Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Utakmicu počinju Robertson i Trent na bekovima, minuta je 75, rezultat je 0-0 protiv Wolvesa, City već vodi 3-0 protiv West Hama i na tablici uzivo imaju dva boda više od nas. U igru ulazi Joe Gomez umjesto indisponiranog Szoboszlaia, Trent prelazi u vezu, a Gomez ide na desnog beka. Nunez pravi haos, maši 2 zicera, Salah maši penal. Minuta je devedeseta, spiker na stadionu govori ''Four minutes added time''.... ''Darwin, lovely cushioned header for Gomez, ooooooooooh what a hit son, what a hit. 

Chelsea i Villa u replayu. Kokoške i City blizu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
A Arsenal 3-3 i Norwich 4-5? Klopp je odmah haos donio čim je došao.Venom je napisao/la: ↑26 jan 2024, 22:39Otakako je jutros izasla vijest da odlazi, citavo vrijeme se prisjecam utakica koje su mi ostale u glavi jos od sezone 15/16, najprije ona kad smo Mourinhu presudili na Stamford Bridgeu, pa onda onaj preokret protiv Dortmunda, zatim ono prokleto finale evropske lige protiv Seville koje mene licno i dan danas posebno boli. I tako razmisljajuci dođem ove sezone.
Finale sa Sevillom... najviše mi je krivo zbog onog gola Sturridgea, ali na tu utakmicu Firmino i Coutinho nisu došli.
protiv rejala ste se svaki put userendali
nez sta je bajramski turnir mozda onaj 2020 ali svakako je bajern jaci bio
kako ste mogli imati vise tako ste mogli imati i manje
da kokoske nisu izbacile siti kad ste dobili u finalu
i ona noc u istanbulu kad vaas je izbusio milan
po meni je previse sto 6 imate
Protiv Seville su nas sudije opljačkale.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I alberto moreno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Još 30 tekmi Kloppa maksimalnoj + eventualni FA uzvrat...
Ne mogu da vjerujem i dalje
Ne mogu da vjerujem i dalje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
- jasonstatham
- Kontakt:
Evo Melissa pametuje da je De Zerbi...
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Pitanje je i sta ce sada biti sa ugovorima VVDa, Salaha i Trenta. Ovaj zadnji mislim da ostaje tu bez obzira ko je trener a za drugu dvojicu nisam bas siguran. Jbg kako god okrenes nema like for like zamjene za Kloppa.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Iskreno, mislim da je Alonso već spreman.BREAKING:
There is a gentlemen's agreement with Bayern Leverkusen for Xabi Alonso to leave THIS summer if he believes a top club will approach him with an important proposal. [@FabrizioRomano]
Pitanje je samo koliko će se čekati sa objavom.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
De Zerbi 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Xavi odlazi iz Barcelone garant ce de Zerbi tamo, jos i Xabi da ode u Bayern i ne gine nam Nagelsman hahaha
Solidno je izmiksao.Mogao je komotno Kelleher i ovu braniti.Alexisa nema na klupi , odmor vjerovatno.
Klupa napokon solidnije izgleda.
Klupa napokon solidnije izgleda.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.