcelona grohnula, pa šta je ono ljudi moji? Munir El Haddadi, Abde Ezzalzouli, Ansu Fati, i sada naravno, Lamine Jamal, to su 4 Ballon d'Or igrača, proizvod čuvene La Masije kada čitaš o njima na tviteru zadnjih nekoliko godina. Međutim kada gledaš to, ništa posebno, Januzaj mnogo bolji igrač od njih, Dal Varešanović pogotovo.
Munir u Las Palmasa, Abde u Betisa, Fati u Brightona i na osnovu toga mogu predvidjeti da bi Jamalov novi klub mogla biti Mallorca
Munir u Las Palmasa, Abde u Betisa, Fati u Brightona i na osnovu toga mogu predvidjeti da bi Jamalov novi klub mogla biti Mallorca
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Beli98, DinGospo21 i 6 gostiju.