FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Puna usta planova za kosevo a 4k clanova.
Ne gradi Ismire nista nisi lud, sarajlije NE ZASLUZUJU ni krov ni stadion!
Ne gradi Ismire nista nisi lud, sarajlije NE ZASLUZUJU ni krov ni stadion!
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Nema lokacije u Sarajevu tj mjesta da mozemo graditi stadion,posebno pratece objekte koji bi isplatili invesiticiju,imas samo van neke lolacije koje nisu isplative kao investicija. Nisu ludi da uloze 100 mil u nesto sto nije njihovo i da im jos diriguje polupismena bagra. Neka nas ovako,svakako nas narod za nista vise sposoban nije a ni politicari.PeppermintSA je napisao/la: ↑28 jan 2024, 00:41objekivno mislim da je jedina iole realna opcija u pogledu stadiona da Mirvić i Tan oforme neku ekipu ulagača i da naprave moderan stadion od nule sa svim pratećim sadržajem putem kojim bi vratiti investiciju. Koševo je javno dobro, što u prevodu znači da je predmet političkog potkusurivanja. U najboljem slučaju možemo dobiti pravo na korištenje, ali ko će to upumpati tolike novce u nešto što je 1/1 državno. Dobićemo stadion ako Mirvić i amidža odluče uložiti stotinjak miliona. Sve ostalo je šuplji han.
- PeppermintSA
- Kontakt:
stadion sam po sebi nije isplativ. Grbavica je Želji omča oko vrata, samo oni to ne kontaju. Postoji razlog zbog kojeg ni Dinamo ni CZ koje imaju ozbiljne financije nisu nikad ni razmišljali o pravljenju svoga stadiona.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 01:06Nema lokacije u Sarajevu tj mjesta da mozemo graditi stadion,posebno pratece objekte koji bi isplatili invesiticiju,imas samo van neke lolacije koje nisu isplative kao investicija. Nisu ludi da uloze 100 mil u nesto sto nije njihovo i da im jos diriguje polupismena bagra. Neka nas ovako,svakako nas narod za nista vise sposoban nije a ni politicari.PeppermintSA je napisao/la: ↑28 jan 2024, 00:41objekivno mislim da je jedina iole realna opcija u pogledu stadiona da Mirvić i Tan oforme neku ekipu ulagača i da naprave moderan stadion od nule sa svim pratećim sadržajem putem kojim bi vratiti investiciju. Koševo je javno dobro, što u prevodu znači da je predmet političkog potkusurivanja. U najboljem slučaju možemo dobiti pravo na korištenje, ali ko će to upumpati tolike novce u nešto što je 1/1 državno. Dobićemo stadion ako Mirvić i amidža odluče uložiti stotinjak miliona. Sve ostalo je šuplji han.
Ne sasvim.. bar kad je u pitanju CZ. Marakana se nalazi na ultra premium lokaciji u BG i vise puta je bilo ozbiljnih ponuda i inicijativa za rusenje stadiona , pretvaranja tog prostora u stambeno poslovni komplex a da se novi moderan stadion sa svim pratecim sadrzajima ukljucujuci i parking ( kojeg skoro nrmaju nikako ) pravi negdje drugo. Svaku od tih inicijativa su navijaci sasjekli u korijenu.PeppermintSA je napisao/la: ↑28 jan 2024, 01:16stadion sam po sebi nije isplativ. Grbavica je Želji omča oko vrata, samo oni to ne kontaju. Postoji razlog zbog kojeg ni Dinamo ni CZ koje imaju ozbiljne financije nisu nikad ni razmišljali o pravljenju svoga stadiona.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 01:06Nema lokacije u Sarajevu tj mjesta da mozemo graditi stadion,posebno pratece objekte koji bi isplatili invesiticiju,imas samo van neke lolacije koje nisu isplative kao investicija. Nisu ludi da uloze 100 mil u nesto sto nije njihovo i da im jos diriguje polupismena bagra. Neka nas ovako,svakako nas narod za nista vise sposoban nije a ni politicari.PeppermintSA je napisao/la: ↑28 jan 2024, 00:41objekivno mislim da je jedina iole realna opcija u pogledu stadiona da Mirvić i Tan oforme neku ekipu ulagača i da naprave moderan stadion od nule sa svim pratećim sadržajem putem kojim bi vratiti investiciju. Koševo je javno dobro, što u prevodu znači da je predmet političkog potkusurivanja. U najboljem slučaju možemo dobiti pravo na korištenje, ali ko će to upumpati tolike novce u nešto što je 1/1 državno. Dobićemo stadion ako Mirvić i amidža odluče uložiti stotinjak miliona. Sve ostalo je šuplji han.
