NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Lamar i playoff ne idu u istu recenicu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- muhamedhulk
- Kontakt:
U triple coverage.
Mislim drago mi je da ce vjerovatno ispasti ali trebali su trcati vise, nisu oni za bacanje, nit imaju qb nit harnog hvataca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
Devedesetka
- Kontakt:
Oko 3 ja nisam imao para da odigram kasno u mjesecu, al' sam drugu rekao da singl lupi.alemsa je napisao/la: ↑28 jan 2024, 23:51Kolka je bila kvota na KC?Devedesetka je napisao/la: ↑28 jan 2024, 23:49Nema vece sigurice na svijetu nego se kladiti protiv Lamara.
Sve one PO utakmice što je Lamar izgubio sam singlirao s minimum 100 km.
Decko nestane jednostavno ili je bolje receno da je igrac regularnog dijela sezone samo.
-
Devedesetka
- Kontakt:
Samo eto i on raste kao igrac sad je gusto koliko toliko moze ovdje biti svega.
U NFLu 2 minute vječnost.
U NFLu 2 minute vječnost.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za ovaj pick em, znas da mozes do pocetka tekme ko u svakomalemsa je napisao/la: ↑28 jan 2024, 23:52Za sta? Ma ja ne pratim vase prognoze, libo merio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 23:49Fakat aleme sramotis se
Mogao si pricekati da zavrse tekme pa onda![]()
A i to je napisano prije onog touchback
A volio bih i ja Lionse, cisto zbog Detroita da malo zivnu kao grad, a i Campbell mi je ok lik, pozitivan
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jednostavno imas igrace koji su rodjeni sampioni i koji zive za velike utakmice a imas i one druge koji pokidaju u regularnom dijelu a onda dodje play off i nestanu.Pojede ih pritisak.
Odmah se sjetim NBA i Hardena,Embida itd.
Nakon Patriotsa koji su kidali iz sezone u sezonu sada su to Chiefsi koje su mnogi otpisali a koji su pokazali da su najbolji kad je najpotrebnije.
Nakon Patriotsa koji su kidali iz sezone u sezonu sada su to Chiefsi koje su mnogi otpisali a koji su pokazali da su najbolji kad je najpotrebnije.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Tuga ko je bio #1
Tek sad vidis koja je velicina Brady kad je s Tampom dobio ChiefseManuel je napisao/la: ↑29 jan 2024, 00:05Jednostavno imas igrace koji su rodjeni sampioni i koji zive za velike utakmice a imas i one druge koji pokidaju u regularnom dijelu a onda dodje play off i nestanu.Pojede ih pritisak.
Ma srce sampiona nema sta.Najveci ikad al Mahomes je na dobrom putu.alemsa je napisao/la: ↑29 jan 2024, 00:12Tek sad vidis koja je velicina Brady kad je s Tampom dobio ChiefseManuel je napisao/la: ↑29 jan 2024, 00:05Jednostavno imas igrace koji su rodjeni sampioni i koji zive za velike utakmice a imas i one druge koji pokidaju u regularnom dijelu a onda dodje play off i nestanu.Pojede ih pritisak.
Kakav choke baltimora i lamara
Znaci odbrana pogine na terenu i drzi Mahomesa na 0 drugo poluvrijeme i onda napad se popisa na sve to
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
Devedesetka
- Kontakt:
Ima i do toga da Lamar nema ruku, a PO trazi i zahtjeva od tebe da je imaš..
Jednostavno nedostatak kvalitete i moraju se poklopiti mnoge stvari da bi to prošlo u PO.
Sve u svemu NFL je jedino od sporta što mogu gledati pored Sarajeva, a da nemam pare na utakmici.
Jednostavno nedostatak kvalitete i moraju se poklopiti mnoge stvari da bi to prošlo u PO.
Sve u svemu NFL je jedino od sporta što mogu gledati pored Sarajeva, a da nemam pare na utakmici.
Da sam odbrambeni igrač tačno bih nekog nokautirao u svlačionici...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Veceras ga Taylor prima k'o saucesce 
Sasvim zasluzeno Chiefsi odose u Las Vegas. Ravensi i kad su imali prlilku vratiti se u mec, pucali su sebi u nogu.
Lamar u PO malo jaca verzija Prescota.
Ajmo sad Lavovi da sou bude kompletan
Sasvim zasluzeno Chiefsi odose u Las Vegas. Ravensi i kad su imali prlilku vratiti se u mec, pucali su sebi u nogu.
Lamar u PO malo jaca verzija Prescota.
Ajmo sad Lavovi da sou bude kompletan
Ma kakvi to sto edin vodi, cojku 30 godina ponasa se k'o da mu je 12. Da ti vodis igro birio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 00:01Za ovaj pick em, znas da mozes do pocetka tekme ko u svakomalemsa je napisao/la: ↑28 jan 2024, 23:52Za sta? Ma ja ne pratim vase prognoze, libo merio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 23:49
Fakat aleme sramotis se
Mogao si pricekati da zavrse tekme pa onda![]()
A i to je napisano prije onog touchback
A volio bih i ja Lionse, cisto zbog Detroita da malo zivnu kao grad, a i Campbell mi je ok lik, pozitivan![]()
Ma ovo je bilo rutinski.Hajmo Lionsi
-
Devedesetka
- Kontakt:
Detroit ne moze zivnuti da osvoje 5 SB 
Imam nakav osjecaj da ce ih SF odrati od batina.
Imam nakav osjecaj da ce ih SF odrati od batina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.