Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Nisu ni rekli da je ispravan nego kao po pravilima ona dva glupana od sudaca + delegat nisu ni morali tražiti var pomoc nego eto oni procijenili da je ok i tako sva pravila popišana ostadoše. Svedjani pokradeni na pravdi boga
A yebiga, ako se gleda ukupno po broju odbrana na EP, onda je on najbolji.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 15:47Evo naprimjer kolko ovaj "najbolji golman prvenstva" ima odbrana sad u utakmici za medalju?![]()
Ukljucujuci i ovu utakmicu? Ne znam zaista detaljnu statistiku, mozda i jest najbolji, al mi je nepojmljivo da imas najbolje igrace prije nego se odigraju sve utakmice. Mozda je problem u mom shvatanju sporta19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 15:50A yebiga, ako se gleda ukupno po broju odbrana na EP, onda je on najbolji.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 15:47Evo naprimjer kolko ovaj "najbolji golman prvenstva" ima odbrana sad u utakmici za medalju?![]()
Valjda bez ove utakmice, kolega iznad napisa da se uvijek prije finala objavi najbolja ekipa.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 15:53Ukljucujuci i ovu utakmicu? Ne znam zaista detaljnu statistiku, mozda i jest najbolji, al mi je nepojmljivo da imas najbolje igrace prije nego se odigraju sve utakmice. Mozda je problem u mom shvatanju sporta19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 15:50A yebiga, ako se gleda ukupno po broju odbrana na EP, onda je on najbolji.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 15:47Evo naprimjer kolko ovaj "najbolji golman prvenstva" ima odbrana sad u utakmici za medalju?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.