Stadion itekako moze biti samoodrziv kad se projektuje i pravi s takvim ciljem, naravo tu, osim sadrzaja, lokacija igra ogromnu ulogu.
Nisam upratio jesmol zaposlili NOVE DOKTORE U KLUBU..NADAM SE DA SU SLOVENCI DA MAHALA POCRKAJE JOS VISE..
Vjerovatno je Rozman i ibricic skontali da su nasi doktori ko i repuh obuca varesanovizeka i torlak teski amatercine
Vjerovatno je Rozman i ibricic skontali da su nasi doktori ko i repuh obuca varesanovizeka i torlak teski amatercine
Butila imaju sve. Dovoljno prostora, blizinu aerodroma, autoputa, brzo se dodje iz bilo kojeg dijela grada dotle…badboy je napisao/la: ↑28 jan 2024, 01:52Ne sasvim.. bar kad je u pitanju CZ. Marakana se nalazi na ultra premium lokaciji u BG i vise puta je bilo ozbiljnih ponuda i inicijativa za rusenje stadiona , pretvaranja tog prostora u stambeno poslovni komplex a da se novi moderan stadion sa svim pratecim sadrzajima ukljucujuci i parking ( kojeg skoro nrmaju nikako ) pravi negdje drugo. Svaku od tih inicijativa su navijaci sasjekli u korijenu.PeppermintSA je napisao/la: ↑28 jan 2024, 01:16stadion sam po sebi nije isplativ. Grbavica je Želji omča oko vrata, samo oni to ne kontaju. Postoji razlog zbog kojeg ni Dinamo ni CZ koje imaju ozbiljne financije nisu nikad ni razmišljali o pravljenju svoga stadiona.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 01:06
Nema lokacije u Sarajevu tj mjesta da mozemo graditi stadion,posebno pratece objekte koji bi isplatili invesiticiju,imas samo van neke lolacije koje nisu isplative kao investicija. Nisu ludi da uloze 100 mil u nesto sto nije njihovo i da im jos diriguje polupismena bagra. Neka nas ovako,svakako nas narod za nista vise sposoban nije a ni politicari.
Stadion itekako moze biti samoodrziv kad se projektuje i pravi s takvim ciljem, naravo tu, osim sadrzaja, lokacija igra ogromnu ulogu.
Nek si se javio.Fino od tebe.zlo87 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 20:18Posto si mene prozvao virtuelnim, ostavio sam ti broj telefona i ime i prezime u pp, pa se javi, mozemo kahvu pitPitarsam je napisao/la: ↑27 jan 2024, 07:12Dobro jutro svima,osim virtualnima!
Zatežu se linije,uspostavlja se sistem,goldjija se
Pojavio i stao na gol.Ima ga vidjeti.Nama je u odbrani
u zadnjih par godina trebalo visine,jačine i pogotovo
Disciplinirane oštrine od naših 16 do polovine igrališta.
Nešto sto smo imali sa Lazić -Mujakic(Serberdjic-prvih 6
Mjeseci) i naprijed Stanojevic.
To je formula za naše gostujuće livade.
Vidjecemo kako ce igraći reagovati kada podje prvenstvo/Kup.
Moraju izaći sa mudima svaku tekmu u gostima ako hoće
Povoljan rezultat napraviti.Vezi,pimplaj,driblaj na Kosevu,u
Gostima samo čvrsto i hrabro!![]()
Ja kahfu ne pijem, a trenutno nemam ni vremena.
Za buduca eventualna druzenja ima Istok-Koseva!
Moj savjet ti je samo da budes pazljiviji kako i kome pises!
Sretno forumanje!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Na kraju moje mišljenje sto se Koševa tiče i da sam
Gospodin Ismir Mirvic.
Zajedno sa Mr.Tanom uložiti oko $500K + da se Kosevo
Ofarba,prefarba.Pocet od vana pa ulaza pa unutra.Svaki
dan optrčim krug,dva oko stadiona,bas bi valjalo i vakat je.
Unutra skinuti sve zelene stolice(pa nismo Werder)i donirati
Klubovima po BiH.Staviti sve Bordo stolice,Sve ograde
metalne u Bordo boju.Stepenice u bijelu.
Dole nize VIP loze -grb Sarajeva.Na sjeveru nesto sto bi
HZ zadovoljilo.Preko čitavog Istoka ispisati Sarajevo bijelim
stolicama.Atletska staza sve u Bordo.Otvoriti donji centralni
dio Istoka.Mislim da bi to zadovoljilo mnoge.
Sve to da ispadne kao donacija voljenom Gradu i klubu.
S tim potezom bi usli u legende Grada i kluba.Jer kako
stvari stoje,kad bi se odradilo,to bi stajalo još 30 godina,a
Gospodin Mirvic&comp. bi bas ostavili traga “za vijekova”!
Gospodin Ismir Mirvic.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Ma kakvi buraz. Toralno netačno. Dinamo nije izgradio stadion samo zato što je zemlja na kojoj je stadion bila u vlasništvu crkve. Imali su ogroman problem sa crkvom i evi su se sad dogovorili da ce grad Zg sagraditi ili u potpunosti renovirati 10 crkvi a Dinamo ruši Maksimir do temlelja i ide Arena. Usput prvo Dinamo ide u obnovu Kranjčevićeve (Lokomotiva) da bi mogao igrati tekme dok se Arena pravi.PeppermintSA je napisao/la: ↑28 jan 2024, 01:16stadion sam po sebi nije isplativ. Grbavica je Želji omča oko vrata, samo oni to ne kontaju. Postoji razlog zbog kojeg ni Dinamo ni CZ koje imaju ozbiljne financije nisu nikad ni razmišljali o pravljenju svoga stadiona.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 01:06Nema lokacije u Sarajevu tj mjesta da mozemo graditi stadion,posebno pratece objekte koji bi isplatili invesiticiju,imas samo van neke lolacije koje nisu isplative kao investicija. Nisu ludi da uloze 100 mil u nesto sto nije njihovo i da im jos diriguje polupismena bagra. Neka nas ovako,svakako nas narod za nista vise sposoban nije a ni politicari.PeppermintSA je napisao/la: ↑28 jan 2024, 00:41objekivno mislim da je jedina iole realna opcija u pogledu stadiona da Mirvić i Tan oforme neku ekipu ulagača i da naprave moderan stadion od nule sa svim pratećim sadržajem putem kojim bi vratiti investiciju. Koševo je javno dobro, što u prevodu znači da je predmet političkog potkusurivanja. U najboljem slučaju možemo dobiti pravo na korištenje, ali ko će to upumpati tolike novce u nešto što je 1/1 državno. Dobićemo stadion ako Mirvić i amidža odluče uložiti stotinjak miliona. Sve ostalo je šuplji han.
- TurkishAirlines
Kakvo bi to samo bacanje para bilo, a nista ppstigo nisi da bi igrao Evropu na Kosevu.Pitarsam je napisao/la: ↑28 jan 2024, 08:57Na kraju moje mišljenje sto se Koševa tiče i da sam
Gospodin Ismir Mirvic.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
takodjerPitarsam je napisao/la: ↑28 jan 2024, 08:34Nek si se javio.Fino od tebe.zlo87 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 20:18Posto si mene prozvao virtuelnim, ostavio sam ti broj telefona i ime i prezime u pp, pa se javi, mozemo kahvu pitPitarsam je napisao/la: ↑27 jan 2024, 07:12Dobro jutro svima,osim virtualnima!
Sretno forumanje!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Faćo, što si ljut?Pitarsam je napisao/la: ↑28 jan 2024, 08:34Nek si se javio.Fino od tebe.zlo87 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 20:18Posto si mene prozvao virtuelnim, ostavio sam ti broj telefona i ime i prezime u pp, pa se javi, mozemo kahvu pitPitarsam je napisao/la: ↑27 jan 2024, 07:12Dobro jutro svima,osim virtualnima!
Sretno forumanje!
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sta kazu nasi sve je to par deka hahahTurkishAirlines je napisao/la: ↑28 jan 2024, 11:46Otice nam Mirvic u hajduk, pojacaj Riki svoj angazman. Lose ti to radis.
![]()
Mislim da ti je to samo opaska na ovu ingenioznu ideju naseg Face ili ti ga @pitarsam
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
S kim igramo iducu? I kad?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Burberry46, Cwirek, feniksptica, Google Adsense [Bot], sekac, SineTalexy, Vanja8, VolimoSarajevo i 120 gostiju.